Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλος ανταγωνιστής βέβαια όλων των παραπάνω από αξιόπιστη εταιρεία και εργαλείο κινητό που δεν έχει βγάλει προβλήματα και είναι στα 200 ευρώ, είναι το Sony Xperia L . Έχει κερδίσει αρκετούς θαυμαστές 

Δημοσ.

Μεγάλος ανταγωνιστής βέβαια όλων των παραπάνω από αξιόπιστη εταιρεία και εργαλείο κινητό που δεν έχει βγάλει προβλήματα και είναι στα 200 ευρώ, είναι το Sony Xperia L . Έχει κερδίσει αρκετούς θαυμαστές 

Ισχύει! Αν και σε ομορφια δεν μου αρεσει πολυ!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, εχω ενα εύρος τιμών απο 250 μέχρι και 350 ευρω και ειμαι αναμεσα σε galaxy s3 σε iphone 4s και σε lumia 925, και τα τρια μ'αρεσουν και τα τρια γρηγορα κινητα χωρις να λαγκαρουν και τα τρια καλες οθονες ασχετου μεγεθους, ολα κομπλε αλλα δε ξερω βασει ποιου αλλου βασικου χαρακτηριστικου να διαλεξω...θέλω γνωμες...

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, εχω ενα εύρος τιμών απο 250 μέχρι και 350 ευρω και ειμαι αναμεσα σε galaxy s3 σε iphone 4s και σε lumia 925, και τα τρια μ'αρεσουν και τα τρια γρηγορα κινητα χωρις να λαγκαρουν και τα τρια καλες οθονες ασχετου μεγεθους, ολα κομπλε αλλα δε ξερω βασει ποιου αλλου βασικου χαρακτηριστικου να διαλεξω...θέλω γνωμες...

Βάση λειτουργικού να φανταστώ; Επίσης για τι το θες το κινητό;

Εγώ, ανάμεσα στα τρία θα διάλεγα το 4s. (περίμενε τώρα ορδές από ανδροιδ fanboys)

Δημοσ.

Εγώ, ανάμεσα στα τρία θα διάλεγα το 4s. (περίμενε τώρα ορδές από ανδροιδ fanboys)

απο λειτουργικο δε με χαλαει κανενα απο τα 3 απο τη στιγμη και τα τρια κανουν γρηγορα τις δουλειες τους, θελω να ειναι γρηγορο ακομα και οταν εχω ανοιχτες παραπανω απο 2 εφαρμογες να εχει καλη καμερα και να σερφαρει γρηγορα...προσωπικες γνωμες θελω αλλα να τις δικαιολογειτε καπως...π.χ. εσυ γτ διαλεγεις 4s, γουσταρεις περισσοτερο το ios ας πουμε και γτ,.??

Δημοσ.

χαχαχαχα

Η μονη ενσταση ειναι οτι ειναι κινητο σχεδον 2,5 ετων και οτι η οθονη ειναι 3,5 ιντσων. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κινητο.

Εγω μολις επιασα στα χερια μου ενα 925 και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Το συγκρινα με το δικο μου(samsung ativ s, που ουσιαστικα ειναι το galaxy s3 με winphone) και ως κατασκευη και ποιοτητα υπολειπεται πολυ το δικο μου.

Κολληματα ενδεχεται να εχεισ με android σε βαθος χρονου και οχι με τα αλλα δυο, απο τα τρια το νοκια εχει τη καλυτερη καμερα αλλα το android προσφερει τη μεγαλυτερη ελευθερια στο χρηστη(εαν τη επιθυμεις βεβαια, γιατι ειναι αυτη η περισσια ελευθερια που οδηγει συνηθως στα lag)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το 925 δυο μερες και εχω να πω τα καλυτερα!δεν κολλαει στο παραμικρο,πολυ ομαλη μεταβαση απο εφαρμογη σε εφαρμογη(οσες και να ανοιγω δεν κολλαει καθολου),φοβερη καμερα,πολυ καλη αναλυση οθονης και πολυ ευχρηστο μενου για γρηγορη πλοηγηση στις εφαρμογες που χρησιμοποιεις περισσοτερο!το μονο προβλημα που ισως εχεις ειναι η ελλειψη εφαρμογων που εχουν τα αλλα 2 λειτουργικα..κατα τα αλλα πιστευω ειναι καλυτερο απο τα αλλα δυο που προτεινες και δε νομιζω να εχεις θεματα ακομα και σε 2 χρονια..το προτεινω αρκει να εχεις χρησιμοποιησει win phone γιατι ισως να μην σου αρεσει το λογισμικο.

Δημοσ.

Εγω μετανιωσα καθε ευρο του iphone4

Δεν θα το αγοραζα ακομα και στη μιση τιμη και δεν υπερβαλω

Εγώ μετάνιωσα και το τελευταίο ευρω του 4s....τι να πρωτοπώ...για τα ios τα 7 δεν περιγράφονται ούτε με τα χειρότερα λόγια...μπαταρία??μετα το 6μηνο ουτε μεχρι το μεσημέρι...έχω πάρει και το 16αρι και μόνο λίγο napster λίγο ψωτογραφίες έχει τιγκάρει και ως γνωστόν τα iphone δεν παίρνουν επέκταση μνήμης...και είναι και ακριβά χωρίς λόγο....

Δημοσ.

to xperia sp είναι ότι καλύτερο σε αυτή την τιμή με διαφορά κι έχει και καλή οθόνη 4,6 ιντσες και τρομερους φακούς στην μηχανή που είναι νομίζω 8 mp

Δημοσ.

Εγώ μετάνιωσα και το τελευταίο ευρω του 4s....τι να πρωτοπώ...για τα ios τα 7 δεν περιγράφονται ούτε με τα χειρότερα λόγια...μπαταρία??μετα το 6μηνο ουτε μεχρι το μεσημέρι...έχω πάρει και το 16αρι και μόνο λίγο napster λίγο ψωτογραφίες έχει τιγκάρει και ως γνωστόν τα iphone δεν παίρνουν επέκταση μνήμης...και είναι και ακριβά χωρίς λόγο....

Εγώ μετά από 1+ χρόνο με 4s δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα κοιτα το nexus 4 αντι για το galaxy s3. Το nexus 4 ειναι πιο γρηγορο , πιο προσφατο και πιο απροβληματιστο κινητο απο το s3. Επισης με λιγα χρηματα παραπανω (380€) παιρνεις το nexus 5.

Το lumia 925 ειναι καλη περιπτωση αν μπορεις να πας με τα χουγια του λειτουργικου.

Το iphone 4s ειναι εκτος συζητησης σε αυτην την κατηγορια τιμης, ειναι αργο και φαινεται σαν παιχνιδακι (λογω μικρης οθονης που κανει δυσχρηστη την χρηση του ως smartphone , πχ browsing κλπ) μπροστα στα αλλα.

Ειναι αστειο το 2014 να μιλαμε για smartphone με 3.5" οθονιτσα χαμηλης αναλυσης που κοστιζει ~350€ .

Δημοσ.

Εγώ μετά από 1+ χρόνο με 4s δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Ειναι μεχρι να πιασεις κσποιο smartphone της προκοπης.

Κατι λιγοτερο απο χρονο εχω στα χερια μου το w100 thl. Με 100 ευρο μονο και ανετα το συγκρινεις με την μουφα της apple

Δημοσ.

Ειναι μεχρι να πιασεις κσποιο smartphone της προκοπης.

Κατι λιγοτερο απο χρονο εχω στα χερια μου το w100 thl. Με 100 ευρο μονο και ανετα το συγκρινεις με την μουφα της apple

Έχω smartphone της προκοπής. Το Z10. Κλάσης ανώτερο αλλά και το 4s καλούλι είναι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...