biglinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν κατέβασα και πέρασα στο κινητό μέσω Odin την τελευταία γερμανική unbranded έκδοση η οποία ήταν η ML1 (πριν είχα MJ1 από Cosmote και η οποία είναι η προτελευταία στις γερμανικές εκδόσεις). Έκανα φυσικά factory reset πριν και μετά ενώ όταν πέρασα τον λογαριασμό μου στο gmail το κινητό έκανε αμέσως τα πάντα restore, από εφαρμογές μέχρι background. Φυσικά τα startup και shut down logo της Cosmote πήγαν περίπατο ενώ μπορώ να πω ότι είναι και πιο γρήγορες οι διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος της συσκευής. Κριτίριο για την επιλογή της γερμανικής ήταν γιατί μέσω sammobile παρατήρησα πως είναι πιο γρήγορες οι αναβαθμίσεις σε τελευταίες εκδόσεις. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας. Ωραία!!!Ναι εννοείται η Γερμανική και η Ισπανική παίρνουν λίγο πιο νωρίς τις αναβαθμισεις,σου ανοίγει και κλείνει πιο γρήγορα γιατί λείπουν τα <<περιττά>> της cosmote και σίγουρα θα ρολαρει και πιο smooth το κινητό σου,μπράβο χαίρομαι που βρήκες λύση!!!
geogeor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ΄Εχω το ίδιο πρόβλημα σε LG G3 γερμανικό με boot screen και απενεργοποίηση του παρόχου (Vodafone) . Γνωρίζετε αν μπορούν να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν από τα standard της LG? Είναι ίδια η διαδικασία με την Samsung όπως αναφέρθηκε παραπάνω?Με τον flash counter θα έχω πρόβλημα?
okourkoulos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ με Sony z5 θελω να βγάλω το Cosmote.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Απο οτι καταλαβα θελετε να βγαλετε το Logo?? Ειναι περιπλοκο και θελει να εισαι root για να το κανεις. Τον τροπο τον εχω αλλα ειναι μεγαλος και στα αγγλικα και δεν μπορω να το γραψω εδω. OLD method (If nothing works try this.. ): Get a copy of boot_logo from /system/media/images to your computer. Rename it to boot_logo.bin Quote: 1.Extract Image_Search_Editor.zip to a folder. Quote: Now open Image Search Editor.exe Quote: Select the file, boot_logo.bin to open. Quote: Now select 16 colors from the left side panel. Quote: Now click on the BMP button on the toolbar on the top. Quote: Now resize the image by clicking : Size --> 'Set Window Size' Quote: Now resize the image to that of your phone's screen size/resolution (MMX A110 : 480x854) Quote: Now you should see the full default boot logo image appearing in the editor. Quote: Now, in Image Search Editor, select: Edit-->Replace by BMP. Select the bmp image that you saved. Quote: Now click Apply Quote: Then, go to File-->Save as BIN. Save it. Rename the newly saved .bin file to boot_logo. Voila !!! The second screen is also changed !!! So now you have with you a new logo.bin and boot_logo files. 3) Changing the Third image - bootanimation.zip 1) just download any boot animation you want OR you can create your own animation using Gif2BootAnimation.zip tool (Thanks to KADAN), which should have 480x854 resolution. Rename the zip file to bootanimation.zip (if it is not already named the same). 2) Create another copy of the bootanimatin.zip and rename it to shutanimation.zip Now you have following 4 files with you: logo.bin boot-logo bootanimatin.zip shutanimation.zip Quote: Creating a flash-able zip 1. Download update_boot_images.zip file(Google it). 2. Open it in winrar and replace the alerady present files with the new ones that you've just created. 3. Copy it to your SD Card 4. Reboot to CWMR 5) Choose "install zip from sdcard" option 6) Select "choose zip from sdcard" 7) select update_boot_images.zip file 8) Reboot. Done! Ωραια το πηρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα