coreman7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, Ειχα απασχολησει ξανα το φορουμ για τα Μηχανικα Πληκτρολογια. Τελικα εφτασα ενα Budget ετσι ωστε να παρω το πιο φθηνο μοντελο της CM. Ωστοσο , χαζευα αρθρα για τα Μηχανικα πληκτρολογια. Διαπιστωσα πως και εγω ειχα πριν 10 χρονια (!) μηχανικο πληκτρολογιο. Ρωτησα και τον πατερα μου ( ειχε μαγαζι με Η/Υ) και το επιβεβαιωσε. Αυτο που ηθελα να ρωτησω,ειναι αν υπαρχει καμια διαφορα με τα παλαια πλητκρολογια. Εννοω, δεν ειμαι σιγουρος πως αξιζει να δωσω 80 Ευρω, το οποιο θα ειναι ακριβως ιδιο με ενα μοντελο 10 χρονια πριν?
Zergoulini Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ναι υπαρχει στα Switches. Τα παλια πληκτρολογια ηταν τις IBM μηχανικα. Τωρα τα περισσοτερα ειναι τα Cherry MX. Βγαινουνε σε πολλα χρωματα. Καθε χρωμα και διαφορετικο προς τον ηχο και το Activation Force. Δηλαδη ποσο δυναμη θελει καθε κουμπι για να πατηθει. Οριστε και ενα Link http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2012/12/an-introduction-to-cherry-mx-mechanical-switches/
coreman7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω, Αρα πιστευεις οτι δικαιολογουν τα λεφτα ε?
Alex21121988 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δικαιολογουν απολυτα τα λεφτα τους ,οταν πας σε μηχανικο δυσκολα γυριζεις πισω στα αλλα.Ειναι λιγο ακριβα τα περισσοτερα αλλα το αξιζουν.
Zergoulini Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα, καταρχας αντεχουν 50 εκτατομυρια πατηματα. Οποτε στην ουσια ειναι για μια ζωη. Δεν ειναι αυτο ομως που ολοι τα αγοραζουμε. Ειναι οτι απλα υπερτερουνε σε ολα. Σε πληκτρολογηση βολευουνε παρα πολυ γιατι απλα στην ουσια για αυτο ειχανε φτιαχτει αρχικα. Μετα απο 2 μερες βλεπεις τον εαυτο σου να γραφει αρκετα ποιο γρηγορα. Και στα παιχνδια ομως θα δεις μεγαλη διαφορα. Απο οτι δεν θα πατας λαθος κουμπια, μεχρι και οτι θα παιζες ποιο γρηγορα. Οι ποιο γνωστοι διακοπτες ειναι οι εξης: Καφε, μαυροι, μπλε και κοκκινοι. Εγω προσωπικα επειδη εχω κολλημα με τα μηχανικα, εχω δοκιμασει ολους τους διακοπτες. Αυτη τη στιγμη γραφω με κοκκινους. Δεν υπαρχουνε καλυτεροι και χειροτεροι. Απλα τι τον βολευει τον καθενα. Εμενα ολοι μου αρεσαν εκτος απο τους μαυρους που απλα σε δυσκολευουν στην πληκτρολογηση. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα. Υ.Γ. Οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω, αν πας σε μηχανικο δεν γυριζεις με τιποτα σε απλο μετα. Ειναι σαν τοσο καιρο να οδηγουσες Lada και να παρεις Ferrari.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω, Αρα πιστευεις οτι δικαιολογουν τα λεφτα ε? Σκεψου οτι πριν καποια χρονακια ηταν απιθανο να παρεις φτηνο μηχανικο. Τα 80 και 100 ευρω για μηχανικο σημερα ειναι λεφτα ξεφτιλα (σε σχεση με το παρελθον). Υπαρχουν βεβαια και σημερα τα ακριβα μηχανικα που κοστιζουν 200+ αλλα δεν ειναι απαραιτητο να πας σε κατι τετοιο.
coreman7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ωραια σας ευχαριστω που με ενθαρυννεται να παρω . Ναι , βασικα εχω αυτο κατα νου : CoolerMaster Storm QuickFire Rapid Gaming Keyboard Red SGK-4000-GKCR1 Εχω διαβασει σχετικα καλες κριτικες. Ειναι πολυ μικρο βεβαια , εσεις μαλλον θα χετε θυρια μπροστα μου ( ειδικα εσυ Zergoulini xD), αλλα δεν εχω και πιο πολλα χρηματα. Ελπιζω να ναι καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα