iraki86 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας! Και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... Το WiFi στο λάπτοπ απο χθες δεν λειτουργεί. Δεν βλέπει κανένα δίκτυο ούτε το δικό μου ρούτερ, δουλεύει μόνο ενσύρματα και το έπαθε μετά από αποσύνδεση του ρούτερ. Πάταγα αντιμετώπιση προβλημάτων και άλλα διάφορα μπας και συνδεθεί ξανά στο WiFi και μετά δεν έβλεπε τίποτα, όλα τα άλλα συνδέονται κανονικά κινητά και ένα λάπτοπ Toshiba... Τι μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να το επαναφέρω;
nikos903 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Τι εννοείς το έπαθε μετά απο αποσύνδεση του ρούτερ; Εκεί που δούλευε χτύπησε επανεκκίνηση το ρούτερ και απο τότε δεν το βλέπεις; Δοκίμασες να περάσεις ξανά τους drivers της κάρτας δικτύου; Επαναφορά συστήματος 2-3 μέρες πίσω;
saley7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Τι εννοείς το έπαθε μετά απο αποσύνδεση του ρούτερ; Εκεί που δούλευε χτύπησε επανεκκίνηση το ρούτερ και απο τότε δεν το βλέπεις; Δοκίμασες να περάσεις ξανά τους drivers της κάρτας δικτύου; Επαναφορά συστήματος 2-3 μέρες πίσω; Και εγώ το ίδιο προτείνω επανεγκατάσταση των driver ή επαναφορα! Νικο με προλαβες!
iraki86 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ το ίδιο προτείνω επανεγκατάσταση των driver ή επαναφορα! Νικο με προλαβες! Όχι έχασε το δίκτυο και μετά προσπαθούσα να ξανασυνδεθώ αρκετές φορές και σε κάποια φάση δεν έβλεπε πια κανένα δίκτυο. Που βρίσκω τους drivers και πως κάνω επανεγκατάσταση ή επαναφορά στα windows 8.1;
nikos903 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γράψε το πλήρες μοντέλο του λάπτοπ (κάτω απο το λάπτοπ σε κάποιο αυτοκόλλητο θα το γράφει) να βρούμε οδηγούς. Διαφορετικά δοκίμασε το DriverPackSolution μπας και σου βρει καινούργιους drivers μόνο του. System Restore @ 8.1 Link
pavlos-k Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εχει κουμπι fn και δικτυο για να το ενεργοποιησεις και απενεργοποιησεις
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εχει κουμπι fn και δικτυο για να το ενεργοποιησεις και απενεργοποιησεις Eαν ενεργοποιειται ετσι πρεπει να σου εχει και μια ειδικη εφαρμογη για να κανεις in app power on.. Δοκιμασε επισης με ανοιχτη την κεραια φυσικα,κεντρο δικτυου κοινης χρησης > διαχειριση ασυρματων δικτυων > και κανε διαγραφη το ssid του ρουτερ σου... Οταν πας να συνδεθεις θα σου ζητησει ξανα κωδικο σα να συνδεεσαι πρωτη φορα αλλα ειναι κατι σαν επαναφορα ρυθμισεων του προσαρμογεα ασυρματου δικτυου. ________ Επίσης πολύ πιθανό και δώσε βάση..Επειδη τα ρουτερ των παροχων ειναι για πολλές κλωτσιές,είσαι σίγουρος ο,τι μετα το ρεσετ δουλευει το wifi του μοντεμ ? αναβει το λαμπακι του wireless ? γιατι πλεον βαζουν ενα αθλιο κουμπι να αναβοσβηνεις το ασυρματο και δημιουργει πολλά προβληματα (οπως π.χ να ειναι ανοιχτο το λαμπακι του wireless και να μην εκπεμπει καν !.. ) Καταρχας ποιο μοντεμ εχεις? Εχει από πίσω κάποιο kουμπι wps/wifi/wireless ή κατι τέτοιο ? Εαν ναι πάτα το συνεχως μεχρι να κλεισει το ledακι του ασυρματου,αφησε το ,και πατα το ξανα συνεχως μεχρι να ξανανοιξει το ασυρματο.Στα τελευταια 4 μοντεμ που εχω παρει απο παροχους ειχα αυτο το θεμα και ειναι τραγικο εκνευριστικο να μην εκπεμπουν wifi μετα απο ρεσετ,ή και ξαφνικά ανευ λόγου.Με την επανεκινηση ομως του ασυρματου με το κουμπι εστρωνε.
iraki86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ακόμη έχω το ίδιο πρόβλημα με το λάπτοπ μοντέλο msi ge60 2oe δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο. Ένα άλλο λάπτοπ Toshiba και το κινητό μια χαρά βρίσκει το δίκτυα και συνδέονται! Το λαπτόπι τίποτα... Τι να κάνω το έχω συνέχεια με καλώδιο δικτύου συνδεμένο αλλά δεν βολεύει.
nikos903 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να έχει φύγει καμιά κεραία απο την ασύρματη κάρτα. Ανοίγεις τα καπάκια απο κάτω και όταν βρεις την κάρτα βλέπεις αν και τα 2 καλώδια είναι ΟΚ. Μπορεί να θέλει η κάρτα να της κάνεις μια απενεργοποίηση - ενεργοποίηση. Πας στον πίνακα ελέγχου - κέντρο δικτύου - αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και στην ασύρματη κάρτα πατάς δεξί κλίκ απενεργοποίηση και μετά δεξί ξανά και ενεργοποίηση. Μπορεί να την έχει δει ο διακόπτης WLAN του λάπτοπ. Άμα είναι απο κουμπιά μπορεί να έχει φύγει και το πρόγραμμα quicklaunch της εταιρίας, κάνει τίποτα όταν πατάς off στα ασύρματα ή είναι σαν να μην το πατάς; Μπορεί να θέλει απεγκατάσταση η κάρτα και ξανά εγκατάσταση. Πας διαχείριση συσκευών και πατάς στην ασύρματη κάρτα δεξί κλίκ απεγκατάσταση, μετά περιμένεις ή χτυπάς ένα ρεστάρτ να την ξαναβρεί. Μπορεί να τα έφτυσε η κάρτα (δύσκολο βέβαια αυτό). Την βλέπει στην διαχείριση συσκευών ε; Και στους ελεγκτές δικτύου....
iraki86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να έχει φύγει καμιά κεραία απο την ασύρματη κάρτα. Ανοίγεις τα καπάκια απο κάτω και όταν βρεις την κάρτα βλέπεις αν και τα 2 καλώδια είναι ΟΚ. Μπορεί να θέλει η κάρτα να της κάνεις μια απενεργοποίηση - ενεργοποίηση. Πας στον πίνακα ελέγχου - κέντρο δικτύου - αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και στην ασύρματη κάρτα πατάς δεξί κλίκ απενεργοποίηση και μετά δεξί ξανά και ενεργοποίηση. Μπορεί να την έχει δει ο διακόπτης WLAN του λάπτοπ. Άμα είναι απο κουμπιά μπορεί να έχει φύγει και το πρόγραμμα quicklaunch της εταιρίας, κάνει τίποτα όταν πατάς off στα ασύρματα ή είναι σαν να μην το πατάς; Μπορεί να θέλει απεγκατάσταση η κάρτα και ξανά εγκατάσταση. Πας διαχείριση συσκευών και πατάς στην ασύρματη κάρτα δεξί κλίκ απεγκατάσταση, μετά περιμένεις ή χτυπάς ένα ρεστάρτ να την ξαναβρεί. Μπορεί να τα έφτυσε η κάρτα (δύσκολο βέβαια αυτό). Την βλέπει στην διαχείριση συσκευών ε; Και στους ελεγκτές δικτύου.... Η πλάκα είναι ότι σε φίλης μου το σπίτι βλέπει το δίκτυο και συνδέεται μια χαρά! Δεν ξέρω τι του φταίει πραγματικά... Όσο για να το ανοίξω μήπως έχει φύγει καμία κάρτα δεν το νομίζω γιατί είναι σαν καινούργιο δεν έχει μετακινηθεί πολλές φορές. Στα δίκτυα μου γράφει απο κάτω προβολή ρυθμίσεων σύνδεσης, από κάτω Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις κ αντιμετώπιση προβλημάτων που αχνοφαίνεται κ δεν μπορώ να το επιλέξω.
nikos903 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εγγύηση έχει το λάπτοπ; Δοκίμασε στο σπίτι σου να πας το λάπτοπ ακριβώς απο πάνω απο το ρούτερ, σκάναρε εκεί και πες μας. Άμα μπορείς μετά με το καλώδιο μπες στο ρούτερ (οι κωδικοί και τα σχετικά είναι κάτω απο το ρούτερ) και στο ασύρματο επέλεξε κανάλι 5-6 (κάπου στην μέση δηλαδή) και ξαναδοκίμασε μετά. Edit: Αυτό το λάπτοπ πρέπει να βλέπει και τα 5Ghz δίκτυα, μπες στις ρυθμίσεις της κάρτας απο την διαχείριση συσκευών και βάλε την στα 2.4 μόνο. Άμα δεις τίποτα άλλο εκεί σαν region βάλε USA δοκιμαστικά.
iraki86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες απαντήσεις σας! Τη βρήκα τη λύση, έπρεπε να κλείσω και να ανοίξω ένα απο τα δύο που μου είπε ο φίλος πιο πάνω! Να είστε καλά και καλό χειμώνα να έχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα