Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU: AMD FX-8350
MB: Gigabyte GA-990XA-UD3
RAM: Corsair Vengeance (2x4)8GB
GPU: Sapphire Radeon HD7870 2GB
HDD: ??????
Ψυκτρα: CoolerMaster Hyper 212 EVO
SSD: -
Τροφοδοτικό:??????

Μου χάλασε το τροφοδοτικό και ο HDD...

Δεν γνωρίζω απόλυτος τίποτα από τροφοδοτικά,θέλω την γνώμη και την εμπειρία σας ώστε να βρω ένα καλο και προπάντων αθόρυβο τροφοδοτικό.

Το ίδιο ισχύει και για τους HDD,τι παίζει με τους green,blue,red,black?
Χρειάζομαι έναν για να αποθηκεύω,ταινίες,σειρές,παιχνίδια κτλπ.
Τι μου προτείνεται να πάρω?
*Ακόμα,σκέφτομαι να πάρω και ένα SSD: Samsung 840 Series Evo 120GB

Δημοσ.

Και εγώ για 1TB σκληρό αυτόν σκεφτόμουν...

Αλλα αυτό που με προβληματίζει είναι:
Να βάλω WD Caviar Blue 1TB στο pc και έναν SSD: Samsung 840 Series Evo 120GB κ να αγοράσω στο μέλλον έναν εξωτερικό?
Η να βάλω WD Caviar Black 2TB και να αναβάλω για λίγο καιρό τον SSD?

Για το τροφοδοτικό που μου πρότεινες αν είναι να πάω σε αυτό θα επιλέξω το Thermaltake Smart SE 730W https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html
θέλω γνώμες παίδες,αν είναι καλο αξιόπιστο και αν αξίζει τα λεφτά του και το σημαντικότερο να είναι αθόρυβο!

επίσης τι άλλο μου προτείνεται?

Δημοσ.

Link.png Site: εδω αν σε παιρνουν τα λεφτα

αλλιως και με Link.png Site: αυτο κανεις μια χαρα την δουλεια σου ξεχνοντας την προσθηκη δευτερης καρτα ομως

το παρπαπανω thermaLtake μια χαρα ειναι αλλα σε σχεση με το xfx δεν τιθεται θεμα ποιο πρεπει να παρεις..

και αν σκεφτεις οτι με ενα register  στο σιτε τησ xfx  εχεις απο 3 χρονια εγγυηση πεντε.

επισης κατ'εμε παιρνεις ssd οπωσδηποτε και 1tb hdd caviar blue green black η οποιοδηποτε αλλο χρωμα θες :)

Δημοσ.

Και εγώ για 1TB σκληρό αυτόν σκεφτόμουν...

Αλλα αυτό που με προβληματίζει είναι:

Να βάλω WD Caviar Blue 1TB στο pc και έναν SSD: Samsung 840 Series Evo 120GB κ να αγοράσω στο μέλλον έναν εξωτερικό?

Η να βάλω WD Caviar Black 2TB και να αναβάλω για λίγο καιρό τον SSD?

Για το τροφοδοτικό που μου πρότεινες αν είναι να πάω σε αυτό θα επιλέξω το Thermaltake Smart SE 730W https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html

θέλω γνώμες παίδες,αν είναι καλο αξιόπιστο και αν αξίζει τα λεφτά του και το σημαντικότερο να είναι αθόρυβο!

επίσης τι άλλο μου προτείνεται?

παρε τον blue και τον evo τωρα... αυτους εχω και εγω!

οσο για το τροφοδοτικο δεν εβαλες budget και εβαλα το tt που ειναι και μια χαρα...απο watt καλυπτεσαι ανετα και με 550...

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως  χρειάζεσαι ούτε Caviar Black ούτε 2 ΤΒ. Πάρε blue που είναι 20 ευρώ φθηνότερος, 1 TB, και βάλε καλύτερα SSD για το λειτουργικό σου.

Όσον αφορά το τροφοδοτικό επιβάλλεται να πάρεις ένα καλό ειδικά για την προστασία του συστήματός σου (από την στιγμή που έχεις ένα πολύ καλό pcάκι). Αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά είναι αξιόλογα. Αν διαλέξεις όμως σε ανάμεσα από αυτά τα δύο θα σου έλεγα να πας σε XFX 550-650W. Για την κάρτα που έχεις τα 500W είναι υπερβολικά αρκετά οπότε μην αγχώνεσαι που το XFX είναι 650 και το Thermaltake 730. Δεν ξέρω πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις εγώ πάντως θα σου πρότεινα αυτό με 20 ευρώ παραπάνω.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641324

Είναι 80+ gold που σημαίνει ότι μακροπρόθεσμα είναι καλό για την τσέπη σου, μεταφέρει πολύ σταθερό ρεύμα στον υπολογιστή σου, και παράγει λιγότερη ζέστη (χαμηλότερες θερμοκρασίες)

Έχει αποσπώμενα καλώδια (fully modular cables) πράγμα που για εμένα παίζει ρόλο αφού όσα καλώδια δεν χρησιμοποιείς μπορείς να τα βγάλεις αντί να τα έχεις όλα μέσα στο κουτί και να γίνεται πανικός.

Είναι αθόρυβο καθώς ο ανεμιστήρας αρχίζει να δουλεύει στο 40% της ικανότητας του RM.

5 χρόνια εγγύηση.

Έχω το RM 750 μαζί με FX 8350 και Sapphire 7950 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

1TB blue θα βάλω και SSD.

Τα λεφτά που μπορώ να δώσω για τροφοδοτικό είναι μέχρι 100 Euro

Σκέφτομαι να βάλω αυτό που είπε ο φίλος πάνω: Thermaltake Smart Se 730W

Ένας γνωστός μου πρότεινε να βάλω: XFX Pro 850W https://www.skroutz.gr/s/2661136/XFX-ProSeries-850W-XXX-Edition-Semi-Modular-Bronze.html ξεφεύγουμε λίγο στην τιμή (110€)να βάλω το χέρι στην τσέπη και να πάω στο XFX pro 850W?

Να μείνω στο Thermaltake 79.90€? Να περιμένω λίγο καιρό και να δώσω +40€ για το RM 750 122.90 απο το eshop?

Δεν το έχω με τα τροφοδοτικά,με εδιαφέρει να είναι καλο να κάνει την δουλειά του και να είναι αθόρυβο :P

Δημοσ.

Ενδιαφέρεσαι για Crossfire? Δηλαδή να βάλεις και μια δεύτερη 7870?

Αν όχι δεν χρειάζεσαι τόσο πολλά Watt. Τα 650 σου επιτρέπουν τεράστια άνεση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Για την τσέπη σου το λέω  :-D

Πάντως έχω δουλέψει και με XFX 850W και με RM 750W (το τωρινό μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...