Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ο ήχος παίζει γιατί είναι ανεξάρτητο από τα fn. 

Έβαλα τα vista γιατί θα δουλεύει μόνο για skype και γιατί δεν έβρισκα το cd των 7 :P

Δημοσ.

Εδώ είναι η λύση για να δουλέψουν τα FN , κατεβάζεις το

Sony Shared Library - μετά την εγκατάσταση χρειάζεται επανεκκίνηση
Vaio Event Service - μετά την εγκατάσταση χρειάζεται επανεκκίνηση
Setting Utility Series - μετά την εγκατάσταση χρειάζεται επανεκκίνηση

εαν γίνει με αυτή τη σειρά η εγκατάσταση των οδηγών κατά 99 % θα δουλέψουν τα FN :X

Δημοσ.

Το δοκιμάζω και ενημερώνω.

Τα έκανα αλλά τπτ. Αν έχει σημασία  όταν έκανα εγκατάσταση το Sony Shared Library μου έβγαλε μνμ  ότι έχω βάλει πιο νέο και το ακύρωσε.

Και όταν έβαζα το Setting Utility Series αμέσως πριν βγάλει το μνμ ότι τελείωσε η εγκατάσταση έβγαλε ότι σταμάτησε να λειτουργεί" και αμέσως μετά έβγαλε ότι τελείωσε η εγκατασταση.

μετά το ξαναεγκατέστησα χωρις να βγάλει ότι σταματησε να λετουργει

Τώρα μου βγάζει ένα μήνυμα "The installl battery may not properly connectied to the computer or may not be compatible with the computer. Click ok to enter hibernatemod and remove and reinsert battery" Τι είναι αυτό τώρα?

Αυτό με την μπαταρία έφτιαξε.

Δημοσ.

Τα είχα βάλει από χθες νομίζω. Τέλος πάντων το αφήνω έτσι. Έτσι και αλλιώς ελέγχουν την φωτεινότητα και κάτι στην μπαταρία νομίζω

Δημοσ.

Έχει λύσεις που δούλεψαν σε αρκετούς , αν θες πέρασε ξανά τους οδηγούς με την σειρά που σου είπα , αν μπορείς βάλε win7 , θα τρέχει καλύτερα το laptop :X

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ άλλο. Πάλι δεν δούλεψε. Θα μιλήσω αύριο με τον ιδιοκτήτη του laptop και αν δεν τον ενοχλεί αυτό το πρόβλημα  το αφήνω έτσι. Το laptop θα τρέχει αποκλειστικά και μόνο skype, οπότε θα είναι μια χαρά με τα vista.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...