TEOKOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 @Fixxxerr29 Οι haswell ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να βγάζουν ibt ή prime η οτιδήποτε με Avx εντολές για να σιγουρευτείς ότι είσαι σταθερός. SuperPi, RealBench ,Intel XTU είναι υπεραρκετά που άμα τα βγάζει η CPU σου ποτέ και πουθενά ,όσο σκληρές και να είναι οι συνθήκες που τον δουλεύεις δεν θα σε κρεμάσει. Ξεκίνα έτσι. 50x CPU multiplier 1.35V CPU Core Voltage 1.90V CPU VCCIN (CPU Input voltage). Αν το βγάζει με realbench έχεις καλό τσιπάκι.Οτιδήποτε καλύτερο πέτυχες λαχείο που πιστεύω ότι από ότι έχεις ποστάρει μέχρι τώρα ίσως τόχεις. 2
alldaynews Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Νομίζω παίρνει κι`αλλο ρεύμα.Δοκίμασε ότι λέει ο Teokos.
fixxxer29 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 To 1,35V απέχει πολύ από τα 1,225V για 100 Mhz . Με ενδιαφέρει η 24/7 λειτουργία. Εξάλλου δε μπορώ να τα ψύξω αυτά τα volts Τέσπα , θα ποστάρω και ενα benchmark στα 5 κάποια στιγμή έτσι για το επίσημο 1
STORM1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Και για όσους έχουν AMD δεν χρειάζεται να τους ζορίζετε για να τα βγάλουν τα 5ghz με όλους τους πυρήνες! Βάλτε 1 πυρήνα και όλα θα είναι ευκολότερα να βγάλετε και μεγαλύτερη συχνότητα! 3
alldaynews Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Να ρωτήσω κάτι???Επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος από το μπλόκ που έχω τώρα και λέω να πάω σε αυτό http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-supremacy-evo-acetal-nickel-csq-p-PER.814487πειράζει που είναι νικελ και όχι χαλκός??Τα ψυγεία είναι χαλκός Λίγο offtopic
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αν και η χημεία λέει ότι θα υπάρξει διάβρωση, πολλοί εδώ πέρα το έχουν ανοίξει για καθάρισμα μετά απο 2 χρόνια και γυάλιζε! Η ποιότητα των κατασκευών έχει ανεβεί πολύ τα τελευταία χρόνια!
discoboyminimal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ο χαλκος ομως δεν εχει καλυτερη αγωγιμοτητα?
fallen4ngel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Λοιπόν να πω την γνώμη μου και ότι γνωρίζω. Χαλκός με nickel δεν κάνει αντίδραση απο όσο γνωρίζω είναι ουδέτερο. Με το αλουμίνιο υπάρχει θέμα. Τώρα για την αγωγιμότητα χαλκός είναι πάλι με επικάλυψη για να μην μαυρίζει. All είδες τα μπλόκ που σου είπα; @Fixxxerr29 Οι haswell ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να βγάζουν ibt ή prime η οτιδήποτε με Avx εντολές για να σιγουρευτείς ότι είσαι σταθερός. SuperPi, RealBench ,Intel XTU είναι υπεραρκετά που άμα τα βγάζει η CPU σου ποτέ και πουθενά ,όσο σκληρές και να είναι οι συνθήκες που τον δουλεύεις δεν θα σε κρεμάσει. Ξεκίνα έτσι. 50x CPU multiplier 1.35V CPU Core Voltage 1.90V CPU VCCIN (CPU Input voltage). Αν το βγάζει με realbench έχεις καλό τσιπάκι.Οτιδήποτε καλύτερο πέτυχες λαχείο που πιστεύω ότι από ότι έχεις ποστάρει μέχρι τώρα ίσως τόχεις. Realbench ένα pass ή 2ωρο; Εγώ 2ωρο δοκιμαζω πάντα. Πριν 2-3 μέρες γύρισα σε adaptive και έχω θέμα με vdroop δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως στο manual όλα καλά σε adaptive ήθελε 1-2 κλικ ρεύμα παραπάνω για stable.
alldaynews Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Λοιπόν να πω την γνώμη μου και ότι γνωρίζω. Χαλκός με nickel δεν κάνει αντίδραση απο όσο γνωρίζω είναι ουδέτερο. Με το αλουμίνιο υπάρχει θέμα. Τώρα για την αγωγιμότητα χαλκός είναι πάλι με επικάλυψη για να μην μαυρίζει. All είδες τα μπλόκ που σου είπα; Realbench ένα pass ή 2ωρο; Εγώ 2ωρο δοκιμαζω πάντα. Πριν 2-3 μέρες γύρισα σε adaptive και έχω θέμα με vdroop δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως στο manual όλα καλά σε adaptive ήθελε 1-2 κλικ ρεύμα παραπάνω για stable. Ποιά μπλόκ.Συγνώμη αλλα δεν θυμάμαι καθόλου.Είχα πέσει και λίγο με τα μούτρα στα benchmarks για το hwbot που χάνω τελικά την 2 θέση και θα δούμε μην πέσω κι`άλλο.Μάλλον 4ος.Αλλα πάλι πολύ καλά νομίζω για πρώτη φορά με αντιπάλους που παίζουν με άζωτο 2
NT1G Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Να ρωτήσω κάτι???Επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος από το μπλόκ που έχω τώρα και λέω να πάω σε αυτό http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-supremacy-evo-acetal-nickel-csq-p-PER.814487πειράζει που είναι νικελ και όχι χαλκός??Τα ψυγεία είναι χαλκός Λίγο offtopic νίκελ είναι η επίστρωση εκεί που ακουμπάει με τον επεξεργαστή.
Zapee995 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ολο ειναι, οχι μονο η κατω επιστρωση. η παρακατω φωτο ειναι απο το δικο μου μπλοκ, evo nickel και φαινεται καθαρα πιστευω. Anyway, προβλημα δεν υπαρχει.
alldaynews Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 http://www.eworld.com.gr/products/details/2650/EKWB-EK-Supremacy-Clean-CSQ---Acetal+Nickel-CPU-Block Εδώ λέει χαλκός με επίστρωση νίκελ.
SigmaDelta Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Επομένως αυτό απαντάει στο ερώτημα περί συμβατότητας χαλκού-νίκελ! 1
Zapee995 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ετσι ειναι, χαλκος με επιστρωση νικελ...Στην ουσια ειναι ενα χαλκινο μπλοκ νικελομενο μεσα εξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα