Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ψύκτρα να βάλω στον 6300? Σε καλά games ξεπερνά τους 60C με την stock (χωρίς overclocking) και δε βλέπω να αντέχει και πολύ. Μου έχει σβήσει κιολλας στο BF4 που δεν το περίμενα :cry: . Δυστυχώς η 212 EVO (h159 mm) δε βλέπω να χωράει στο coolermaster Κ380 tower μιας και το max CPU cooler height είναι 155mm.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παλι εχω βαλει μια ψυχτρα με 12αρι ανεμηστιρα , την ειχα παρει για τον παλιο μου amd σε socket 939.   κανει και στον am3 απο οτι φαινετε.   

ο επεξεργαστης μου ειναι ο 6100 και οι θερμοκρασιες μου ειναι πραγματικα πολυ χαμηλες ( εκτος αν περνει λαθος μετρησεις ) 

7pfi.jpg

Δημοσ.

μου μοιάζει για λίγο λάθος μέτρηση χωρίς να είμαι βέβαιως,το motherboard που έχεις τον 6100 είναι am3 ή am3+,σε ρωτάω γιατί τον είχα και τον δικό μου σ'ένα asrock με chipset 890 και είχα κάποιες ασυμβατότητες παρότι η εταιρεία το έδινε οτι τον υποστηρίζει ενώ τώρα στο gigabyte 990 δουλεύει σωστά

η προηγούμενη ψύχτρα που του είχα ήταν η coolermaster 212+plus και τετοιες θερμοκρασίες να σου πω την αλήθεια δεν είδα με στοκ ψύχτρα δεν τον ειχα δοκιμάσει ποτέ

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο κουτι ειναι σχεδον αδυνατο να μπει στην πισω θεση υδροψυξη τυπου Η60 Η55 καθως το κουτι ειναι πολυ περιορισμενο σε χωρο.. οποτε καλο θα ηταν να μην προτεινουμε χωρις να εχουμε εικονα πραγματικη του κουτιου

Δημοσ.

Πρεπει να μπαινει sobi...

Edit: Βεβαια ψαχνω αποδειξη στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκω... :P

Απλα μου κανει εντυπωση που εχει αυτες τις εξοδους πισω:

post-182562-0-78005300-1390669244_thumb.jpg

Και εδω μια φωτο για να δει το παιδι πως ειναι η thermalright στο κουτι αυτο:

post-182562-0-19190400-1390669242_thumb.jpg

Καπου διαβασα οτι ο αλλος ηθελε να βαλει σε αυτο μια h80i και του ελεγαν βαλτη. Δεν ξερω ομως αν του ελεγαν λαθος.

Δημοσ.

τοτε αφου το pc ειναι τοσο καλο θα επρπε να υπαρχει και μεγαλο κουτι , οταν περνουμε εναν υπολογιστη για gaiming και τα στρημοχνουμε ολα τοτε λογικο ειναι να ζεστενονται ολα εκει μεσα.

πρωτη κινηση τοτε να αλαξεις ενα κουτι αν ειναι μικρο , μονο απο αυτο θα δεις πως θα αλαξει η θερμοκρασια

Δημοσ.

@stelios_

Εχω το ιδιο κουτι με τον φιλο (βλεπε συστημα υπογραφης) εχω βαλει την thermalright 120m (που προτινε ο sobi πιο πανω) με 2 ανεμιστηρες push/pull, εναν ανεμιστηρα που ειχε εξαρχης μπροστα το κουτι, εναν εβαλα στο πισω μερος και ενα στον πατο και δεν εχω καθολου θεμα με θερμοκρασιες. 

Μην του λες λοιπον οτι να ναι...

Δημοσ.

ναι οταν ο ενας λεει δεν μπενει 12αρα , ο αλλος λεει δεν μπενει υδροψυξη τι θες να του πω ?  δεν το ειπα με κακη προθεση αλλα οταν ολοι λετε οτι δεν χωραει τιποτα τοτε αλαζουμε κουτι.

Δημοσ.

Μα αφου παιρνει την Thermalright 120m, παιρνει την Cooler master Hyper t4 και σιγουρα και αλλες... Επειδη απλα δεν μπαινει η 212 evo (και μαλλον υδροψυξη - - - Περιμενω να το επιβεβαιωσει καποιος αυτο)??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...