Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας, θα βρίσκομαι στην Αθήνα μόνο για 3 μήνες και στο σπίτι που μένω δεν υπάρχει ούτε γραμμή τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι η νέα γραμμή θα πάρει από 12 εως 20 μέρες στην καλύτερη, και θα πρέπει να πληρώσω 70 euro σύνδεση κ άλλα 80 διακοπή συμβολαίου στο 3μηνο. Αν το κάνω έτσι λέω για ΟΤΕ που θα βάλει τη γραμμη πιο γρήγορα αν και ειναι διπλάσια τιμή από Hol/forthnet.

Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερη λύση να μην κάνω όλη αυτή τη φασαρία με συμβόλαια και να πάω για stickaki vodaphone? θα σηκώνει skype calls k video? θα μου βγει ο κουκος αηδόνι έτσι? Please help!

Δημοσ.

Με το στικ θα γλυτώσεις τα τέλη σύνδεσης και διακοπής. Οπότε είναι καλύτερα να πας σε αυτή τη λύση. Επίσης θα το έχεις άμεσα και όχι μετά από δυο βδομάδες (στην καλύτερη).

Απλά θα πρέπει να πάρεις ένα πρόγραμμα με αρκετά GB. Αν μέσα στο σπίτι σου έχεις καλό 3g σήμα τότε μια χαρά θα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε (εκτός και αν κόβουν το skype οι εταιρίες κινητής κάτι που δεν νομίζω).

Δημοσ.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! το μέγιστο της  vodaphone είναι 5GB,  δεν έχω ιδεα πόσο γρήγορα καταναλωνετε αυτό. πχ δεν θα μπορώ να βλέπω video, η spotify e? internet 4 sharing επισης μηπως ξέρεις κανείς κάτι για το ιντερνετ for sharing της vodaphone k πως είναι το 3G στο κουκάκι?

Δημοσ.

Αν η χρήση που κάνεις είναι για πολλά GB, τότε να ξέρεις πως ο ΟΤΕ έχει πρόγραμμα, μόνο για ίντερνετ, χωρίς υποχρεωτικό χρόνο παραμονής, αλλά......πληρώνεις 36+44=80 ευρώ τέλη ενεργοποίησης γραμμής και ίντερντετ και το μηνιαίο κόστος είναι:15(πάγιο)+23(για έως 24)=38 ευρώ τον μήνα.Αλλιώς με 4 Mbps και το κόστος είναι 15+17=32 ευρώ τον μήνα.

Βέβαια είναι πανάκριβο.Αν πας σε εναλλακτικό πάροχο, με 12μηνη σύμβαση, θα πληρώσεις κανά 70άρι για να σου βάλουν τη γραμμή.

έστω πας hol που έχει τη χαμηλότερη τιμή (16 ευρώ).έχουμε και λέμε:

70+72(ρήτρα που θα φύγεις πριν το 12μηνο)+16*3=190 ευρώ στους 3 μήνες.

Στον ΟΤΕ θα πληρώσεις 80+38*3=192.

Για εως 24 Mbps είναι σχεδόν ίδια τα λεφτά.Αν επιλέξεις 4 Mbps, στον ΟΤΕ θα πληρώσεις 6*3=18 ευρώ λιγότερα, γύρω στα 175-170

Από ότι είδα η vodafone έχεις για 20GB με 35 ευρώ τον μήνα.35*3=105 ευρώ για 3 μήνες (δεν ξέρω όμως αν πληρώνσεις το στικάκι).Αν όμως τα ξεπεράσεις την μάμησες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...