mcrae13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ένα πρωινό prime small fft στα 5Ghz με fixed voltage 1.25 . Η110i @performance mode - package max 72c 7700k delidded 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Παίδες, γνωστός φαρμακογλωσσος είναι, μην τσιμπάτε. Άκρη δεν βγαίνει. Ας κάνει δικό του κλαμπ με "5Ghz stable για τρία 24ωρα prime95 small fft". Οι υπόλοιποι, ας συνεχίσουμε ανενόχλητοι εδώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @Babis Ts εισαι εριστικός φίλε🤣🤣.Καλησπέρα σε όλους.Χαμένος εδώ και πολύ καιρό λέω να ξαναμπώ στο παιχνίδι και πάλι.Εύχομαι και σε λίγο καιρό να είμαι με καινούργιο μηχάνημα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από alldaynews 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Έχω χαλάσει σαν χαρακτήρας τελευταία ...... Καλωσόρισες back bro!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικά πρώτα αποτελέσματα μετά το delid και την εγκατάσταση liquid metal και copper ihs! Πέτυχα 5.2ghz στα 1.34v και πιστεύω πως ίσως μπορεί και λίγο πιο κάτω! Από θερμοκρασίες νομίζω εξαιρετικά αποτελέσματα! Μάξαρε στους 68-70 περίπου με 100% load σε dual loop σύστημα! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από IoannisLp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, IoannisLp είπε Μερικά πρώτα αποτελέσματα μετά το delid και την εγκατάσταση liquid metal και copper ihs! Πέτυχα 5.2ghz στα 1.34v και πιστεύω πως ίσως μπορεί και λίγο πιο κάτω! Από θερμοκρασίες νομίζω εξαιρετικά αποτελέσματα! Μάξαρε στους 68-70 περίπου με 100% load σε dual loop σύστημα! Bro !! Ωραίος καλό όμως είναι να συνοδεύετε το νούμερακι με cpuz σκρινακι και ένα validation σε αυτό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Bro !! Ωραίος καλό όμως είναι να συνοδεύετε το νούμερακι με cpuz σκρινακι και ένα validation σε αυτό!! Ευχαριστώ αγορινα για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να ανεβάσω screen. Έβαλα ένα τώρα με ένα heaven στα γρήγορα(ξέρω στα high είναι αλλά ήθελα να τσεκάρω θερμοκρασίες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IoannisLp είπε Ευχαριστώ αγορινα για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να ανεβάσω screen. Έβαλα ένα τώρα με ένα heaven στα γρήγορα(ξέρω στα high είναι αλλά ήθελα να τσεκάρω θερμοκρασίες) δε σε αφηνε γενικα η μηπως κρασαριζε ;; το cpu-z στο load !! το validation εχει ως εξης για να βοηθησω 1ον) ανοιγουμε το cpu-z παταμε validate 2ον) παταμε submit και περιμενουμε λιγο να ανεβει 3ον) αφου γινουν ολα σωστα αντιγραφουμε το λινκ εδω... που μας δινει (επισης βλεπουμε και διαφορες λεπτομερειες/ θερμοκρασιες του load κλπ) https://valid.x86.fr/gu487z 4ο) προαιρετικα μπορουμε να σωσουμε το αρχειο η να κανουμε μερικα run και να ανεβασουμε αλλη στιγμη το καλυτερο ρολοι μας !!! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε δε σε αφηνε γενικα η μηπως κρασαριζε ;; το cpu-z στο load !! το validation εχει ως εξης για να βοηθησω 1ον) ανοιγουμε το cpu-z παταμε validate 2ον) παταμε submit και περιμενουμε λιγο να ανεβει 3ον) αφου γινουν ολα σωστα αντιγραφουμε το λινκ εδω... που μας δινει (επισης βλεπουμε και διαφορες λεπτομερειες/ θερμοκρασιες του load κλπ) https://valid.x86.fr/gu487z 4ο) προαιρετικα μπορουμε να σωσουμε το αρχειο η να κανουμε μερικα run και να ανεβασουμε αλλη στιγμη το καλυτερο ρολοι μας !!! Το ινσομνια δεν με άφηνε! Α μάλιστα δεν το είχα δοκιμάσει θα το κάνω αργότερα σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ultraex2003 είπε δε σε αφηνε γενικα η μηπως κρασαριζε ;; το cpu-z στο load !! το validation εχει ως εξης για να βοηθησω 1ον) ανοιγουμε το cpu-z παταμε validate 2ον) παταμε submit και περιμενουμε λιγο να ανεβει 3ον) αφου γινουν ολα σωστα αντιγραφουμε το λινκ εδω... που μας δινει (επισης βλεπουμε και διαφορες λεπτομερειες/ θερμοκρασιες του load κλπ) https://valid.x86.fr/gu487z 4ο) προαιρετικα μπορουμε να σωσουμε το αρχειο η να κανουμε μερικα run και να ανεβασουμε αλλη στιγμη το καλυτερο ρολοι μας !!! Το λινκ που εδωσες απο cpuz δεν ειναι για το 5GHz club πάντως...😆 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από obijuan1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, obijuan1983 είπε Το λινκ που εδωσες απο cpuz δεν ειναι για το 5GHz club πάντως...😆 bro !! σαν παραδειγμα το εβαλα για να δειξω στον ανθρωπο ποιο ειναι το λινκ του cpu-z !! τωρα εαν κανεις το κοπο και γυρισεις σε ποιο παλια μου ποστ θα δεις δικα μου στα 5.0+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Bro!! Αφού δεν έκανες τον κόπο εσυ να γυρίσεις, εγω θα έκανα τον κόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 E5800 @5.0GHz (Chilled) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) E8600 @ 5.05GHz Chilled SuperPi 1M E8600 @ 5.02GHz (Chilled) DDR3 @ 2000MHz Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από obijuan1983 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Τι τσιπάκια φοράνε οι μνήμες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα