Προς το περιεχόμενο

5GHz Club. Έλα να μαζευόμαστε!

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hahaahah Χριστος ανεστη παιδια χρονια πολλα.akis νομιζω πως εισαι καλα εκει,ειχα ξεχασει να αναφερω για τα settings στην καρτελα του digi+,επεζαν πολυ συμαντικο ρολο σε μενα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 850
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

hahaahah Χριστος ανεστη παιδια χρονια πολλα.akis νομιζω πως εισαι καλα εκει,ειχα ξεχασει να αναφερω για τα settings στην καρτελα του digi+,επεζαν πολυ συμαντικο ρολο σε μενα

chris αν δεν ειναι κοπος πες μου τι ρυθμησεις εχεις στο digi+ να κανω μια συγκριση!!!

και κατι ακομα μπορει καποιος που τον δουλευει στα 4.7 με H80i η H100i να μου δωσει μια ιδεα σχετικα με της θερμοκρασιες που βλεπει?εγω τωρα στα 4.7 με την H80i σε quiet mode idle βλεπω 34-35 βαθμους σε socket...και παρεμπιπτοντως ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθηα σας!!!

chris αν δεν ειναι κοπος πες μου τι ρυθμησεις εχεις στο digi+ να κανω μια συγκριση!!!

και κατι ακομα μπορει καποιος που τον δουλευει στα 4.7 με H80i η H100i να μου δωσει μια ιδεα σχετικα με της θερμοκρασιες που βλεπει?εγω τωρα στα 4.7 με την H80i σε quiet mode idle βλεπω 34-35 βαθμους σε socket...και παρεμπιπτοντως ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθηα σας!!!

oriste i photo  http://postimg.org/image/5fppa576x/

• Like 1

ωραιος ευχαριστω πολυ!!!

σε cpu/nb current capability kai se DRAM γιατι εχεις δωσει 120% και 110% και δεν εχεις δωασει 130%?

ωραιος ευχαριστω πολυ!!!

σε cpu/nb current capability kai se DRAM γιατι εχεις δωσει 120% και 110% και δεν εχεις δωασει 130%?

θυμαμε οταν ασχολουμουν στο να φτασω 5ghz οτι στην αρχη τον ειχα παει με την crosshair την 4 πανευκολα,οταν εκανα την αναβαθμηση μου ειχε φανει πολυ ιδιοτροπη σε σχεση με την προιγουμενη και αν θυμαμε καλα για καποιο λογο πρεπει να μην ξεκινουσε καν στο 130 αλλα τωρα που μου το θυμησες θα το ξαναδοκιμασω

• Like 1

ρε chris κανε μου ακομα μια χαρι και πες μου τι θερμοκρασιες βλεπεις οταν δουλευεις σε browser facebook kai youtube..

αν μπορεις και core και socket

ρε chris κανε μου ακομα μια χαρι και πες μου τι θερμοκρασιες βλεπεις οταν δουλευεις σε browser facebook kai youtube..

αν μπορεις και core και socket

τωρα που βλεπω μετα απο gaming σε browzer κτλπ εχω 26-35 socket(δεν ειναι ποτε σταθερο σε χαμηλες θερμοκρασιες)και 41 core.αν δεν εχω μπει σε games νωριτερα νομιζω το core ειναι λιγο χαμηλοτερο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

τελικα ο 8320 πωληθηκε και αγοραστηκε ο 8370.

αρκετα πιο δυσκολος στο oc. αλλα τελικα το 5 ghz stable επιτελους εγινε. και με νορμαλ θερμοκρασιες.

post-122185-0-25242700-1431010243_thumb.jpg

καποιο bug μαλλον δειχνει το ρευμα 2.4 αλλα δουλευει στο 1.500v

• Like 3

Καλορίζικος.Για ρίξε κανένα cinebench

Και όσο περισσότερο μπορείς έστω και να μπουτάρει τα windows

Πάντως δεν είναι καθόλου δύσκολος σε oc και το λέω μιας και έχω τον ίδιο

μεχρι το 4900 πηγε τακ τακ. αλλα δεν πρεπει να μου εκατσε και αριστο τσιπ γιατι απο κει και περα ψοφαει για ρευμα. και εχει ως αρνητικο τις θερμοκρασιες. θα ανεβασω bench το βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...