PoteDnEixaKaloPc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Αφού έχω πάρει απάντηση σε όλα τα threads που εχω ανοιξει,θα ηθελα ακομα μια μικρη βοηθεια! Εχω λοιπον ενα Sony Vaio Laptopaki με τα εξης specs: 4GM RAM 700GB σκληρο CPU:i5 GPU:ATI Mobility Radeon HD 5650 2743 MB (2GB σωστά?) Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να σηκώσει αυτό εδώ το παιχνίδι ---> NBA 2K14 το οποίο θέλει: Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor or equivalent RAM: 2 GB Disc Drive: 8x or faster DVD drive Hard Drive: 9 GB or more free space Video: Shader Model 3.0 support with 512MB Ram (Nvidia® GeForce® 8800 GT or better) Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Input: Dual-analog gamepad Εdit:Εννοώ να το σηκώνει έστω σε κανονικά με καλά γραφικά.!.!.! Ευχαριστώ!!!!!!
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ο τίτλος θέματος είναι άσχετος και η απάντηση προφανής (ναι, το σηκώνει μια χαρά).
xristoforos89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Άνετα θα το σηκώνει σε medium τουλάχιστον. Γενικά δεν είναι βαρύ παιχνίδι.
Jason 93 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να συμβουλευεσαι σελιδες οπως το game-debate για να βλεπεις αν θα τρεχουν τα παιχνιδια που θες στο pc σου 1
PoteDnEixaKaloPc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Θα εχει τα ιδια γραφικα με το ps4?
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι γραφικά έχει το PlayStation αλλά για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλεις σε high τις ρυθμίσεις και να παίζεις σε καλή οθόνη (με full hd ανάλυση). Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστείς καλύτερη κάρτα από την 5650m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα