fuku Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την πλατφορμα της ΒΒ μετα απο ενα τουρ που εκανα απο Android και apple OS μεχρι και windows και θελω να σας ρωτησω τα υπερ και κατα της συγκεκριμενης πλατφορμας.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το ψηνω κ εγω ασχημα τωρα που ειπανε οτι θα μπορεις να τρεχεις εφαρμογες android.Γενικως ειναι καλη πλατφορμα χωρις προβληματα και lag απο οσο ξερω
jmirko15 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Γενικά.. Υπέρ: 1. Ταχύτητα (interface, surfarisma, etc) 2. Hub 3. Keyboard (είτε πας με το virtual του Ζ10/Ζ30 είτε με το classic physical QWERTY keyboard του Q10/Q5) 4. Ασφάλεια του κινητού 5. ΒΒΜ (oκ υπάρχει και σε iOS & Android αλλά εδώ δουλεύει τέλεια imho) 6. Easy multitasking 7. Έτοιμο για δουλειά με το καλημέρα σας Κατά: 1. Δεν έχει πολλά apps το BB World (αν και πλέον με την version 10.2.1 μπορείς να βάζεις apps από γοογλομάρκετ) 2. Άμα πάρεις το Ζ10 η μπαταρία του θα μπορούσε να είναι καλύτερη Δες και εδώ άμα θές: http://www.cbc.ca/news/technology/blackberry-review-the-good-and-bad-of-the-new-z10-1.1319433 2
naeg15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 θα συμφωνήσω απολυτά με τον Jimirko 15 σε όλα . Χτυπά το ,δώστου λίγο χρόνο και θα δεις ότι τα blackberry 10 είναι συσκευές που δεν χρειάζονται rootaρισματα και jailbreak ... Συσκευές που σου κάνουν την ζωή εύκολη και παρέχουν ασφάλεια σε σχέση με τα μεγαθήρια (apple -google) τα οποία έχουν κολλητό τους την ΝSA Το os 10.2.XXX άποψη μου είναι ότι πιο όμορφο και λειτουργικό κυκλοφορεί εκεί έξω ….χωρις lagaαρισματα κ.τ.λ Όσων άφορα συσκευή …ο μονός λόγος που δεν θα σου έλεγα να πάρεις Ζ10 είναι η μπαταριά του, κανένας άλλος . Αν θες physical keyboard πας στο Q10 . Τέλος εάν θες μεγάλη οθόνη, μεγάλη αυτονομία άλλα με λίγο χειρότερη ευκρίνεια οθόνης από το Ζ10 ….πας καρφωτός στο Ζ30. Για τα Apps εγώ προσωπικά είμαι καλυμμένος από το bb world και μερικές που δεν έχω (άντε 5-6 )στο σύνολο όπως είπε και ο Jimirko τις έχει το android market . Το bbm σε λίγο θα είναι διαθέσιμο και η voice άλλα και η video κλήση για όλες τις πλατφόρμες οπότε μετά δώσε μια κλοτσιά στους ρουφιάνους (viber -whatsup) Οποίο και να επιλέξεις άπλα δώστου λίγο χρόνο να το συνηθίσεις ,δώστου μια ευκαιρία και θα δεις ότι θα ξεχάσεις όλα τα άλλα λειτουργικά που χρησιμοποιούσες τόσα χρόνια …. Υ.Γ. ελπίζω να μείνει καθαρό το νήμα σου και να μην πεταχτούν οι haters….. των blackberry συσκευών Καλημέρα 2
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Απουσία εφαρμογών νομίζω πως είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα. Τώρα όσον αφορά τα keyboards, τα συνηθίζεις και τα λατρεύεις. Sent from my iPhone
naeg15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Απουσία εφαρμογών νομίζω πως είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα. Τώρα όσον αφορά τα keyboards, τα συνηθίζεις και τα λατρεύεις. Sent from my iPhone έχει τελειώσει πλέον αυτό το θέμα ….. Έκτος και εάν το google market θεωρείται ανεπαρκείς σε εφαρμογές τότε πάω πάσο . Sent From My Safe Blackberry….
fuku Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 πλέον το σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε ΒΒ μιας και έχουν κατέβει οι τιμές τους και του ότι πιο πολύ θέλω ένα κινητό για έναν επαγγελματία παρά για έναν χομπιστα των games. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Ζ10 η Q10? εκτός το πληκτρολόγιο τι άλλο διαφορες έχουμε?
kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 πλέον το σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε ΒΒ μιας και έχουν κατέβει οι τιμές τους και του ότι πιο πολύ θέλω ένα κινητό για έναν επαγγελματία παρά για έναν χομπιστα των games. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Ζ10 η Q10? εκτός το πληκτρολόγιο τι άλλο διαφορες έχουμε? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5251&idPhone2=5274 1
naeg15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 πλέον το σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε ΒΒ μιας και έχουν κατέβει οι τιμές τους και του ότι πιο πολύ θέλω ένα κινητό για έναν επαγγελματία παρά για έναν χομπιστα των games. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Ζ10 η Q10? εκτός του πληκτρολόγιο τι άλλο διάφορες έχουμε? κοίτα αν θες physical keyboard δεν υπάρχει άλλη επιλογή , μονό Q Αν θες touch screen τοτε Ζ. Εάν δεν είσαι συνηθισμένος σε physical keyboard θα δυσκολευτείς λιγάκι στην αρχή …. Το Q έχει επίσης μικρότερη οθόνη άλλα καλύτερη μπαταριά ... Το Q έχει amoled οθόνη to Z10 lcd … Κάποια games δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί στην οθόνη το Q. ppi έχει κάτι ψιλά περισσότερα το Ζ10 356 έναντι 330 του Q. Είναι πιστεύω πλέον καθαρά θέμα επιλογής physical vs touch Εσύ αποφασίζεις
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 έχει τελειώσει πλέον αυτό το θέμα ….. Έκτος και εάν το google market θεωρείται ανεπαρκείς σε εφαρμογές τότε πάω πάσο . Sent From My Safe Blackberry…. Τί εννοείς έχει τελειώσει; Θεωρώ πως δεν αναφέρεσαι σε κάποιου είδους side-load.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Τί εννοείς έχει τελειώσει; Θεωρώ πως δεν αναφέρεσαι σε κάποιου είδους side-load. Επισημα με την επομενη αναβαθμιση τα blackberry θα μπορουν να τρεχουν εφαρμογες android 1
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Επισημα με την επομενη αναβαθμιση τα blackberry θα μπορουν να τρεχουν εφαρμογες android Επί του παρόντος λοιπόν δεν ισχύει. Όταν λοιπόν κάτι δεν υφίσταται και δεν ξέρουμε πώς θα είναι όταν υλοποιηθεί, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε εκ των προτέρων για την πληθώρα εφαρμογών του Google Play. Φαντάσου τον ts να σκάει 5 κατοστάρικα για το Ζ30 και μετά από 2 μήνες η ΒΒ να ανακοινώνει ακύρωση της όποια συνεργασίας με την Google στο κομμάτι Play Store. Και θα βγει ο ts και θα λέει, "Μα εκεί στο insomnia ένα μέλος με προέτρεψε να πάρω το Ζ30 γιατί στο μέλλον ΘΑ γινόταν ενσωμάτωση του Play Store στο ΒΒ10"... Στην παρούσα φάση το App World είναι για κλάματα. Παρέχει μόνο τις βασικές social εφαρμογές και σε καμία περίπτωση δεν είναι το δυνατό σημείο των ΒΒ. Ουφ, έτσι που το έγραψε ο naeg15 νόμιζα πως το migration είχε ήδη γίνει!
naeg15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Επί του παρόντος λοιπόν δεν ισχύει. Όταν λοιπόν κάτι δεν υφίσταται και δεν ξέρουμε πώς θα είναι όταν υλοποιηθεί, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε εκ των προτέρων για την πληθώρα εφαρμογών του Google Play. Φαντάσου τον ts να σκάει 5 κατοστάρικα για το Ζ30 και μετά από 2 μήνες η ΒΒ να ανακοινώνει ακύρωση της όποια συνεργασίας με την Google στο κομμάτι Play Store. Και θα βγει ο ts και θα λέει, "Μα εκεί στο insomnia ένα μέλος με προέτρεψε να πάρω το Ζ30 γιατί στο μέλλον ΘΑ γινόταν ενσωμάτωση του Play Store στο ΒΒ10"... Στην παρούσα φάση το App World είναι για κλάματα. Παρέχει μόνο τις βασικές social εφαρμογές και σε καμία περίπτωση δεν είναι το δυνατό σημείο των ΒΒ. Ουφ, έτσι που το έγραψε ο naeg15 νόμιζα πως το migration είχε ήδη γίνει! στο πρώτο μου ποστ έγραψα εύχομαι να μην χαλάσει το συγκεκριμένο τόπικ διότι κάτι ήξερα ….. Κανονικότατα εδώ και 2-3 μήνες κατεβάζεις σχεδόν όλες τις android εφαρμογές , άπλα από μεθαύριο θα είναι και με την βούλα ... Το bb world είναι μια χαρά και αν θυμάμαι κάλα έχει 120 χιλιάδες Apps που θα καλύψουν σχεδόν όλους ... Τις άλλες 10 περίπου που ίσως να χρειαστείς, διότι τόσες ουσιαστικές μπορεί να λείπουν , κατέβασε τες από το googly store . Οι περισσότεροι πάνω από 10 εφαρμογές δεν χρησιμοποιούν στην συσκευή τους ,…και οποίος λέει το αντίθετο είναι ψεύτης Fuku προχωρά στην αγορά του και δεν θα το μετανιώσεις .. Όταν σου λένε κάποιοι ότι δεν έχει εφαρμογές η blackberry , είναι η άσχετοι η haters . Ότι δεν βρίσκεις από bb world κατέβασε το από googly store άφοβα και με πάθος Από 29/1/ 2014 πλέον και επισημα η έκδοση 10.2.1.194 με το android μάρκετ με την βουλα . Ουφ τώρα τέλειωσα
jmirko15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Βασικά η version 10.2.1 ήδη είναι offcial και λειτουργεί σε κάποιες περιοχές. Και δεν έχει καμία συνεργασία με την γοογλε για να χαλάσει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα