alldaynews Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Λοιπόν ναι ναι θα παίξω τζόκερ χαχαχα.!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν σε κράζω βρε! Απλά όπως το διάβασα μου ήρθε κάπως. Τέσπα, η μητρική σου φίλε καλή χρυσή αλλά μέχρι λίγο παραπάνω από εκεί. Δεν νομίζω να μπορεί να πάει πολύ παραπάνω λόγω καθαρά κατανάλωσης επεξεργαστή. Ο δικός μου 1 χρονών τώρα με όχι και τις καλύτερες ρυθμίσεις και μονάχα την ταπεινή Seidon να τον ψύχει έφτασε μέχρι εδώ: Με ενα πηρυνα ? Αυτο πρεπει να το εχω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αναμένεται validation του 8120..... Θα πέσουν κεφάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αναμένεται validation του 8120..... Θα πέσουν κεφάλια. Δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Με τους 4 πηρυνες. Δεν υπαρχει επιλογη για εναν πηρυνα στη μητρικη μου απο δυο και πανω και στους 2 δεν μπαινει στα windows ασχετως τα mhz και ενα cinebench στα 5,1 και ενα winrar 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οι gigabyte οι ρουφιάνες γιατί να ζητάνε περισσότερο ρεύμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι κρίμα. Είναι αρκετά ποιοτικές και με καλό εξοπλισμό, όμως στο oc σε αντίθεση με άλλες μητρικές στα ίδια χρήματα θέλουν περισσότερο ρεύμα. Το 1.6v για τα 5.1 είναι πάρα πολύ και από ότι κατάλαβα η συγκεκριμένη μητρική απλά δεν τραβάει σε τέτοια συχνότητα με λιγότερο ρεύμα. Οι 9590, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, θεωρούνται ως οι δεύτεροι καλύτεροι στο bining, μετά τους 8370. Μπορεί βέβαια να έχεις πέσει και σε τζούφιο cpu, αλλά εξακολουθώ να το αποκλείω, μιας και έχοντας διαβάσει πολλά για τις καλές gigabyte am3+ όπως η ud5 και η ud7 συμπεραίνω πως φταίει το αυξημένο ρεύμα που ζητάνε για ένα x overclock. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κοιτα να δεις τι γινεται με το ρευμα τους , στο bios δεν εχει να επιλεξεις αυτουσια τιμη για το ρευμα , ξεκιναει απο -χ.χχχ φτανεις στο +0.000 που υποτιθετε ειναι το στανταρ για αυτον τον επεξεργαστη και συνεχιζει με +0.025 +0.050 ..... δλδ η αλλαγη που μπορεις να κανεις ειναι ανα 0.025 volts που δεν την λες και μικρη. Οταν αλλαζει high/ ultra high/extreme llc τοτε τα ρευματα ανεβαινουν μονα τους δλδ εγω τωρα στα 4.95 ghz εχω -0.025 στα volts και εχω επιλεξει high llc και μου δινει 1.488 και στα ζορια 1.500 . Αν με τα ιδια volts βαλω το extreme llc μπορει και να μου δωσει 1.548 και βαλε... Μπερδεμα .... Πολυ σπαστικο να μην εχει αυτουσια τιμη για τα volts και να θες restart και να ξαναμπεις στο bios για να δεις ποσα εχει δωσει στις πληροφοριες .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Λες και το κάνανε επίτηδες δηλαδή . Ακόμα και η δική μου asus f2 a55m le του πενηντάρικου που είναι μια απλή low end μητρική έχει αυτούσια τιμή ρεύματος. Πραγματικά ούτε εγώ δεν θα άντεχα με αυτή την τακτική της gigabyte με τα ρεύματα αν ήμουν κάτοχος gigabyte για το socket μου βέβαια, το fm2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ένα Revive του θέματος αλλά και της γιαγιάς, της μητρικής. Ομολογώ ότι αν μιλήσω δυνατά ή φταρνιστώ κρασάρει, αλλά για στοκ μητρικής τα 266 (1066) έπιασε 515 (2061) Θερμοκρασίες στα Windows δεν ξέρω, (δεν θέλω και να ξέρω) στο Bios έχω idle 52! Ελπίζω να μπώ με αυτό το ρετρολαγνικό setup, στην όμορφη παρέα σας! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Λοιπόν ένα Revive του θέματος αλλά και της γιαγιάς, της μητρικής. Ομολογώ ότι αν μιλήσω δυνατά ή φταρνιστώ κρασάρει, αλλά για στοκ μητρικής τα 266 (1066) έπιασε 515 (2061) Θερμοκρασίες στα Windows δεν ξέρω, (δεν θέλω και να ξέρω) στο Bios έχω idle 52! Ελπίζω να μπώ με αυτό το ρετρολαγνικό setup, στην όμορφη παρέα σας! You're welcome mate! Κοίτα τι κάνει ο παπούς XEON! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μπήκα στο club λοιπόν ; Άκυρο Link/a7uxdd 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αξιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Και εμένα μου ήρθε ξαφνικό το 5αρι πραγματικά, 5.2αρι για την ακρίβεια, δεν της το είχα της f2 a55m le . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μπήκα στο club λοιπόν ; Άκυρο Link/a7uxdd Ωραίος ο φίλος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτό το temperature στο validation με σκοτώνει, λέει 83.4 βαθμούς κελσίου ενώ στην πραγματικότητα ο cpu έπαιζε 50 idle. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα