saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας,Θέλω την βοηθειά σας, μολις πριν λίγο έκλεψαν το κινητο μου μεσα απο το σπιτι μου (θρασος καποιων) μήπως υπάρχει κάποιο προγραμμα που μέσω του IMEI το κινητο ή του S/N μπορώ να το εντοπίσω? Ή επίσης κάποιος άλλος τρόπος? ΤΟ κινητό είναι android 4.1 και συγκεκριμένα το Optimus L3 ii LGΠαρακαλώ τον καλύτερη βοηθειά σας γιατι το κινητό αγοράστηκε στις 25 Δεκέμβρη πριν 1 μήνα ακριβός δηλαδη!
arc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 /ontopic Αν δεν είχε προνοήσει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα εντοπισμου, είναι σχεδόν απιθανο να το ξαναβρεις. Το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να το δηλώσεις στην αστυνομία, στην απιθανη περιπτωση που βρεθει με αλλα κλοπιμαια. Ξέρω οτι δεν ειναι απαντηση που θα ήθελες να ακουσεις, αλλά δυστυχώς ετσι ειναι τα πραγματα. /offtopic τι σχεση εχει το ερωτημα σου με την ενότητα linux που άνοιξες το θεμα; 2
SpirosLouis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) /offtopic Επειδή είναι android( ;; ) /ontopic Νομίζω με τον αριθμό IMEI μπορείς αφού το δηλώσεις κλεμμένο να μπλοκαριστεί και από τις εταιρίες κινητής.(να μην μπορεί να πάρει τηλ. δλδ) Έχω ακούσει ότι δεν πιάνει βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από SpirosLouis
saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 /ontopic Αν δεν είχε προνοήσει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα εντοπισμου, είναι σχεδόν απιθανο να το ξαναβρεις. Το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να το δηλώσεις στην αστυνομία, στην απιθανη περιπτωση που βρεθει με αλλα κλοπιμαια. Ξέρω οτι δεν ειναι απαντηση που θα ήθελες να ακουσεις, αλλά δυστυχώς ετσι ειναι τα πραγματα. /offtopic τι σχεση εχει το ερωτημα σου με την ενότητα linux που άνοιξες το θεμα; Οκ ευχαριστώ για την απαντηση, το ανοιξα στα linux λόγο του android μήπως και υπάρχει κάποια πιθανότητα μέσω προγράμματος της google να το ξαναβρώ πχ αν το χρισιμοποιήσει πάλι στο playstore που αποθηκεύει το IMEI & S/N στο λογαριασμό ή κατι παρόμοιο
arxangelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 συγγνωμη κιολας και δεν ξερω τα οικονομικα του καθενως αλλα για 80 ευρο κιν να μπεις σε ολοκληρη διαδικασια τρεχα ψαχνε. γενικα ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει γιατι μπορει σε λεπτα να στο ξεκλειδωσει οποτε και δεν μπορεις να κανεις τπτ πχ δεν ειναι σαν τα iphone που κλειδωνουν και μετα θελουν τον ουρανο με τα αστρα για να το ξεκλειδωσεις(αλλα το iphone εχει 800Ε)
arc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω με τον αριθμό IMEI μπορείς αφού το δηλώσεις κλεμμένο να μπλοκαριστεί και από τις εταιρίες κινητής.(να μην μπορεί να πάρει τηλ. δλδ) Έχω ακούσει ότι δεν πιάνει βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. OTAN εφαρμοστεί στην Ελλάδα το κλείδωμα των imei από τις εταιρείες, θα είναι καλύτερο για όλους μας. Αυτή τη στιγμή δεν το εφαρμοζει καμια εταιρεία. 1
basilis-keza Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα τα samsung εχουν απο μονα τους μια υπηρεσια εντοπισμου σε περιπτωση κλοπης ή κανω λαθος ;
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Mπες σιγα σιγα στη σκεψη αγορας καινουριου.δε νομιζω να βγαλεις ακρη.Εκτος αν ειχες βαλει καποια αντικλεπτικη υπηρεσια απο playstore.
saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οπότε τίποτα... μάλλον πάμε για καινούργιο... είναι και το θέμα οικονομικού ρε παιδιά, όμως δεν πήρε μόνο το κινητό ειναι και άλλα πράγματα που πήρε μαζί γιαυτό τρέχω και δεν φτάνω! Ευχαριστώ πάντος για τις απαντήσεις σας!
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οπότε τίποτα... μάλλον πάμε για καινούργιο... είναι και το θέμα οικονομικού ρε παιδιά, όμως δεν πήρε μόνο το κινητό ειναι και άλλα πράγματα που πήρε μαζί γιαυτό τρέχω και δεν φτάνω! Ευχαριστώ πάντος για τις απαντήσεις σας! Απο το σπιτι σου ειπες στο πηρε?Δηλαδη μπορεις να βρεις ποιος το εκανε στο περιπου... Αν θες απαντας οκ.
SpirosLouis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 και να ξέρεις ποιος το έκανε μετά πρέπει να κάνεις τον αστυνόμο σαΐνι..να τον ψαρέψεις και τέτοια..
saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Απο το σπιτι σου ειπες στο πηρε?Δηλαδη μπορεις να βρεις ποιος το εκανε στο περιπου... Αν θες απαντας οκ. Δεν γνωρίζω ρε παιδιά αλήθεια τώρα, αλλιώς αν ήταν θα τον εβρισκα και θα μαρτυρούσε την ώρα που γεννήθηκε! και την γειτονιά δεν είδε κανενας τιποτα γιατι βρέχει σήμερα και δεν είναι κανένας έξω! Αλλιώς αμα ήξερα σιγα μην εψαχνα σε φόρουμ για απαντηση!
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εφοσον αν καταλαβα σωστα εγινε ληστεια στο σπιτι σου ευτυχως να λεμε που σου πηραν μονο το κινητο? Μηπως θα πρεπε να πας προς αστυνομια μερια?Γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να σου κλεψουν κατι πιο μεγαλης αξιας.
saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εφοσον αν καταλαβα σωστα εγινε ληστεια στο σπιτι σου ευτυχως να λεμε που σου πηραν μονο το κινητο? Μηπως θα πρεπε να πας προς αστυνομια μερια?Γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να σου κλεψουν κατι πιο μεγαλης αξιας. 3 κινητα πήρε ο τ΄θπος που τα έιχα στο τραπέζι μπροστά απο την πόρτα, συνολικό κόστος όλα μαζί 300 αυρό + κατι αλλα μικροπράγματα πάνω απο το τραπέζι πήρε, απλα ανεφερα το lg γιατι είναι καινουργιο είναι και πιο εξελιγμένο με android και λοιπα και λεγα μπας και βρώ ακρη... τώρα καλυτερη δουλεια θα κάνω μονος μου πιστεύω παρά με την αστυνομία Τεσπα τώρα παει...
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 3 κινητα πήρε ο τ΄θπος που τα έιχα στο τραπέζι μπροστά απο την πόρτα, συνολικό κόστος όλα μαζί 300 αυρό + κατι αλλα μικροπράγματα πάνω απο το τραπέζι πήρε, απλα ανεφερα το lg γιατι είναι καινουργιο είναι και πιο εξελιγμένο με android και λοιπα και λεγα μπας και βρώ ακρη... τώρα καλυτερη δουλεια θα κάνω μονος μου πιστεύω παρά με την αστυνομία Τεσπα τώρα παει... Σαφως τωρα παει.. αλλα εχε το νου σου γιατι με τετοια πραγματα δεν παιζουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα