veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μου φέρανε το παραπάνω laptop για format και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα Α) Ενώ έχω εγκαταστήσει τα πάντα από drivers, αυτή αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Συγκεκριμένα όταν τρέχω το "Vaio camera capture ultilty" ανάβει το φωτάκι αλλά εκεί που θα έπρεπε να μου δείχνει εικόνα, μου δείχνει μια μαυρίλα και όταν πατάω την επιλογή "capture" μου λέει "fail to save data" και στο skype όταν πηγαίνω στην επιλογή "βίντεο" το πλαίσιο που θα έπρεπε να μου δείχνει εικόνα είναι μαύρο και φορτώνει συνέχεια ένα κυκλάκι μέσα του. Β) Στο device manager μου βγάζει δύο άγνωστες συσκευές. Πως μπορώ να δω πιες είναι? Update. Την δεύτερη συσκευή με θαυμαστικό την έφτιαξα. Ήταν ο card reader. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Vista έχει επάνω ( 32 bit ή 64 bit ) ; Έκανες καθαρό Format ; Για να δεις τι συσκευές είναι πρέπει να ακολουθήσεις αυτό http://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID πολλά προβλήματα στα vaio με τις κάμερες βλέπω http://community.sony.co.uk/t5/PCs-Accessories/VGN-AR41M-Motion-Eye-Cam-Issue/td-p/72654
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Vista 32bit. Πεντακάθαρη και αυθεντική.Η άγνωστη συσκευή δεν είναι η κάμερα. Την κάμερα την αναφέρει κανονικά.
atomakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δες εδω http://www.sony.co.uk/support/en/product/VGN-AR71S/updates
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σε ποιά επιλογή πρέπει να πατήσω?
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Η σελίδα της sony μου πετάει 404 error
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αναγνωριστικό υλικού Ωραία. Μου βγάζει αυτό.
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Κάτι λάθος κάνεις γιατί εμένα μου βγαίνει κανονικά η σελίδα της sony , σε άλλες σελίδες μπαίνει κανονικά ;
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Κάτι λάθος κάνεις γιατί εμένα μου βγαίνει κανονικά η σελίδα της sony , σε άλλες σελίδες μπαίνει κανονικά ; ναι. μισό να δοκιμάσω από explorer Από explorer μπήκε. Μισονα κάνω αυτά που λέει Από το site της Sony τα έχω βάλει όλα όσα αφορούν την κάμερα. Δοκίμασα αυτό το dirext αλλά δεν πέτυχε. Αυτό από το "run" δεν το κατάλαβα. Please παιδιά. Ας φτιάξουμε την κάμερα μονο. Μην με βρίσετε. Πριν λίγο έμαθα ότι η κάμερα ποτέ δεν δούλευε και χρησιμοποιούσαν εξωτερική. Πως μπορώ να κάνω να δουλέψουν τα κουμπιά με fn?
Antwni Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Στο site της sony μπήκες και κατέβασες τους drivers Κώστα? Επίσης αν είχε συμβατούς με 7 καλύτερα να έβαζες αυτά...κρίμα είναι το μηχανάκι να έχει vista πάνω... Αν είχες χρόνο θα μπορούσες να τα δοκιμάσεις...
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Στο site της sony μπήκες και κατέβασες τους drivers Κώστα? Επίσης αν είχε συμβατούς με 7 καλύτερα να έβαζες αυτά...κρίμα είναι το μηχανάκι να έχει vista πάνω... Αν είχες χρόνο θα μπορούσες να τα δοκιμάσεις... Για το keyboard λες
Antwni Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τι ήταν τώρα αυτό? Απάντησες σε αυτά που σε ρώτησα?
veteranos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασα ότι υπήρχε στο site αλλά δεν δούλεψαν τα fn πέρα του ήχου
Antwni Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 7 γιατί δεν δοκίμασες να βάλεις? Δεν έχουν βγει drivers?Ουσιαστικά θα παίζουν φαντάζομαι... Τώρα για τα fn δεν ξέρω να σε βοηθήσω...να παίζει μόνο ο συνδυασμός με τον ήχο και όχι τα υπόλοιπα...δεν ξέρω τι παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα