.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για ανώτατο budget 600-650 καταρχήν. Κοιτάμε την f6500 σε 40αρα αλλά η απόσταση είναι περίπου 3 μέτρα οπότε νομίζω πως σηκώνει μεγαλύτερη από 40". (αντε αν ήταν 42 να λεγα οκ αν και μικρή διαφορα) Το πρόβλημα είναι να μην ανέβουμε σε τιμή και να μην πέσουμε σε ποιότητα μιας και διάβασα καλά σχόλια για αυτήν. Αν μπορούμε να πέσουμε και πιο χαμηλά σε τιμή ακόμα καλύτερα φυσικά. Αα το 3D δε μπορώ να πω ότι μας ενδιαφέρει. Κι επειδή αρχικά είδαμε την 6400, αξίζει την διαφορά τιμής η 6500 έναντι της 6400; Ευχαριστώ! ΥΓ: να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ μη με ρωτάτε και πολλά για το τι ψάχνω διότι δεν είναι για δική μου χρήση αλλά για την αδερφή μου και θα είναι δώρο από κάποιον συγγενή οπότε δε μπορώ να μπλεχτώ και πολύ στην υπόθεση, απλά θεωρώ πως μπορεί να μπει και μεγαλύτερη (όχι ότι θα μας χαλάσει η 40άρα) απλά γιατί όχι αν γίνεται σε αυτή τη τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη για 40αρα. Παρόλο που προσωπικά προτιμώ την εικόνα της 6500, σ' αυτήν την περίπτωση θα σου πρότεινα την 46αρα 6400. http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Βρε καλή λύση θα ήταν αλλά ξεφευγει πολύ η τιμούλα... Αν δεν ήταν 3D πιστεύω θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι μεγαλύτερο πιο οικονομικό αλλά από ότι βλέπω πλέον αν δεν είναι και 3D δε θα είναι ούτε smart TV... Τι κάνουν για να πουλήσουν ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν μπορείς με τίποτα να υπερβείς το όριο που έχεις βάλει και η απόσταση θα είναι 3 μέτρα, τότε και η 40αρα f6400 σε καλύπτει. Οι όποιες διαφορές σ' αυτήν την απόσταση, δεν είναι σημαντικές (αν υφίστανται καν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Α ωραία αν δε φαίνεται διαφορά μεταξύ 6400 και 6500 να μην ανέβουμε καν για την 6500. Αν και δε ξέρω πιστεύω πως τα 200Hz με τα 400 θα έχουν διαφορά. Από θέμα ποιότητα εικόνας δε ξέρω στο κατάστημα φαινόταν καλύτερη η 6500 αλλά φαντάζομαι πως τα πειράζουν εκείνοι εκεί κιόλας... Για κάτι άλλο μεγαλύτερο από 40 σε παρόμοια τιμή δε παίζει ε; (στα 650€ σε άλλη μάρκα, ή και χωρίς 3D) Ξέρω πως το σκρουτζ δειχνει και την 46αρα 6400 στα 680 αλλά δεν εμπστεύομαι αυτά τα μαγαζια. Δε θα γινει και η αγορα με μετρητα οποτε παιζει αγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικά και οι δύο έχουν 100Hz, παρόλο που και εγώ σε μαγαζιά έχω δει καλύτερη εικόνα στην 6500. Αλλά στα 3 μέτρα απόσταση... Προσπάθησε πάντως, αν μπορείς φυσικά, να ανέβεις κατηγορία και να πας στην 46αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εικάζεται ότι η 6500 έχει ανώτερο πάνελ από την 6400. Αναφέρομαι στα νέα, psa που έχουν αναπτύξει οι ίδιοι. Βέβαια οι διαφορές είναι μικρές αλλά υπαρκτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Οκ θα προτείνω εγώ την 46 άρα 6400 αλλά όπως είπα δεν μπορώ να ανακατευτω και πολύ γιατί δεν πληρώνω κι εγώ εξάλλου. Αλλιώς μπορεί να πάνε στην 40άρα 6500. Θα ξαναπάω αύριο να τις δω από κοντά ποιο προσεχτικά και ελπίζω να υπάρχει και η 46άρα εκεί. Αυτό το πράμα με τα Hz ακόμα δε το καταλαβαίνω... Λένε 200 λένε 400 και είναι 100? Γιατί μας παραπλανούν έτσι; Δεν είναι παράνομο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Βάζουν (αναλόγως την εταιρεία) και ένα κωδικό και είναι καλυμμένοι. Διάβασε, αν έχεις όρεξη και ένα σχετικό άρθρο http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_interpolation Εικάζεται ότι η 6500 έχει ανώτερο πάνελ από την 6400. Αναφέρομαι στα νέα, psa που έχουν αναπτύξει οι ίδιοι. Βέβαια οι διαφορές είναι μικρές αλλά υπαρκτές. Φίλε graphist, έχω δει δίπλα δίπλα τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις να παίζουν (στις 55") και όντως, μου φάνηκε καλύτερη η εικόνα της 6500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι θα διαβάσω εννοείτε. Δε μου λετε η Panasonic TXL42ET60 ή η LG 42LA660S λενε τίποτα; Ή δεν αξίζει να τις κοιτάω σε σύγκριση με την samsung 6500; (προσπαθω να ανεβω λιγο ιτζες γιατι μου φαινονται μια σταλια οι 40αρες ) αν δεν αξιζει κατι αλλο μας κοβω για την 40αρα 6400 να γλιτωσουμε και κανα € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Θεωρώ πως είναι καλύτερη η 6500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τέλος! Η 6500 είναι στο νέο της σπίτι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας (ακόμα έχω νεύρα με τον Κωτσόβολο ομως... και φυσικα δεν προκειται να ξαναπατησω ποδι εκει μεσα, αρκετο δουλεμα εχουμε φαει) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από .::NikoS::. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ε, πες και τίποτα πικάντικες λεπτομέρειες. Μην μας αφήνεις έτσι! Anyway, καλορίζικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστούμε! Εμ τι να πω; 1) Για τις τιμές τους; Που αμα πας 2 μέρες πριν και δείξεις ενδιαφέρον σε ένα προϊόν, μετά ως δια μαγείας ανεβαίνει η τιμή; Ότι οι τιμές μέσω ιντερνετ και καταστήματος και ανα καταστήματα και με τις εκπτώσεις είναι ότι να ναι; Καθημερινά αλλάζουν, άλλα βλέπεις στο ένα κατάστημα άλλα στο άλλο, άλλα σου λένε στο τηλεφωνο κι αλλα λέει το ιντερνετ; (ναι λογικό στο ιντερνετ να ειναι πιο φθηνά, αλλά σου λένε και την τιμή χωρίς την έκπτωση η οποία δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά ούτε καν στο κατάστημα! ) 2) Στο ότι 2 πωλητές ρώτησαν για το total support 360 και ενώ τους είπα είμαι ενημερωμένος απλα δεν ενδιαφέρομαι επέμεναν; Και πως στο ταμείο ενώ ξεκίνησε ευγενικά και όμορφα άρχισε να λέει πάλι για το support και να ξαναλέω εγώ μου το έχουν ξαναπει και όχι μόνο σήμερα αλλά και παλαιότερα και δε θέλω!!! Και να ξαναλέει: μα δε σας είπα το κόστος! Και να αρχίζει να προσπαθεί να με παραπλανεί χωρίς να γνωρίζει καν το τι γνώσεις έχει ο καθένας πάνω σε οτιδήποτε και με τι ασχολείται λέγοντας μου ότι θα χαλάσει η τηλεόραση ούτως η άλλως μετά τα 2 χρόνια εγγύησης samsung και και και; Και να φτάνω στο σημείο να τις πω τέλειωνε κοπέλα μου κάνε τη δουλειά που έκανες πριν αρχίσεις να μου λες για αυτές τις βλακείες! (αν ήταν για δική μου αγορά πραγματικά θα τα ακύρωνα όλα και θα έφευγα από κει γιατι δεν ειναι και η πρωτη φορα που μου το κανουν και τους σιχάθηκα πλέον με αυτη την αντιεπαγγελματική και απαράδεκτη συμπεριφορά) 3) Το ότι μόνο που δε μου φέρανε με το ζόρι πολύπριζο ασφαλείας λέγοντας μου: Θα χρειαστείς και πολυπριζο ασφαλείας γιατι θα σου καεί η TV με το ρεύμα... (έτσι ακριβώς μου το είπαν) 4) και κάτι άλλο ξεχνάω τώρα που με πείραξε. Αν το θυμηθώ θα το πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 XAXAχαα κλασσικοί Κωτσοβολοι. Πάντως να ξέρεις δεν φταίνε τα παιδιά, τρώνε πολυ παντόφλα για να προωθήσουν ολα τα παραπάνω. Μάλιστα όσοι δεν πετύχουν ενα στοχο σε αυτά που τους ορίζεται, τρωνε σουτ... Σε όσους κωτσοβολους που τυχαίνει να παω και δεν με ξερουν τρώω κσι γω αυτο το κουραστικό δούλεμα, αλλα το διασκεδάζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα