Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω για κάποια "μικρό προβλήματα" που αντιμετωπίζω σχετικά με το κινητό μου (Sony Ericsson X8):

1. Πατάω για να κάνω Αναβάθμηση του Λογισμικού του (Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημ. λογισμικού ) καθώς είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi και μου λέει ότι έχω την πιο καινούργια έκδοση του λογισμικού , ενώ είναι πάλια (Αριθμός Έκδοσης 2.1......) και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω αναβάθμηση του λογισμικού μου.

2. Το άλλο μου πρόβλημα είναι ότι έχω ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό τον κωδικό μου από το Android Market και έχω προσπαθήσει να κάνω προσθήκη ενώς δεύτερου λογαριασμού Google , είχα προσπαθήσει να κάνω και μέσο του κινητού μου αλλά έκανα και από τον υπολογιστή και προσπάθησα να συνδεθώ και μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή του Google(ενώ είμαι πάλι συνδεδεμένος στο Wi-Fi).

3. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι εδώ και καιρό που έχω το κινητό μου (2χρόνια) από την πρώτη ημέρα που το αγόρασα (καινούργιο) επαίζαι κανονικά στο Youtube , εδώ και περιπού ένα μήνα δεν μπορεί να παίξει κανένα Video στο Youtube , ναι μεν τα φορτώνει τα Video κανονικά πατάω να παίξουν και μου λέει "Δεν υπάρχει σύνδεση δικτίου" , ενώ είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi και μου φορτώνει κανονικά τα Video που κάνω αναζήτηση.Αυτό το πρόβλημα μου το κάνει και από το Application του Youtube , αλλά και από τον Browser(Default Browser του κινητού) , σε άλλες σελίδες παίζουν κανονικά τα Video ( βλ. Datemule).

Ευχαριστώ , αναμένω τις απαντήσεις σας.
Δημοσ.

1 Για να βαλεις νεοτερη εκδοση πρεπει να βαλεις custom rom αφου πρωτα γινεις root φυσικα.

2 Προσπαθησες να κανεις ανακτηση του παλιου σου κωδικου?

3 Backup και Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,μπας και επανελθει το wifi στα φυσιολογικα του.

• Like 1
Δημοσ.

1 Για να βαλεις νεοτερη εκδοση πρεπει να βαλεις custom rom αφου πρωτα γινεις root φυσικα.

2 Προσπαθησες να κανεις ανακτηση του παλιου σου κωδικου?

3 Backup και Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,μπας και επανελθει το wifi στα φυσιολογικα του.

1)Μου το κάνεις κάπως πιο απλό γιατί δεν το κατάλαβα.

2).Δεν θύμαμαι τίποτα από τα στοιχεία που είχα βάλει τότε.

3)Το Wi-Fi λειτουργεί κανονικά , γιατί μπαίνω σε σελίδες και διάφορα άλλα.

Δημοσ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524 (το ροοτ σου δινει δικαιωμα διαχειριστη στο κινητο,η ρομ ειναι το λογισμικο που εχεις μεσα,και στο δικο σου δεν εχει βγαλει αναβαθμιση η εταιρια,οποτε πρεπει να βαλεις custom rom αν θες κατι πιο νεο,το custom rom το φτιαχνουν developers και οχι η sony. 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

Στο youtube εχεις κανει κανα update?Γιατι απ οτι βλεπω ειναι θεμα youtube και οχι κινητου.

Οπως και να χει μια επαναφορα εργοστασιακων εκτος οτι θα κανει πιο γρηγορο το κινητο οπως το πηρες δηλαδη

θα λυσει και οποια θεματακια εχουν δημιουργηθει τοσο καιρο.

Αν καταφερεις και βαλεις και custom rom ακομα καλυτερα.Αλλα θελει διαβασμα και να ξερεις οτι χανεις εγγυηση,αν δεν εχεις εγγυηση 

οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Το Youtube από που μπορώ να το κάνω κάποια αναβάθμιση , και άμα κάνω Επαναφόρα Εργοστασιακών Ρυθμίσεων θα μπορέσω να κάνω και νέο Λογαριασμό Google?

Δημοσ.

Οταν κανεις επαναφορα εργοστασιακων θα σου ζητησει να φτιαξεις λογαριασμο,οποτε κανεις καινουριο  και λογικα θα τον παρει τον καινουριο λογαριασμο χωρις τα κολπα που σου κανει τωρα.

Στο youtube θα πας στο μαρκετ μετα οι εφαρμογες μου και μετα δες τι χρειαζεται ενημερωση.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στις ρυθμίσεις > Απόρρητο > Και μου έχει 2 :

1. Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων (Διαγραφή όλων των δεδομένων στο τηλέφωνο).
2.Επαναφορά ρυθμίσεων (Επαναφέρει το τηλέφωνο στις αρχικές του ρυθμίσεις χωρίς να διαγράψει τα δεδομένα)

Το 1ο να πατήσω έτσι;

Επίσης μου έχει ένα Application μέσα που λέγεται Backup και εγράφη , και λέει ότι άμα θέλω να κάνω Backup πρέπει να το κάνει στην Κάρτα SD (αν και δεν έχω κάτι που θέλω να αποθηκεύσω , έτσι και αλλίως την έβγαλα την SD και αποθήκευσα ήχους , εικόνες , video).

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζομαι , αφού αποθήκευσα ήχου , είκόνες κ.τ.λ.π.Μόλις έκανα και εξαγωγή τις επαφές μου στην SIM και είναι εντάξει.

Λοιπόν φίλε το εκάνα , όλα ok απλά μόνο το Youtube ακόμα δεν παιζει , το Market εντάξει , άμα μπορέσεις να βρεις κάτι για το Youtube θα είμαι πολύ ευχαριστιμένος.

Δημοσ.

Χμμ Aρκετα θεματακια με youtube παντως.

Στο xda καποιος προτεινε το wifi fixer απο android market αν μπορεις κανε του μια εγκατασταση.Επισης κανε και ενα reset το ρουτερ σου.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Freedi yt player απο το μαρκετ η αλλιως παλαιοτερη εκδοση του youtube βαλε την apk 1.4.17 και θα εισαι οκ,η πρωτη απο το μαρκετ που σου εγραψα ειναι πολυ..... καλυτερη! http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1300298355_YouTube_1.4.17.apk
αν θες την εκδοση αυτη που λειτουργει σωστα πηγαινε ρυθμισεις - εφαρμογες-και πατησε αγνωστες πηγες για να την περασεις

Επεξ/σία από da-vinci
Δημοσ.

Χμμ Aρκετα θεματακια με youtube παντως.

Στο xda καποιος προτεινε το wifi fixer απο android market αν μπορεις κανε του μια εγκατασταση.Επισης κανε και ενα reset το ρουτερ σου.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα με το Wi-Fi καθώς αυτό το πρόβλημα το αντιμετοπίζω και με ΜΒ αλλά και μέσω Wi-Fi (από διάφορα Routers).

Freedi yt player απο το μαρκετ η αλλιως παλαιοτερη εκδοση του youtube βαλε την apk 1.4.17 και θα εισαι οκ,η πρωτη απο το μαρκετ που σου εγραψα ειναι πολυ..... καλυτερη! http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1300298355_YouTube_1.4.17.apk

αν θες την εκδοση αυτη που λειτουργει σωστα πηγαινε ρυθμισεις - εφαρμογες-και πατησε αγνωστες πηγες για να την περασεις

Το δοκίμασα λειτουργεί εντάξει απλά κολάει λίγο στην εικόνα , δηλαδή όταν πατάω ένα Video θέλει να το κλείσω και να το ξανά βάλω να παίξει για να δίξει εικόνα.Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τον χρόνο σας και για την πολίτιμη βοήθεια σας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το x8 .για να βάλω custom rom πως το κάνω και βασικα είναι αξιόπιστο ή θα εχω προβλήματα με το κινητό μου και αν θέλω να επαναφέρω την παλιά έκδοση γίνεται;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...