Προς το περιεχόμενο

κινητο blackberry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο πρώτο μου ποστ έγραψα εύχομαι να μην χαλάσει το συγκεκριμένο τόπικ διότι κάτι ήξερα …..

Κανονικότατα εδώ και 2-3 μήνες κατεβάζεις σχεδόν όλες τις android εφαρμογές , άπλα από μεθαύριο θα είναι και με την βούλα ...

Το bb world είναι μια χαρά και  αν θυμάμαι κάλα έχει 120 χιλιάδες Apps που θα καλύψουν σχεδόν όλους ...

Τις άλλες 10 περίπου που ίσως να χρειαστείς, διότι τόσες ουσιαστικές μπορεί να λείπουν , κατέβασε τες από το googly store .

Οι περισσότεροι πάνω από 10 εφαρμογές δεν χρησιμοποιούν στην συσκευή τους ,…και οποίος λέει το αντίθετο  είναι ψεύτης

Fuku προχωρά στην αγορά του και δεν θα το μετανιώσεις ..

Όταν σου λένε κάποιοι ότι δεν έχει εφαρμογές η blackberry , είναι η άσχετοι η haters .

Ότι δεν βρίσκεις από bb world κατέβασε το από googly store άφοβα και με πάθος 

Από 29/1/ 2014 πλέον και επισημα η έκδοση 10.2.1.194 με το android μάρκετ με την βουλα .

Ουφ τώρα τέλειωσα 

Ο ενθουσιασμός είναι καλό να υπάρχει αλλά για την πάρτη του καθενός.

naeg15 έχεις εικονίδιο αυτή τη στιγμή Play Store/Google Play στην BlackBerry συσκευή σου το οποίο είναι ενσωματωμένο στο BB OS;

Αν όχι, τότε

Επί του παρόντος λοιπόν δεν ισχύει.

Όταν λοιπόν κάτι δεν υφίσταται και δεν ξέρουμε πώς θα είναι όταν υλοποιηθεί,

δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε εκ των προτέρων για την πληθώρα εφαρμογών του Google Play.

Φαντάσου τον ts να σκάει 5 κατοστάρικα για το Ζ30 και μετά από 2 μήνες η ΒΒ να ανακοινώνει ακύρωση της όποια συνεργασίας με την Google στο κομμάτι Play Store.

Και θα βγει ο ts και θα λέει, "Μα εκεί στο insomnia ένα μέλος με προέτρεψε να πάρω το Ζ30 γιατί στο μέλλον ΘΑ γινόταν ενσωμάτωση του Play Store στο ΒΒ10"...

Στην παρούσα φάση το App World είναι για κλάματα.

Παρέχει μόνο τις βασικές social εφαρμογές και σε καμία περίπτωση δεν είναι το δυνατό σημείο των ΒΒ.

Ουφ, έτσι που το έγραψε ο naeg15 νόμιζα πως το migration είχε ήδη γίνει!  :)

αν ναι, σε παρακαλώ δείξε μας πως επίσημα(και όχι side loads APK's) μπορούμε αυτή τη στιγμή να έχουμε Android apps στο ΒΒ10.

Βασικά η version 10.2.1 ήδη είναι offcial και λειτουργεί σε κάποιες περιοχές.

Και δεν έχει καμία συνεργασία με την γοογλε για να χαλάσει..

Να το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο για την Ελλάδα. Τί λέτε;

Μην ξεχνάμε πως το λειτουργικό παίρνει και έγκριση από τους παρόχους ανά τον κόσμο.

Αν τόση ώρα μιλάμε απλά για την ενσωμάτωση του Android runtime στις τελευταίες εκδόσεις ΒΒ OS

και την εγκατάσταση μέσω APKs,

sorry αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για τον ts.

Ο άλλος ξεκίνησε ήδη τα likes... έλεος!

• Like 1
Δημοσ.

<p>νικος κον πιστεύεις ότι αυτή την στιγμή υπάρχει καλύτερο λειτουργικό από το 10 της bb ?</p>

Γενικά ή από τα Blackberry OS's;

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Ο ενθουσιασμός είναι καλό να υπάρχει αλλά για την πάρτη του καθενός.

naeg15 έχεις εικονίδιο αυτή τη στιγμή Play Store/Google Play στην BlackBerry συσκευή σου το οποίο είναι ενσωματωμένο στο BB OS;

Αν όχι, τότε

αν ναι, σε παρακαλώ δείξε μας πως επίσημα(και όχι side loads APK's) μπορούμε αυτή τη στιγμή να έχουμε Android apps στο ΒΒ10.

Να το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο για την Ελλάδα. Τί λέτε;

Μην ξεχνάμε πως το λειτουργικό παίρνει και έγκριση από τους παρόχους ανά τον κόσμο.

Αν τόση ώρα μιλάμε απλά για την ενσωμάτωση του Android runtime στις τελευταίες εκδόσεις ΒΒ OS

και την εγκατάσταση μέσω APKs,

sorry αλλά αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για τον ts.

Ο άλλος ξεκίνησε ήδη τα likes... έλεος!

Αγορινα μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγο στο μυαλό σου και καλο θα ειναι να τα ξεμπερδεψεις ... 

Καταρχάς να σε ενημερωσω πως δεν εχει καμία μα καμία σχέση το sideloading με το να κανείς εγκατάσταση apk εφαρμογών απευθείας απο την συσκευη σου ... 

Δεύτερων μπορει να μην έχω το google store στην συσκευη μου ....(χάρηκες τωρα ε?)..........αλλα δυστυχώς για σένα έχω το amazon appstore ..(φαντάζομαι το γνωρίζεις ) ενα απο τα μεγαλύτερα app stores στον κόσμο . 

Λοιπόν μεσα απο εκει (amazon ) κανω εγκατάσταση σχεδόν όλων των εφαρμογών που κυκλοφορούν στον πλανήτη μας ..... 

Τρίτων εάν διαβάζες λιγο ,θα έβλεπες οτι εγω προσωπικά σε πιο πισω ποστ μου ,αναφέρω οτι ειμαι σχεδον καλυμενος με τις εφαρμογές απο το BB world , αλλα παρολαυτα για κάποιον που δεν ειναι (όπως εσυ ας πούμε ) κανείς εγκατάσταση το amazon store μεσα απο την συσκευουλα σου ,μπαίνεις στον λογαριασμό σου και κανείς οτι θα έκανες απο μια android συσκευη..... 

Αν εσυ θεωρείς το BB world για κλάματα εγω δεν σου φταίω και δυστυχώς δεν μπορω να σου δωσω λύση στο προβλημα σου ..... 

Τετάρτων και μάλλον τελευταίο ..... 

ξέρεις τι μου αρέσει σε εσένα ...οτι νοιάζεσαι για τους συνανθρώπους σου και τους βοηθάς να μην χάσουν λεφτά σε πανάκριβες συσκευές... 

Να σου πω εδώ πάλι οτι ο Φιλος μας που ρωτάει για blackberry device ,κατέληξε μάλλον σε Ζ10 η Q10 (ετσι γράφει στο ποστ του ) που πάλι δεν μπηκες στον κόπο να διαβάσεις ..... 

Το Ζ10 το παλικάρι εάν θελει μπορει να το βρει μεταχειρισμένο στο insomnia στα 220 ευρω!!!!!!!!! 

Το Q10 άντε στα 300 !!!!!!! 

Για φαντασου με τόσα λίγα ευρω (σε σχέση με τα αλλα θηρία ) τι μπορει να κανει .......έστω και εάν χρειαζόταν να το κανει με sideloading.... 

Τέλος επειδή μπορει να μην πιστεύεις στα λεγόμενα μου σου τραβηξα μια φωτογραφία με το amazon appstore και 3-4 εφαρμογουλες που ψιλο χρησιμοποιώ ετσι για να πείστεις.... 

Δεν θα μπω ξανα στο τρυπακι να σου απαντήσω ,διότι πραγματικα βαριέμαι να σου μιλάω ....έστω και internetικα 

Οσοι εχουν αυτήν την στιγμή BB 10 συσκευές ξέρουν τι μπορούν να κάνουν στην συσκευη τους με πολυ λίγα ευρω ,χωρις να δαπανησουν τεράστια ποσα για μη αξιόπιστες και μη ασφαλείς  λειτουργικά . 

Την καληνύχτα μου 

Υ.Γ. επειδή παραπονιέσαι σου έκανα και εσένα like …..

IMG_20140127_204115.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα νικος 

Δεν μου αρέσει μόνο ένα, αλλά επειδή θεωρώ πως μεγάλο ρόλο στην χρήση ενός smartphone παίζουν οι εφαρμογές θα επέλεγα ή Android ή iOS.

Αυτή τη στιγμή έχω iOS συσκευή (iPhone 5) που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μου.

Πολύ πιθανό η επόμενη συσκευή μου να είναι κάποιο Nexus.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή από συσκευές Blackberry θα έπαιρνα από 9900 Bold.

Θεωρώ πως η συγκεκριμένη συσκευή είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η RIM.

To BB10 θα ήθελα να το δω αφού περπατήσει αρκετά. Ήδη το Z10 είναι από τις πλέον προβληματικές συσκευές και από την άλλη το BB Link δουλεύει όποτε θέλει.

Στον αντίποδα, iCloud & Google Services απλά δουλεύουν μια χαρά χωρίς πολλά πολλά.

Μακάρι να μπορούσα να είχα εκτός από iPhone και ένα Z30 αλλά και ένα Lumia 1020 αλλά και ένα ωραιότατο δίκαρτο με MTK6592 made in China ή ακόμα καλύτερα ένα Nexus 5!

Πάντως το iOS 6+, το Android 4.1+, τα WP8+ και το BB OS 7 τα θεωρώ ώριμα ως λειτουργικά.

Δηλαδή αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν το κάνουν καλά.

Ωστόσο για την αγορά μιας συσκευής δεν είναι μόνο το λειτουργικό που πρέπει να κοιτάξει κανείς.

naeg15 τελικά από το Google Play καταλήξαμε στο Amazon Appstore;!

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

λοιπόν νικο αυτή την στιγμή στο σπίτι υπάρχει ένα iphone 5s , 2 bbz10  , ena lg g2  , ena htc 8x  , kai ena nokia lumia 625 

θέλω να σου πω ότι αν δεν έχεις δει ένα λειτουργικό ποτέ να μην σχολιάζεις , και μάλιστα με επιχειρήματα...

πάντα φιλικά ...το ένα  ζ10 το έχω 2 μήνες  και το άλλο 3 ( της γυναίκας μου ) κανένα από τα 2 δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό από ότι λένε ( επανεκκινήσεις και οτι ζεσταίνετε.) για κολλήματα είναι περιττό να αναφερθώ ...ούτε ίχνος....το δε os 10 εκτός από της εφαρμογές , που όντος είναι πολύ λίγες ... είναι ετοι φωτός μπροστά από τα υπόλοιπα ...όταν το συνηθίσεις τα άλλα άπλα σου φαίνονται πολύ κουραστικά ...το g2 έχει την καλύτερη οθόνη από όλα...άπλα κάθεσαι  και το χαζεύεις...είναι τρομερά γρήγορα ..έχει τα πάντα από εφαρμογές άλλα δεν σου κάνει εκείνο το κλικ ότι θα το έχεις πάνω από 2 μήνες , το htc και lumia ..πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ...κάνουν τα πάντα πολύ γρήγορα και γενικά είναι τα ιδανικά για αυτό που λέμε τηλέφωνο...το 5s είναι κάπου στην μέση από όλα αυτά ..με τίποτα τόσα λεφτά ...εκτός για μόστρα !! είναι με διάφορα το ποιο όμορφο από όλα !!! τι να το κάνω να έχει τα πάντα στο store και το 99% να είναι επί πληρωμή ??? όπως και του ββ φυσικά !! πριν το ζ10 ειχα το 9900 , πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο σε όλα του . άλλα καμιά σχέση με το ζ10 , για αυτό μην ακούς οτι λένε ....

Δημοσ.

λοιπόν νικο αυτή την στιγμή στο σπίτι υπάρχει ένα iphone 5s , 2 bbz10  , ena lg g2  , ena htc 8x  , kai ena nokia lumia 625 

θέλω να σου πω ότι αν δεν έχεις δει ένα λειτουργικό ποτέ να μην σχολιάζεις , και μάλιστα με επιχειρήματα...

πάντα φιλικά ...το ένα  ζ10 το έχω 2 μήνες  και το άλλο 3 ( της γυναίκας μου ) κανένα από τα 2 δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό από ότι λένε ( επανεκκινήσεις και οτι ζεσταίνετε.) για κολλήματα είναι περιττό να αναφερθώ ...ούτε ίχνος....το δε os 10 εκτός από της εφαρμογές , που όντος είναι πολύ λίγες ... είναι ετοι φωτός μπροστά από τα υπόλοιπα ...όταν το συνηθίσεις τα άλλα άπλα σου φαίνονται πολύ κουραστικά ...το g2 έχει την καλύτερη οθόνη από όλα...άπλα κάθεσαι  και το χαζεύεις...είναι τρομερά γρήγορα ..έχει τα πάντα από εφαρμογές άλλα δεν σου κάνει εκείνο το κλικ ότι θα το έχεις πάνω από 2 μήνες , το htc και lumia ..πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ...κάνουν τα πάντα πολύ γρήγορα και γενικά είναι τα ιδανικά για αυτό που λέμε τηλέφωνο...το 5s είναι κάπου στην μέση από όλα αυτά ..με τίποτα τόσα λεφτά ...εκτός για μόστρα !! είναι με διάφορα το ποιο όμορφο από όλα !!! τι να το κάνω να έχει τα πάντα στο store και το 99% να είναι επί πληρωμή ??? όπως και του ββ φυσικά !! πριν το ζ10 ειχα το 9900 , πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο σε όλα του . άλλα καμιά σχέση με το ζ10 , για αυτό μην ακούς οτι λένε ....

Είμαι κάτοχος iPhone 5 και Lumia 920.

Έχω δουλέψει για αρκετό διάστημα σε Z10, Q5, 9900 Bold, 9800 Torch (με Z10 και 9900 να τα έχω καθημερινά στα χέρια μου).

HTC Trophy από τα πρώτα WP με το που κυκλοφόρησε.

Πρώην κάτοχος Galaxy S και επίσης καθημερινά στον κύκλο μου παίζουν τα Note 2, Note 3, S3 mini, LG G2, Nexus 4, Zoppo ZP980.

Δεν γράφω ποτέ αν δε έχω ο ίδιος προσωπική εικόνα από δική μου χρήση. Για αυτό και ανέφερα πως θα έπαιρνα 9900 και όχι Z10.

Τα περισσότερα τηλέφωνα τα έχω δουλέψει είτε ως αποκλειστικά είτε ως δευτερεύοντα για περισσότερο από μήνα.

Όσο για αυτό το επί πληρωμή, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πληρώσεις τον προγραμματιστή που έκατσε και προγραμμάτισε την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.

Άλλωστε αυτός είναι και ένας λόγος που το Appstore είναι κορυφαίο και ποιοτικώς και ποσοτικώς.

Γιατί οι developers αμείβονται για να προγραμματίζουν και δεν βασίζονται στα google ads κλπ.

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

παιδια εγω ενδιαφερομαι για bb αλλα εχω καποιες ερωτησεις

1) το φυσικο πληκτρολογιο βολευει περισσοτερο στο γραψιμο μηνυματων; δηλαδη αν παρω το z10 που ειναι αφης θα εχω καποια δυσκολια στο χειρισμο;; (μιας και το q10 ειναι πολυ ακριβο) 

2)Επισης με κανονικη χρηση θα μου βγαζει μερα; (μουσικη κυριως)

3)τα πιο παλια μοντελα με φυσικο πληκτρολογιο δεν θα αναβαθμιστουν στο καινουριο os?

Δημοσ.

παιδια εγω ενδιαφερομαι για bb αλλα εχω καποιες ερωτησεις

1) το φυσικο πληκτρολογιο βολευει περισσοτερο στο γραψιμο μηνυματων; δηλαδη αν παρω το z10 που ειναι αφης θα εχω καποια δυσκολια στο χειρισμο;; (μιας και το q10 ειναι πολυ ακριβο) 

2)Επισης με κανονικη χρηση θα μου βγαζει μερα; (μουσικη κυριως)

3)τα πιο παλια μοντελα με φυσικο πληκτρολογιο δεν θα αναβαθμιστουν στο καινουριο os?

1) το φυσικό πληκτρολόγιο εάν δεν το έχεις συνηθίσει αρχικά θα σε δυσκολέψει ….

αν το συνηθίσεις (εάν λέω) τότε δεν θα θες ξανά virtual  keyboard .

To Z10 και Z30 άποψη μου έχουν το γρηγοροτερο ,εξυπνότερο και πιο smooth πληκτρολογιο virtual στον κόσμο σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κινητό κυκλοφορεί .Δεν θα σε κουράσει καθόλου ,ισα ίσα θα το λατρέψεις τόσο πολύ ,που πληκτρολόγια σαν του iphone θα σε δυσκολεύουν πλέον….

2) Ναι θα βγάζει μια μέρα χωρίς βάρια χρήση ... (σχεδόν αυτονομία έχει όσο ένα phone 5)

3) μονό η blackberry ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση .

Προσωπικά μην γυρνάς πίσω…. πάρε bb 10 ,πάρε επίσης με λίγα χρήματα ένα μεταχειρισμένο Ζ10 να το ευχαριστηθείς ...

Αν δεν σου φτάνει η αυτονομία από ebay αγόρασε και το κιτ φορτιστής -μπαταριά και καθάρισες ...

Με λίγα χρήματα θα κάνεις περισσότερα πράγματα από συσκευές 3πλάσιας άξιας .

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...