IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 re paidia se ena pc me modem motorola de mporousa na to syndesw me tipota sto net,enw ebala kanonika drivers gia xp kai enw to ebriske kanonika sto diagnwstika-erwthma modem,de mporouse me tipota na kalesei kai na mpei sto net,elege pws h to modem h kapia alh syskeyh exwdou exei problhma,dokimasa alous drivers dokimasa na to alaxw pci tipota,se windows melenium douleye kanonika xerei kanenas tipota?
shumi_m Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 file se xp mono oi 83.18 gia data fax doyleyoun swsta.....
whiteman7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 genik;a file mou peta to motorola,olo prblimata tha exeis kai xamiles taxytites metadosis...exo empeiria apo ta kolomodem toyw...pare ena kalo kai elliniko kiolas,einai arketa fthina
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 re paidia mhpws mporeite na me bohtheisete kai na mou peite apo pou na tkatebasw drivers pou na leitourgoun giati exw faei ton kosmo
rista Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Mην ακους τους αλλους ειναι απο τα καλυτερα modem βαλε drivers για win2000 και θα εισαι οκ! Πιανω τουλαχιστον 6αρι οταν κανω download(τουλαχιστον με το δικο μου που ειναι:SM56)
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 to diko mou einai to m56imt ths acorp chip exei62412-51 ths motorola.ebala kanonika drivers twn xp kai dixnei oti leitourgei ala de mporei na syndethei,ebala kai twn 2000 ala pali ta idia ,an exei kapoios to idio modem kai den exei problhma me tous drivers as mou tous sthlei eyxaristw
shumi_m Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 ikariwth katebase toys apo edw: D1of1_W2K_83.18
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 file mou de katebenoun oi drivers molis ftanei sto 2%stamataei tous exeis brei kapou alou mhpws?
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 file rista twra pou to egatesthsa kai mena sm56 grafei,swstous drivers padws de brhka twra katebasa kai aytous gia ta 2000 ala pali ta idia kathe bhthia dekth eyxaristw
tomzaribo21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Για σου φίλε Ικαριώτη.Η λύση που θα προτείνω είναι λίγο "τζαζ" αλλα το δικό μου Motorola μονο έτσι δουλεύει.Όταν βγάλει το εικονίδιο του μόντεμ δίπλα στην ώρα κάνει διπλό "κλικ" σε αυτό ,πήγαινε στις ρυθμίσεις της γλώσσας που χρησιμοποιεί και άλλαξε τη γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικα καθώς και τη χώρα όρισέ τη uk britain.Μετά πάτα εφαρμογή και θα ζητήσει restart.Mετά την επανεκίνηση δοκίμασε ξανά να μπείς στο internet.Εμένα τουλάχιστον,μόνο έτσι δουλεύει!Περιμένω νέα για τα αποτελέσματα.Θα σου στείλω τους drivers που έχω όταν μπορέσω ή θα σου πω το url για να τους κατεβάσεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 http://[email protected] eyxaristw poly
rista Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Κοιταξε αν εχεις ορισμενο irq για το modem και αν δεν δουλεψει με τους drivers που σου εδειξαν τα παιδια πες μου να σου στειλω το δικο μου!(εννοειτε πως εσβησες ολα τα αρχεια μετα το uninstall ετσι?και απο registry κλπ) Φιλε tomzaribo το εικονιδιο αυτο ειναι σπαστικο και το εχω διαγραψει για να μην τρωει πορους!
tomzaribo21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Rista,οι πόροι που "τραβάει" το εικονίδιο του τηλεφώνου είναι αμελητέοι!Δεν είναι π.χ. σαν το Norton που και καταναλώνει πολλούς αλλά και δημιουργεί conflicts!Τελοσπάντων,το ζήτημα είναι οτι έχουμε το ίδιο modem και σε εμένα για να λειτουργήσει πρέπει,όπως έχω αναφέρει,να βάλω τη χώρα "US" (oxi uk britain όπως αναφέρω παραπάνω) και τη γλώσσα "english".Xρησιμοποιώ τους driver για win 2000 έκδοση 84.32 και δουλεύουν άψογα.Έχω win xp pro greek,sp1 και το motorola sm56.Φαίνεται οτι "κομπλάρει" όταν έχω χώρα ελλάδα και γλώσσα ελληνική!Τι να πεις!!!!!!Εχω ήδη στείλει τους driver στον ικαριώτη me e-mail.Περιμένω τα αποτελέσματα!
accipio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Mην ακους τους αλλους ειναι απο τα καλυτερα modem βαλε drivers για win2000 και θα εισαι οκ!Πιανω τουλαχιστον 6αρι οταν κανω download(τουλαχιστον με το δικο μου που ειναι:SM56) Συμφωνώ κι εγώ! Και είναι το μόνο μόντεμ που έχω δει, που ο driver που έχει δείχνει σε πραγματικό χρόνο την ταχύτητα σύνδεσης, ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται. Για να δουλέψει στα XP είναι λίγο βάσανο, αλλά με τους σωστούς drivers πετάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.