Chris_85 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 παιδια καλησπερα, εχω ενα εύρος τιμών απο 250 μέχρι και 350 ευρω και ειμαι αναμεσα σε galaxy s3 σε iphone 4s και σε lumia 925, και τα τρια μ'αρεσουν και τα τρια γρηγορα κινητα χωρις να λαγκαρουν και τα τρια καλες οθονες ασχετου μεγεθους, ολα κομπλε αλλα δε ξερω βασει ποιου αλλου βασικου χαρακτηριστικου να διαλεξω...θέλω γνωμες... Αφου φτανεις σ αυτα τα επιπεδα ειναι εγκλημα να μην παρεις το lg g2. Aν θελεις να πας σε Ios, πιστευω δεν πρεπει να κοιτας κατω απο το 5αρι. Για wp δεν εχω αποψη.
efo355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 χμμ εψαξα λιγο και ψηθηκα πολυ για το 925 ή το 1020!απλα δεν ξερω αν αξιζει τα 100Ε παραπανω..θα δω μεγαλες διαφορες στη καθημερινη χρηση?επισης θελω να κρατησει καποια χρονια οποτε ισως τα 2 gb του 1020 να χρειαζονται..τι λετε? Εγώ είχα το 4x hd και πήγα σε ativ s, πούλησα το Lg 200 και πήρα το ativ στα 180 Χειρότερο κινητό από το 4x hd δεν έχει ξαναπεράσει από τα χέρια μου. Σε νιώθω όσο δε πάει. Εχω το ativ s από τον Σεπτέμβρη και το κινητό είναι αστέρι, μην ασχολείσαι με android πάρε wp να βρεις την υγειά σου.
theoten Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2014 από theoten
libero1899 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ενα πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχουν τα lg είναι τα updates είναι σχεδόν ανύπαρκτα...νομίζω είναι σοβαρός λόγος για να μην το προτιμήσει κάποιος...οσο για το 4s που το εχω γυρω στους 18-19 μήνες πολύ δυσσαρεστημένος και νιώθω κ λίγο κοροιδο...
kargo130 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Απο τι ακριβως εισαι δυσαρεστημενος; καθαρη περιεργεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα