GeorgeHellas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ε από τη στιγμή που σου δίνουν πρόστιμο λες να είναι νόμιμο;
PavlaraS18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ε από τη στιγμή που σου δίνουν πρόστιμο λες να είναι νόμιμο; Πρόστιμο γιατί δεν έχεις διπλωμα ΜΑΖΙ σου , όχι γιατί δεν εχεις γενικά! Δηλαδή αν εσύ το ξεχάσεις στο σπίτι , τι σημαίνει? Τρως ένα προστιμο 20€, αυτό ακριβώς θα φάω και εγώ . Στα συστήματα με έχουν δηλώσει !
despoinagalani Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γεια! Να σας ρωτήσω κάτι, γνωρίζει κανείς πόσα είναι τα έξοδα παράστασης για δίπλωμα αυτοκινήτου; όταν το είχα πάρει εγώ ήτανε δραχμές.. και δεν θυμάμαι αλλά άκουσα μια τρελή τιμή... Επίσης τα έξοδα παράστασης που τα πληρώνεις πλέον;(κάποιος που το έχει δώσει την τελευταία τριετία ας απαντήσει) Σας ευχαριστώ
anestis95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παιδιά πέρασα τις πρακτικές εξετάσεις μόλις προχθές και ο δάσκαλος μου είπε ότι το δίπλωμα θα κάνει περίπου 2,5 μήνες να βγει. Τον ρώτησα γιατί τόσο αργά μιας και ξέρω άτομα που το πήραν σε 3 εβδομάδες και μου είπε ότι αυτό ήταν μέχρι πριν ένα χρόνο. Μου είπε ότι θα μου δώσει βεβαίωση και με αυτήν θα μπορώ να οδηγάω. Καλά δεν καίγομαι να οδηγήσω κιόλας...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση καθυστέρηση! Υπάρχει τρόπος να το πάρω νωρίτερα;; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παιδιά πέρασα τις πρακτικές εξετάσεις μόλις προχθές και ο δάσκαλος μου είπε ότι το δίπλωμα θα κάνει περίπου 2,5 μήνες να βγει. Τον ρώτησα γιατί τόσο αργά μιας και ξέρω άτομα που το πήραν σε 3 εβδομάδες και μου είπε ότι αυτό ήταν μέχρι πριν ένα χρόνο. Μου είπε ότι θα μου δώσει βεβαίωση και με αυτήν θα μπορώ να οδηγάω. Καλά δεν καίγομαι να οδηγήσω κιόλας...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση καθυστέρηση! Υπάρχει τρόπος να το πάρω νωρίτερα;; Νομιζω η βεβαιωση δεν σε καλυπτει .Τροπος δεν ξερω αν υπαρχει άλλος από το γρηγοροσημο.
anestis95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Νομιζω η βεβαιωση δεν σε καλυπτει .Τροπος δεν ξερω αν υπαρχει άλλος από το γρηγοροσημο. Η βεβαίωση σε καλύπτει, είναι σαν προσωρινό δίπλωμα. Τώρα αν πρέπει να λαδώσω ακόμα και για να το πάρω στα χέρια μου μια ώρα αρχύτερα..τι να πω, έλεος!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η βεβαίωση σε καλύπτει, είναι σαν προσωρινό δίπλωμα. Τώρα αν πρέπει να λαδώσω ακόμα και για να το πάρω στα χέρια μου μια ώρα αρχύτερα..τι να πω, έλεος! Συμφωνω για το ελεος αλλα διαφωνω ότι σε καλυπτει .Επισης αν εισαι σιγουρος ότι σε καλυπτει γιατι το ρωτας ? http://www.insomnia.gr/topic/354659-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/ Εξ αλλου χωρις διπλωμα δεν μπορεις να ασφαλισεις το αυτοκινητο.
anestis95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Συμφωνω για το ελεος αλλα διαφωνω ότι σε καλυπτει .Επισης αν εισαι σιγουρος ότι σε καλυπτει γιατι το ρωτας ? http://www.insomnia.gr/topic/354659-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/ Εξ αλλου χωρις διπλωμα δεν μπορεις να ασφαλισεις το αυτοκινητο. Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα. Ο δάσκαλος με διαβεβαίωσε και δε νομίζω να λέει ψέματα (τώρα αν λέει, τι να πω). Αλλά να ήθελα να έχω και την κάρτα, κατι πιο επίσημο ρε παιδάκι μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα. Ο δάσκαλος με διαβεβαίωσε και δε νομίζω να λέει ψέματα (τώρα αν λέει, τι να πω). Αλλά να ήθελα να έχω και την κάρτα, κατι πιο επίσημο ρε παιδάκι μου Και καλα θα κανεις !!!Ο δάσκαλος να μαθει καλα πριν λεει οτιδήποτε . Μονο αν για καποιο λογο πχ ατύχημα πας δικαστικα και εχεις παρει ηδη το διπλωμα πιθανον να το δεχτει το δικαστηριο Οι Τροχαιοι δεν καταλαβαινουν από τετοια ...Με ειχαν σταματησει και ειχα προσωρινη αδεια κυκλοφοριας γιατι το Υπουργειο δεν ειχε χαρτια να μου τυπωσει και μου ειχαν δωσει ένα Α4 μηχανογραφημενο με σφαργιδες κλπ και τρομαξα να τον πεισω ότι είναι ισαξιο
akpe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Νομικά, δεν προβλέπεται ούτε υπάρχει προσωρινό δίπλωμα με υπογραφή σχολής ούτε βεβαίωση που να σε καλύπτει. Μιας και δεν βιάζεσαι να οδηγήσεις, μην το ρισκάρεις καλύτερα. Θα φας πρόστιμο της πλάκας μεν (ένα εικοσάρι νομίζω , αλλά κρίμα είναι, κάντα σουβλάκια καλύτερα 1
MT60RS Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 την πρωτη μερα που περασα πορεια, τρακαρα. Η τροχαια που ηρθε, αναγκαστικα ηθελε αρ. διπλωματος, οποτε πηγα δικαστηριο μετα απο κανα χρονο και αθωοθηκα εννοειται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 την πρωτη μερα που περασα πορεια, τρακαρα. Η τροχαια που ηρθε, αναγκαστικα ηθελε αρ. διπλωματος, οποτε πηγα δικαστηριο μετα απο κανα χρονο και αθωοθηκα εννοειται. Αυτο ειπα πιο πανω για θεμα με δικαστηρια .
MT60RS Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 το διπλωμα γραφει πανω την ημερομηνια που περασες πορεια, οχι την ημερομηνια παραλαβης
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 το διπλωμα γραφει πανω την ημερομηνια που περασες πορεια, οχι την ημερομηνια παραλαβης Εμενα μονο ημερομηνια εκδοσης γραφει ....Νομιζω.Πανε και τοσσες 10ετιες !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα