andrapos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εμένα ο 6300 με stock ψύκτρα και arctic silver 5 πάστα ανέβασε σε 3 ώρες δοκιμή με το occt 57-58 βαθμούς.Me την corsair h60i και την ίδια πάστα(με τον μαμα ανεμιστήρα της corsair),στο ίδιο τέστ δεν έφτανε ούτε τους 40 βαθμούς για να πάρω σωστές ενδείξεις!Στο bf4 που παίζω φτάνει τους 36(δεν πρέπει να είναι αληθινά τόσο πάντως δεν ζεσταίνεται καθόλου).Η υγρόψυξη μπήκε πανεύκολα σε κουτί απο πλαίσιο(fazn)και δεν έχει κλείσει κανένα απο τα 4 slot για ram.
sobi1984 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ναι οταν ο ενας λεει δεν μπενει 12αρα , ο αλλος λεει δεν μπενει υδροψυξη τι θες να του πω ? δεν το ειπα με κακη προθεση αλλα οταν ολοι λετε οτι δεν χωραει τιποτα τοτε αλαζουμε κουτι. φιλτατε πισω μπαινει με το ζορι ο δωδεκαρης αν βλεπεις στην φωτο μιας και το πλαινο τρωει λιγο το κεφαλι της βιδας.. οποτε ειναι πολυ χλωμο εως αδυνατον να χωρεσει το ψυγειο που βγαινει πιο εξω απο τον ανεμιστηρα εστω και για χιλιοστο του χιλιοστου... τωρα τα περι συνθεσεως και αγορων που λες , αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν στις αναβαθμησεις ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και δινει λανθασμενες πληροφοριες οποτε και ο κοσμος πολυ απλα αργοτερα χαντακονεται..
andrapos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Φίλε 95% μπαίνει!Και στο δικό μου κουτί ίσα ίσα χωράει ο 12άρης ανεμιστήρας αλλά το ψυγείο δεν εξέχει καθόλου και χωράει κανονικά.Μπαίνει μάλιστα πολύ πιο εύκολα απο μια αερόψυκτρα ίδιων επιδόσεων!Εγώ φαντασου έκανα δοκιμή την h60 φίλου και τελικά κατέληξα σ αυτήν γιατί δεν έμπαινε στο κουτί μου σοβαρή αερόψυκτρα.
stelios_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 φιλτατε πισω μπαινει με το ζορι ο δωδεκαρης αν βλεπεις στην φωτο μιας και το πλαινο τρωει λιγο το κεφαλι της βιδας.. 5239015_20130504020005.jpg οποτε ειναι πολυ χλωμο εως αδυνατον να χωρεσει το ψυγειο που βγαινει πιο εξω απο τον ανεμιστηρα εστω και για χιλιοστο του χιλιοστου... h55_back_fan_1.png τωρα τα περι συνθεσεως και αγορων που λες , αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν στις αναβαθμησεις ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και δινει λανθασμενες πληροφοριες οποτε και ο κοσμος πολυ απλα αργοτερα χαντακονεται.. δεν ειπα το αντιθετο , απλα βλεπω σε ολα τα ποστ, οτι υπαρχει προβλημα χωρου, γιαυτο και ειπα για αλαγη κουτιου
OC7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 IMG_20140125_184858_811.jpg Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν μιας που έχω και εγώ 2η ψύκτρα για να βγάζει έξω απτο κουτί αέρα. Την έξτρα ψύκτρα στη Thermalright πως στη στερέωσε και που τη συνέδεσε στη mobo? Περιμένω κιάλλες απόψεις γιατί ουσιαστικά δεν είχα άλλη πρόταση (εκτός από την υδρόψυξη) γιατί η Cooler master Hyper t4 στο eworld αναφέρει έως 179mm και δε μπορώ να το ρισκάρω.
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 H hyper t4 (οχι η 212 evo) κανει, αν και η thermalright ειναι καλυτερη: http://www.insomnia.gr/topic/499477-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7/page-5 Το κουτι που σου εβαλα παραπανω στις φωτο, ειναι το δικο μου.
k-bill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εγω παλι εχω βαλει μια ψυχτρα με 12αρι ανεμηστιρα , την ειχα παρει για τον παλιο μου amd σε socket 939. κανει και στον am3 απο οτι φαινετε. ο επεξεργαστης μου ειναι ο 6100 και οι θερμοκρασιες μου ειναι πραγματικα πολυ χαμηλες ( εκτος αν περνει λαθος μετρησεις ) φιλε σε οτι αφορα την λαθος μετρηση που αναφερω εχει την εξης λογικη,εχεις ενα δωματιο στους 20 κελσιου σε αυτο το δωματιο εχεις ενα κουτι υπολογιστη σε αυτο το κουτι εχεις μια αεροψυχτρα για τον επεξεργαστη σου ,ειναι απλος αδυνατο να κατεβαζει η ψυχτρα χαμηλοτερα απο την θερμοκρασια δωματιου (να μην αναφερω και οτι ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα μεσα στον υπολογιστη σου ειναι ανω το 30 κελσιου αρα τον αερα που περναει απο την ψυχτρα σου ειναι τουλαχιστον στους 30) χωρις να ειμαι απολυτως γιατι ουδεις αλανθαστος καπως ετσι ηρθα στο συμπερασμα οτι αποκλειεται να εχεις 8 βαθμους κελσιου στον επεξεραγαστη σου γιατι ειναι πολυ μεγαλη η αποκλειση της θερμοκρασιας φιλικα βασιλης
coniste Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Θα ηθελα και εγω να προχωρησω σε αγορα ψυκτρας μπορειτε να μου πειτε αν χωραει η hyper evo ? το κουτι μου ειναι το thermaltake commander ms-i , fx 6300 και mobo asus m5a97 r2.0
coniste Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Χωρις να θελω να κουρασω καποιον και για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα μιας και οι ερωτησεις μου ειναι σχετικες με το παρων θεμα, το pc μου με την μαμισια της amd με το amd overdrive βλεπω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι γυρω στους 50 βαθμους (δεν γνωριζω αν ειναι υψηλη ή χαμηλη η θερμοκρασια και δεν ξερω στους ποσους παιζει γενικα ο 6300 , με την hyper evo σε νορμαλ χρηση π.χ ποση διαφορα θα δω ? μπορουμε να το ξερουμε αυτο πανω κατω ή ειναι στο pc του καθενος και διαφορετικα ? επισης θα ηταν καλο να βαλω ενα fan στην μπροστινη μερια κατω κατω για καλυτερη ροη του αερα ?
Millennium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Να βάλεις fan...Με after market θα δεις διαφορά.Δε φαίνεται να χεις θέμα (αν είναι σωστές οι ενδείξεις και αν είναι σε load).
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 καλο ειναι οι fx να μην ξεπερνουν τους 75 βαθμους. Εγω προσωπικα με την freezer pro πανω απο 40 δεν εχω δει ακομα και το καλοκαιρι χωρις κλιματιστικο
sobi1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγω προσωπικα με την freezer pro πανω απο 40 δεν εχω δει ακομα και το καλοκαιρι χωρις κλιματιστικο not true at all
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 screenshot τραβηγμενο 29/7/2013 https://www.dropbox.com/s/017h6vmq2kd6v7j/cine%20%40%203%2C5.png το ξερω οτι στους fx κατω απο 40 δεν μετρανε σωστα,αλλα εγω αυτα βλεπω παντως
alldaynews Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Xigmatek aegir με Push-pull και θερμοκρασίες αρκετά καλές.Στα 4.6 ο επεξεργαστής.Βάζω και idle και full load http://www.skroutz.gr/s/417048/Xigmatek-Cooler-Aegir-Amd-1366-SD128264.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα