Προς το περιεχόμενο

Samsung 40αρα f6500?

.::NikoS::.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω ότι τρώνε παντόφλα και όχι μόνο στον κωτσο αλλά τι να κάνω; Να μιλήσω με προϊστάμενο ο οποίος φυσικά ξέρει τι γίνεται και να πω οτι ο υπαλληλος με ζαλίζει και μου λέει ψέματα για να μου πουλήσει κάτι; (το οποίο ανετα το θεωρώ παραπλάνηση και τρώνε και την καταγγελιούλα τους στον συνήγορο καταναλωτή); Δεν έχει νόημα. 

Έπρεπε να απαντήσω πως δε θέλω support επιπλέον γιατί είναι για δώρο οπότε χέστηκα :P anyway, μακρυά κι αγαπημένοι για μένα, με τσάντισε πολύ η ταμίας στο τέλος γιατι μου είχε βγάλει κοστολόγιο επισκευής χωρίς να έχω δει καν το κουτί της τηλεόρασης! Και ήθελε να με κάνει να πιστέψω ότι θα χαλάσει και όταν χαλάσει το κόστος θα ήταν πάνω από 130€ (που ήταν το total support) μόνο για το ανταλλακτικό. Λες και ξέρει τι και αααν θα χαλάσει! 

Και εξάλλου η εγγύηση τους καλύπτει αλλαγή πάνελ για καμμένα πίξελ ή για οτιδήποτε άλλο; Δε νομίζω αλλά δε μπορείς να δεις και το συμβόλαιο τους κιόλας αν δεν πεις οτι θα το αγοράσεις! Αααν τύχει λοιπόν κάποια άλλη φορά θα πω οτι ενδιαφέρομαι να πάρω τους όρους στα χέρια μου να κάτσω κάνα 5λεπτο να διαβασω και μετα να τους πω: δε το θέλω δε συμφωνώ και δεν υπογράφω. 

Περι τηλεόρασης τώρα: Δοκιμάσαμε μία ταινιούλα που κατέβασα σε full HD 3D. Την έβαλα σε ένα στικακι μια χαρά ολα έφτιαξα και τους υπότιτλους να τους δείχνει ελληνικά, αλλά παρατηρώ πως ώρες ώρες σαν να πέφτουν λίγο τα fps και να μην ειναι πολυ ομαλη η κινηση. Μιλάω για κάτι απειροελάχιστο και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε κάποιες σκηνές. Κι επειδή κατέβασα την ίδια ταινία χωρίς 3D και την σύγκρινα, στην απλή χωρίς 3D ήταν όλα μια χαρά! αα η 3D όταν ξεκίναγε να παίζει έδειχνε 2 εικόνες δίπλα δίπλα χωρισμένες και το ρύθμισα αναλόγως για να δείχνει σωστά. 

Φταίει το στικάκι; Η ταινία; Δε ξέρω από 3D ταινίες αν υπάρχουν άλλα είδη κλπ. Μήπως είναι αργόστροφη η TV ή έχει πρόβλημα;  :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...