alada4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η καμερα ,δες και το nexus 4.το πιο τιμιο κινητο για μενα αυτη τη στιγμη.και δεν θα φυγεις απο το android,εκτος κ αν δεν σε ενοχλει το μονοτονο windowsphone.
Junior22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειαζεται να μου τα λες αυτα...δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι.. αποψεις ζητησες και εγω σου ειπα την δικια μου και την δικαιολογησα συμφωνα με το πως τα βλεπω εγω.. απλα σου εξηγω οτι αυτα που λες δεν ειναι οσο τραγικα ακουγονται και σε καποια κανεις λαθος!εχεις λαθος αποψη για ενα κινητο το οποιο ολοι το θεωρουν ενα απο τα καλυτερα και λογω win8 δεν εχει την φημη που θα επρεπε..τεσπα θα σου πω τις εντυπωσεις οταν το παρω!alada εχω ακουσει καλα λογια για τα nexus αλλα βαρεθηκα με το lag των android(αργα ή γρηγορα ολα κολλανε) και θελω κατι πιο απλο σε interface,να εχει εφαρμογες που θελω,μεγαλη διαρκεια μπαταριας και να μην κολλαει ποτε..το 925 τα καλυπτει ολα αυτα οποτε κατεληξα σε αυτο.
privateer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ η καμερα ,δες και το nexus 4.το πιο τιμιο κινητο για μενα αυτη τη στιγμη.και δεν θα φυγεις απο το android,εκτος κ αν δεν σε ενοχλει το μονοτονο windowsphone. Μονότονο είναι μόνο αν η εμπειρία σου από wp είναι μετά από 5λεπτη ενασχόληση στο τοπικό public. Όταν το στήσεις μόνο μονότονο δεν το λες. 3
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 απλα σου εξηγω οτι αυτα που λες δεν ειναι οσο τραγικα ακουγονται και σε καποια κανεις λαθος!εχεις λαθος αποψη για ενα κινητο το οποιο ολοι το θεωρουν ενα απο τα καλυτερα και λογω win8 δεν εχει την φημη που θα επρεπε..τεσπα θα σου πω τις εντυπωσεις οταν το παρω!alada εχω ακουσει καλα λογια για τα nexus αλλα βαρεθηκα με το lag των android(αργα ή γρηγορα ολα κολλανε) και θελω κατι πιο απλο σε interface,να εχει εφαρμογες που θελω,μεγαλη διαρκεια μπαταριας και να μην κολλαει ποτε..το 925 τα καλυπτει ολα αυτα οποτε κατεληξα σε αυτο. Δεν ξερω για σενα αλλα εγω οταν ειναι να δωσω ενα σεβαστο ποσο χρηματων τα βαζω ολα κατω και την ψαχνω την δουλεια.. δεν θα παρω γουρουνι στο σακι! Δεν νιωθω την αναγκη να παω σε wp απλα και μονο να λεω οτι πηγα.. θα παω αν δω οτι εχει κατι που χρειαζομαι και δεν το εχω αλλου! Αλλα η λαθος αποψη ποια ειναι? μηπως εχει μεγαλυτερη μπαταρια απο 2.000mAh?? μηπως μετα απο ενα χρονο που θα πεσει στο 70% δεν θα χρειαζεται φορτιση 2 φορες την μερα? δεν πειραζει που δεν παιρνει καρτα δεν πειραζει το 1gb ram .. ε τοτε τι πληρωνεις 250Ε?? την μοστρα? Για να το κανω λιανα! ειναι πολυ καλο κινητο για 150 ευρο.. για 250 ευρο ομως οχι! αυτο πιστευω.. Μην μπερδευεις την λαθος αποψη απο την διαφορετικη οπτικη γωνια.. τα δεδομενα ειναι τα ιδια! εσυ κοιτας ισως την εμφανιση εγω κοιταω αλλα! 1
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σεβαστη η αποψη σου φυσικα αλλα συμφωνα με αυτη το ιphone θα επρεπε να πωλειται 100ευρω Οθονη αναλυση μικροτερη : 326 ppi to iphone 332 to nokia Battery : 1560 mAh iphone 2000 mokia 2πυρηνα και τα 2 Ram : 1Gb και τα δυο Χωρις SD και τα δυο "απλη" 8ρα καμερα και τα δυο Δεν ανοιγω αντιπαραθεση απλως θελω να σου πω οτι δεν ειναι ολα απλη αναγνωση specs,,,,
glix Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Να πας με 175 ευρω στο lenovo P780 και ασε τα αλλα ....Το πηρα , με εσωσε....ειναι το καλυτερο απ ολα....δεν εχει να ζηλεψει τιποτα.4.000 mAh μπαταρια ....
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Σεβαστη η αποψη σου φυσικα αλλα συμφωνα με αυτη το ιphone θα επρεπε να πωλειται 100ευρω Οθονη αναλυση μικροτερη : 326 ppi to iphone 332 to nokia Battery : 1560 mAh iphone 2000 mokia 2πυρηνα και τα 2 Ram : 1Gb και τα δυο Χωρις SD και τα δυο "απλη" 8ρα καμερα και τα δυο Δεν ανοιγω αντιπαραθεση απλως θελω να σου πω οτι δεν ειναι ολα απλη αναγνωση specs,,,, αυτο με επιβεβαιωνει.. αυτο ακριβως λεω και εγω.. οτι το iphone για 100 ευρο ειναι κινηταρα.. για 600? με τιποτα! αφου πουλαει μουρι.. και το αγοραζουν καλα κανει και βαραει.. και γι αυτο το λογο στην τελικη το κινητο ειναι απλη αναγνωση specs,,,, εσυ θα αγοραζες iphone? οχι ετσι? θ ελεγες οτι παραειναι ακριβο γι αυτα που προσφερει.. το ιδιο ακριβως πιστευω και για το 925.. αλλωστε ειχα το iphone4.. δεν μετανιωσα περισσοτερο για αγορα πανω απο 100 ευρο στην ζωη μου!
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Επαναλαμβανω οτι σεβομαι την αποψη αλλα ενταξει εχουμε τεραστια διαφορα προσεγγισης στο θεμα. Να λεμε οτι το iphone αξιζει δεν αξιζει 100 ευρω αλλα να δωσουμε to 200αρι ευρω για Huawei και το καθε Huawei ειναι value for money, ενταξει αυτο με ξεπερνα.
Junior22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ξεκολληστε λιγο απο τα specs ομως ετσι?ειπα οτι η καταναλωση στο 925 ειναι μικροτερη και συνεπως εχει μεγαλυτερη δοαρεκια ζωης!!16gb δεν ειναι και λιγα!δηλαδη αν δε χρησιμοποιησω καμια 20αρια δε λεει το κινητο ε?το 1gb ram σου εξηγω οτι αξιζει σε winmob..πληρωμω οθονη,γεηγορο λογισμικο,πολυ καλυτερη φωτογραφικη απο το δικο σου,πολυ πιο γρηγορο κινητο,ομορφο design..εσυ πληρωνεις τι?εναν επεξεργαστη που σε ενα χρονο θα κολλαει γιατι στο android θα εχεις 20-30-40 εφαρμογες και θα αρχιζει το λαγκ?μπαταρια που θελει φορτιση καθε 5ωρο γιατι αν καθεσαι στο skype,fb ,ή εχεις ανοιχτο wifi η μπαταρια φευγει νερο?οθονη χειροτερη απο τη δικια μ?ελα τωρα ρε φιλε..δηλαδη η απουσια sd slot,η μη αφαιρουμενη μπαταρια ειναι λογοι να μη δωσεις 250€ αν το πακετο αξιζει?τι με νοιαζει αν εχει sd slot αν δεν το χρησιμοποιω?ή επειδη δεν εχει ρετινα δεν αξιζει η οθονη?ασε που το android δεν ειναι αυυο που θελω διοτι δε βλεπω πουθενα κινητο να μην κολλαει με 200-250€..μετα απο 1 χρονο θα αρχισει να κολλαει επειδη οι εφαρμογες γινονται πιο βαριες επειδη απευθυνονται στα νεα μοντελα κινητων..στα winmob που εινα λιγοτερα δεν παιζει κατι τετοιο συντομα.. 1
SlackulatoR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Η Nokia πάντα πουλούσε ακριβά κινητά(η τουλάχιστον smartphone) λόγο της φήμης της όπως και η Apple. Και εγώ πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερα κινητά σε αυτή την τιμή ειδικά από άποψη χαρακτηριστικών αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει. Το λάθος είναι πως πολλά άτομα δεν κάνουν σωστή έρευνα αγοράς και μετά όταν παρουσιάζονται τα προβλήματα που έχει το κάθε τηλέφωνο(μιας και έτσι είναι η τεχνολογία) τους κακοφαίνεται.
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του φυσικα. Εγω προσωπικα δεν θα εδινα ποτε λεφτα για να παρω low mid range android ακομα και απο τις top εταιριες. Επισης δεν θα εδινα 500 για το 925 αλλα εως τα 300-325 θα το σκεφτομουν σοβαρα οποτε στα 250 δεν θα το σκεφτομουν καν. Αλλα φυσικα ειναι η προσωπικη μου αποψη. Και η apple και η nokia εχουν φημη για καποιο λογο, οκ το πληρωνεις και αυτο δεν αντιλεγω αλλα απο καπου προκυπτει. Δεν ειναι αερολογιες.
jmirko15 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Να βάλω την BB στο τραπέζι ή να σας αφήσω να πλακωθείτε με την ησυχία σας; Τελικά πήρες το WP; 2
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ξεκολληστε λιγο απο τα specs ομως ετσι?ειπα οτι η καταναλωση στο 925 ειναι μικροτερη και συνεπως εχει μεγαλυτερη δοαρεκια ζωης!!16gb δεν ειναι και λιγα!δηλαδη αν δε χρησιμοποιησω καμια 20αρια δε λεει το κινητο ε?το 1gb ram σου εξηγω οτι αξιζει σε winmob..πληρωμω οθονη,γεηγορο λογισμικο,πολυ καλυτερη φωτογραφικη απο το δικο σου,πολυ πιο γρηγορο κινητο,ομορφο design..εσυ πληρωνεις τι?εναν επεξεργαστη που σε ενα χρονο θα κολλαει γιατι στο android θα εχεις 20-30-40 εφαρμογες και θα αρχιζει το λαγκ?μπαταρια που θελει φορτιση καθε 5ωρο γιατι αν καθεσαι στο skype,fb ,ή εχεις ανοιχτο wifi η μπαταρια φευγει νερο?οθονη χειροτερη απο τη δικια μ?ελα τωρα ρε φιλε..δηλαδη η απουσια sd slot,η μη αφαιρουμενη μπαταρια ειναι λογοι να μη δωσεις 250€ αν το πακετο αξιζει?τι με νοιαζει αν εχει sd slot αν δεν το χρησιμοποιω?ή επειδη δεν εχει ρετινα δεν αξιζει η οθονη?ασε που το android δεν ειναι αυυο που θελω διοτι δε βλεπω πουθενα κινητο να μην κολλαει με 200-250€..μετα απο 1 χρονο θα αρχισει να κολλαει επειδη οι εφαρμογες γινονται πιο βαριες επειδη απευθυνονται στα νεα μοντελα κινητων..στα winmob που εινα λιγοτερα δεν παιζει κατι τετοιο συντομα.. μην το συγκρινεις με το δικο μου.. το thl εγω το πληρωσα 100 ευρο! Ακομα και απο τα ακριβα κινητα που κοιταω το 250 ευρο παραμενει πολυ για μενα για κινητο! η μπαταρια φευγει νερο σε ολα τα κινητα ειτε wp ειτε android αν εχεις εφαρμογες ανοικτες "δηλαδη αν δε χρησιμοποιησω καμια 20αρια δε λεει το κινητο ε?" δεν λεω αυτο.. λεω οτι απο την στιγμη που πληρωνεις τοσα ευρα δεν θα επρεπε και αυτο να μπορουσες να το κανεις? "πληρωμω οθονη,γεηγορο λογισμικο,πολυ καλυτερη φωτογραφικη απο το δικο σου,πολυ πιο γρηγορο κινητο,ομορφο design" και το κοστολογεις ολο αυτο 250 ευρο? το p780 εχει ιδια περιπου ιδια οθονη, την διπλασια μπαταρια, με miui v5 ειναι το ιδιο γρηγορο, ιδια φωτογραφικη. την ομορφια θα την αφησω ως υποκειμενικη! με 170 το jiayu g4 εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη φωτογραφικη, μεγαλυτερη μπαταρια και επισης με miui v5 σε πιανει σε ταχυτητα.. και αυτα με 145 "ασε που το android δεν ειναι αυυο που θελω διοτι δε βλεπω πουθενα κινητο να μην κολλαει με 200-250€.." κολλαει για εχουν τοσο χωρο που το βαζουν 300 πραματα μεσα! αν το προσεχεις και δεν κατεβαζεις οτι εφαρμογη βλεπεις μια χαρα σφαιρα παει! εχει ο αλλος κινητο των 300 ευρο με 16gb και εχει μεσα ταινιες εφορμαγες απο site οπως πχ του ινσομνια 10 παιχνιδια ονλαινε app για μπαταριες-ρολογια-καιρο-εορτες-live wallpapers και τα κερατα του τα τραγια.. ειναι δυνατον να μην κολλαει? η δικια μου στην sd εχει μια season greys anatomy και 100000 φωτο απο γιορτες ορκομωσιες παρτυ απο τα τελευταια 3 χρονια και καμια 30 αρχεια pdf...τι να της πεις οταν σου λεει "οταν βαζω την καρτα κολλαει που και που? τελος παντως.. το θεμα ειναι οτι βγαλαμε ακρη στο γεγονος οτι τα βλεπουμε αλλιως.. εγω προσωπικα θα περιμενω ενα feedback οταν γεμισει λιγο με apps το κανεις χρηση στον ηλιο και το φορτισεις καμμια 50ρια φορες...
Junior22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ξεκολληστε λιγο απο τα specs ομως ετσι?ειπα οτι η καταναλωση στο 925 ειναι μικροτερη και συνεπως εχει μεγαλυτερη δοαρεκια ζωης!!16gb δεν ειναι και λιγα!δηλαδη αν δε χρησιμοποιησω καμια 20αρια δε λεει το κινητο ε?το 1gb ram σου εξηγω οτι αξιζει σε winmob..πληρωμω οθονη,γεηγορο λογισμικο,πολυ καλυτερη φωτογραφικη απο το δικο σου,πολυ πιο γρηγορο κινητο,ομορφο design..εσυ πληρωνεις τι?εναν επεξεργαστη που σε ενα χρονο θα κολλαει γιατι στο android θα εχεις 20-30-40 εφαρμογες και θα αρχιζει το λαγκ?μπαταρια που θελει φορτιση καθε 5ωρο γιατι αν καθεσαι στο skype,fb ,ή εχεις ανοιχτο wifi η μπαταρια φευγει νερο?οθονη χειροτερη απο τη δικια μ?ελα τωρα ρε φιλε..δηλαδη η απουσια sd slot,η μη αφαιρουμενη μπαταρια ειναι λογοι να μη δωσεις 250€ αν το πακετο αξιζει?τι με νοιαζει αν εχει sd slot αν δεν το χρησιμοποιω?ή επειδη δεν εχει ρετινα δεν αξιζει η οθονη?ασε που το android δεν ειναι αυυο που θελω διοτι δε βλεπω πουθενα κινητο να μην κολλαει με 200-250€..μετα απο 1 χρονο θα αρχισει να κολλαει επειδη οι εφαρμογες γινονται πιο βαριες επειδη απευθυνονται στα νεα μοντελα κινητων..στα winmob που εινα λιγοτερα δεν παιζει κατι τετοιο συντομα.. μην το συγκρινεις με το δικο μου.. το thl εγω το πληρωσα 100 ευρο! Ακομα και απο τα ακριβα κινητα που κοιταω το 250 ευρο παραμενει πολυ για μενα για κινητο! η μπαταρια φευγει νερο σε ολα τα κινητα ειτε wp ειτε android αν εχεις εφαρμογες ανοικτες "δηλαδη αν δε χρησιμοποιησω καμια 20αρια δε λεει το κινητο ε?" δεν λεω αυτο.. λεω οτι απο την στιγμη που πληρωνεις τοσα ευρα δεν θα επρεπε και αυτο να μπορουσες να το κανεις? "πληρωμω οθονη,γεηγορο λογισμικο,πολυ καλυτερη φωτογραφικη απο το δικο σου,πολυ πιο γρηγορο κινητο,ομορφο design" και το κοστολογεις ολο αυτο 250 ευρο? το p780 εχει ιδια περιπου ιδια οθονη, την διπλασια μπαταρια, με miui v5 ειναι το ιδιο γρηγορο, ιδια φωτογραφικη. την ομορφια θα την αφησω ως υποκειμενικη! με 170 το jiayu g4 εχει καλυτερη οθονη, καλυτερη φωτογραφικη, μεγαλυτερη μπαταρια και επισης με miui v5 σε πιανει σε ταχυτητα.. και αυτα με 145 "ασε που το android δεν ειναι αυυο που θελω διοτι δε βλεπω πουθενα κινητο να μην κολλαει με 200-250€.." κολλαει για εχουν τοσο χωρο που το βαζουν 300 πραματα μεσα! αν το προσεχεις και δεν κατεβαζεις οτι εφαρμογη βλεπεις μια χαρα σφαιρα παει! εχει ο αλλος κινητο των 300 ευρο με 16gb και εχει μεσα ταινιες εφορμαγες απο site οπως πχ του ινσομνια 10 παιχνιδια ονλαινε app για μπαταριες-ρολογια-καιρο-εορτες-live wallpapers και τα κερατα του τα τραγια.. ειναι δυνατον να μην κολλαει? η δικια μου στην sd εχει μια season greys anatomy και 100000 φωτο απο γιορτες ορκομωσιες παρτυ απο τα τελευταια 3 χρονια και καμια 30 αρχεια pdf...τι να της πεις οταν σου λεει "οταν βαζω την καρτα κολλαει που και που? τελος παντως.. το θεμα ειναι οτι βγαλαμε ακρη στο γεγονος οτι τα βλεπουμε αλλιως.. εγω προσωπικα θα περιμενω ενα feedback οταν γεμισει λιγο με apps το κανεις χρηση στον ηλιο και το φορτισεις καμμια 50ρια φορες... θα συνεχιζα αλλα προφανως εχουμε σχηματισμενες αποψεις και πιστευω ειναι ανουσιο να συνεχισουμε..σε κανα μηνα θα σας πω εντυπωσεις!
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ελπιζω να μη το ματιασουμε με τοσα που ειπαμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα