gtctsiamp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας και πάλι μετά από πολύ καιρό. Πήρα πρόσφατα ένα Samsung Galaxy Ace 3. Κατά την έναρξη βγάζει μία boot screen του παρόχου (Cosmote) όπως επίσης και κατά την απενεργοποίηση. Γνωρίζετε μήπως αν μπορούν να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν από τα standard της Samsung? Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
biglinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας και πάλι μετά από πολύ καιρό. Πήρα πρόσφατα ένα Samsung Galaxy Ace 3. Κατά την έναρξη βγάζει μία boot screen του παρόχου (Cosmote) όπως επίσης και κατά την απενεργοποίηση. Γνωρίζετε μήπως αν μπορούν να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν από τα standard της Samsung? Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Υπάρχει τρόπος στους xda developers αλλά θέλει γνώσεις και πολυ κόπο,μιας κι αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στον πηγαίο κώδικα της rom,αν σε ενοχλεί τόσο πολυ αυτό που μπορείς να κανείς ειναι να αντικαταστήσεις την rom που έχεις με μια πάλι επίσημη της samsung unbranded ελληνική μέσω Odin...
gtctsiamp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν κατάλαβα καλα περνάω στο κινητό την επίσημη rom της Samsung μέσω Odin. Η εκδόση αυτή διαφέρει από κράτος σε κράτος ή είναι μόνο μία? Την rom την κατεβάζουμε από το site της Samsung ή από αλλού? Έχω βρει στο sammobile.com αλλά για Ελλάδα λέει σε παρένθεση Cosmote και φοβάμαι μήπως είναι ίδια με αυτή που έχω οπότε θα κάνω μία τρύπα στο νερό. Για την διαδικασία περάσματος της rom μέσω Odin υπάρχει κανένα link? Ευχαριστώ και πάλι!
biglinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αν κατάλαβα καλα περνάω στο κινητό την επίσημη rom της Samsung μέσω Odin. Η εκδόση αυτή διαφέρει από κράτος σε κράτος ή είναι μόνο μία? Την rom την κατεβάζουμε από το site της Samsung ή από αλλού? Έχω βρει στο sammobile.com αλλά για Ελλάδα λέει σε παρένθεση Cosmote και φοβάμαι μήπως είναι ίδια με αυτή που έχω οπότε θα κάνω μία τρύπα στο νερό. Για την διαδικασία περάσματος της rom μέσω Odin υπάρχει κανένα link? Ευχαριστώ και πάλι! Εδώ ειναι πλήρης οδηγός στα ελληνικά,θα κατεβασεις από sammobile όπως λέει και στις οδηγίες θα βρεις τρία firm wares (vodafone,cosmote και αυτό που ειναι unbranded)μην πατάς τις τελευταίες εκδόσεις μόνο στην αναζήτησή του sammobile γιατί θα σου βγάζει μόνο του cosmote...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Υ.Γ.μην σε παραξενεύει που ειναι για s3 η διαδικασία ειναι η ίδια για όλα τα samsung
gtctsiamp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Το έψαξα στο sammobile αλλά δυστυχώς για Ελλάδα έχει μόνο Cosmote, μάλλον γιατί το συγκεκριμένο τηλέφωνο το εισάγει αποκλειστικά η Cosmote μέχρι στιγμής. Είδα όμως ότι σε άλλα κινητά ίσχυε αυτό που είπες, είχε για Cosmote, Vodafone και unbranded. Οπότε θα το αφήσω ως έχει μέχρι να βγει unbranded.
biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τίποτα φίλε μου,λυπάμαι που δεν μπόρεσες να βρεις λύση...αν δω κάτι άλλο θα σου πω...
gtctsiamp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μια τελευταία ερώτηση. Αν περάσω firmware μεσω Odin μετράει στον flash counter?
biglinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μετράει αλλά μηδενιζεται αν θελήσεις μετά να το επαναφερεις...
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παιδια μην ξεχνατε και τον νεο μετρητη knox που με το που βαλεις οποιαδηποτε custom ρομ γραφει και μετα δεν ξεγραφει με τιποτα. Βεββαια επειδη ο φιλος θελει να βαλει την επισημη unbranded rom μπορει να μην γραψει καθολου αλλα αυτο δεν το ξερω με σιγουρια για να σου πω.
biglinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Όχι εντάξει δεν έχει θέμα,πρώτα από όλα δε νομίζω να πάρει την 4.3 (στην οποία παρουσιάζεται το Knox)αλλά αλομα κι έτσι το triangle για την ώρα δεν πιάνει στο note3 μόνο στο οποίο έχει παρουσιαστεί η νέα δικλειδα ασφαλείας (eFuse)στο ace 3 έν πασει περιπτώσει μηδενίζει κανονικά... Υ.γ.Το έχω κάνει σε s3 με την στοκ 4.3 κι έπιασε,τουλάχιστον για την ώρα...
gtctsiamp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν ισχύει πως αν περνάμε original rom ο flash counter δεν μετράει? Παίζει ρόλο η επιλογή ή όχι του F.reset time στο Odin? Σε περίπτωση που περάσω unbranded rom π.χ. γερμανική ή γαλλική θα έχει διαφορά το τηλέφωνο μου ή θα είναι το ίδιο, απλά οι ενημερώσεις μου θα γίνονται βάσει των χωρών αυτών?
biglinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ναι παίζει ρόλο το f.reset time να το έχεις τσεκαρισμενο εννοείται,λογικά ο flash counter δεν μετράει τις official roms,αν βάλεις rom από άλλη χώρα ναι θα πάρεις την αναβάθμιση ανάλογα με την χώρα της οποίας την rom έχεις βάλει...αν βάλεις μέσω Odin μην ξεχάσεις την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά το φλασαρισμα... Και ναι το τηλέφωνο σου θα ειναι το ίδιο...
gtctsiamp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να την κάνω μέσα από το λειτουργικό ή από το recovery mode?
biglinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Από το λειτουργικό κανονικά,το ίδιο ειναι...δεν χρειάζεται κατι άλλο...
gtctsiamp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν κατέβασα και πέρασα στο κινητό μέσω Odin την τελευταία γερμανική unbranded έκδοση η οποία ήταν η ML1 (πριν είχα MJ1 από Cosmote και η οποία είναι η προτελευταία στις γερμανικές εκδόσεις). Έκανα φυσικά factory reset πριν και μετά ενώ όταν πέρασα τον λογαριασμό μου στο gmail το κινητό έκανε αμέσως τα πάντα restore, από εφαρμογές μέχρι background. Φυσικά τα startup και shut down logo της Cosmote πήγαν περίπατο ενώ μπορώ να πω ότι είναι και πιο γρήγορες οι διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος της συσκευής. Κριτίριο για την επιλογή της γερμανικής ήταν γιατί μέσω sammobile παρατήρησα πως είναι πιο γρήγορες οι αναβαθμίσεις σε τελευταίες εκδόσεις. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα