adams24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με μια toshiba η οθόνη τα δείχνει όλα μαύρα και αν παρατηρήσεις καλά την οθόνη μπορεί να δεις κάποια σκιά να κουνιέται αν όμως πατήσω από το τηλεχειριστήριο που το κουμπί που αλλάζει το μέγεθος τις εικόνας αυτόματο 4:3 κλπ.. για 1δευτερολεπτο δείχνει κανονικά ίσα ίσα δηλ που μου δείχνει μόνο την ρύθμιση που έχω αλλάξει και μετά πάλι μαύρα όλα ξέρει κανείς τι γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 τίποτα κανείς καμιά ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ???????????? ??????????? ?????????? |???????? ??????? ?????? ????? ???? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα μπορείς να το γράψεις πιο αναλυτικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να' ναι κάποιο πρόβλημα που μπορεί να λυθεί με κάποια ρύθμιση. Χρειάζεται τεχνικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Άμα μπορείς χτύπα της μια αναβάθμιση μήπως στρώσει αλλιώς πες μοντέλο και άμα στο κάνει παντού (ταινία απο USB, σήμα τηλεόρασης, DVI κτλπ). Εγγύηση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όντως, αν είναι ακόμα εντός εγγυήσεως, τρέχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα