Xvipes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω μια αλουμινένια θήκη για το s3. Λίγο που κοίταξα στο ebay βρήκα 2 και έχω μια απορία για όποιον ξέρει. Θήκη 1: Θήκη 2: Τι διαφορά έχουν στο υλικό τους αυτές οι 2 θήκες? Η Θήκη2 λέει ότι είναι από Material:aircraft grade anodized aluminum Ενώ η Θήκη1 δε λέει κάτι παραπάνω από ότι είναι PREMIUM ULTRA THIN ALUMINIUM METAL CASE. Υπάρχουν διαφορές σε αυτές τις 2 θήκες γιατί η διαφορά στη τιμή δεν είναι και μικρή. Έχει κανείς άλλος αλουμινένια θήκη για s3?
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δε θα επελεγα μεταλλικη θηκη. Μια φορα που εβαλα στο S2 back cover (ουτε καν θηκη) ειχα προβληματα με gps, wifi και σημα δικτυου. Δε βοηθαω ιδιαιτερα σε αυτο που ρωτησες, απλως εχε το στα υποψη αν δεις καποια περιεργη συμπεριφορα να ξερεις τι φταιει γιατι εγω ψαχνομουν
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Βαλτου εκει περα μια μεμβρανη και αστο οπως ειναι. Η απο θηκες παρε καμια γνησια της samsung,και εγω εχω ακουσει προβληματα gps λογο θηκης. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Xvipes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το διάβασα και εγώ για το σήμα και το gps αλλά λέω να το δοκιμάσω γιατί αρκετοί αναφέρουν ότι είναι μια χαρά. ψάχνω να βρω μια θήκη που να μην έχει πορτάκι και να είναι τετραγωνισμένη στις άκρες μιας και το grip του S3 είναι επιεικώς απαράδεκτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα