christos12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 hahaahah Χριστος ανεστη παιδια χρονια πολλα.akis νομιζω πως εισαι καλα εκει,ειχα ξεχασει να αναφερω για τα settings στην καρτελα του digi+,επεζαν πολυ συμαντικο ρολο σε μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis.ak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 hahaahah Χριστος ανεστη παιδια χρονια πολλα.akis νομιζω πως εισαι καλα εκει,ειχα ξεχασει να αναφερω για τα settings στην καρτελα του digi+,επεζαν πολυ συμαντικο ρολο σε μενα chris αν δεν ειναι κοπος πες μου τι ρυθμησεις εχεις στο digi+ να κανω μια συγκριση!!! και κατι ακομα μπορει καποιος που τον δουλευει στα 4.7 με H80i η H100i να μου δωσει μια ιδεα σχετικα με της θερμοκρασιες που βλεπει?εγω τωρα στα 4.7 με την H80i σε quiet mode idle βλεπω 34-35 βαθμους σε socket...και παρεμπιπτοντως ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθηα σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 chris αν δεν ειναι κοπος πες μου τι ρυθμησεις εχεις στο digi+ να κανω μια συγκριση!!! και κατι ακομα μπορει καποιος που τον δουλευει στα 4.7 με H80i η H100i να μου δωσει μια ιδεα σχετικα με της θερμοκρασιες που βλεπει?εγω τωρα στα 4.7 με την H80i σε quiet mode idle βλεπω 34-35 βαθμους σε socket...και παρεμπιπτοντως ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθηα σας!!! oriste i photo http://postimg.org/image/5fppa576x/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis.ak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 oriste i photo http://postimg.org/image/5fppa 576x/ ωραιος ευχαριστω πολυ!!! σε cpu/nb current capability kai se DRAM γιατι εχεις δωσει 120% και 110% και δεν εχεις δωασει 130%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ωραιος ευχαριστω πολυ!!! σε cpu/nb current capability kai se DRAM γιατι εχεις δωσει 120% και 110% και δεν εχεις δωασει 130%? θυμαμε οταν ασχολουμουν στο να φτασω 5ghz οτι στην αρχη τον ειχα παει με την crosshair την 4 πανευκολα,οταν εκανα την αναβαθμηση μου ειχε φανει πολυ ιδιοτροπη σε σχεση με την προιγουμενη και αν θυμαμε καλα για καποιο λογο πρεπει να μην ξεκινουσε καν στο 130 αλλα τωρα που μου το θυμησες θα το ξαναδοκιμασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis.ak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ρε chris κανε μου ακομα μια χαρι και πες μου τι θερμοκρασιες βλεπεις οταν δουλευεις σε browser facebook kai youtube.. αν μπορεις και core και socket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ρε chris κανε μου ακομα μια χαρι και πες μου τι θερμοκρασιες βλεπεις οταν δουλευεις σε browser facebook kai youtube.. αν μπορεις και core και socket τωρα που βλεπω μετα απο gaming σε browzer κτλπ εχω 26-35 socket(δεν ειναι ποτε σταθερο σε χαμηλες θερμοκρασιες)και 41 core.αν δεν εχω μπει σε games νωριτερα νομιζω το core ειναι λιγο χαμηλοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 οριστε και το δικο μου: Μνημες στοκ. τωρα το θεμα ειναι πως θα μεινει stable στο 4.8 που με εχει παιδεψει πολυ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 τελικα ο 8320 πωληθηκε και αγοραστηκε ο 8370. αρκετα πιο δυσκολος στο oc. αλλα τελικα το 5 ghz stable επιτελους εγινε. και με νορμαλ θερμοκρασιες. καποιο bug μαλλον δειχνει το ρευμα 2.4 αλλα δουλευει στο 1.500v 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλορίζικος.Για ρίξε κανένα cinebench Και όσο περισσότερο μπορείς έστω και να μπουτάρει τα windows Πάντως δεν είναι καθόλου δύσκολος σε oc και το λέω μιας και έχω τον ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 μεχρι το 4900 πηγε τακ τακ. αλλα δεν πρεπει να μου εκατσε και αριστο τσιπ γιατι απο κει και περα ψοφαει για ρευμα. και εχει ως αρνητικο τις θερμοκρασιες. θα ανεβασω bench το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αναμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θα μπορουσε να ειναι λιγο παραπανω... μεχρι 790 εφτασε. λες να θελει λιγο ρευμα ακομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 δοκιμασε 1,45 Ανέβασε fsb και κατέβασε multiplier πιστεύω θα ναι καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οταν ανεβαζω με fsb πρεπει να δωσω ρευμα στο cpu/nb ; ειχα διαβασει οτι πρεπει να δωσω και στα υπολοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα