Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 η καμερα δε με απασχολει(οχι οτι του 925 ειναι κακη,καθε αλλο),ποτε δε γεμιζω πανω απο 3-4 gb..το κινητο το θελω για 4-5 εφαρμογες,μια καλη καμερα(οχι οτι καλυτερο κυκλοφορει),και να μην κολλαει καθολου!το 925 μου αρεσει και πιο πολυ εξωτερικα οποτε κατεληξα σε αυτο!να ειστε καλα παιδια! 1
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 οχι κατασταλλαξα στο lumia..ειδα reviews και μου φαινεται παρα πολυ γρηγορο και χωρις να κολλαει!δεν εχω θεμα με το interface των winmob οποτε θα παω σε αυτο!ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας! plz αν γινεται κανε ενα feedback για να πεις ποσο το μετανιωσες!!!
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 plz αν γινεται κανε ενα feedback για να πεις ποσο το μετανιωσες!!! Για πιο λογο η ειρωνεια στο τοπικ αφου κανεις δεν ηταν εναντια στο 925 αλλα και γενικα των wp.
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 οχι κατασταλλαξα στο lumia..ειδα reviews και μου φαινεται παρα πολυ γρηγορο και χωρις να κολλαει!δεν εχω θεμα με το interface των winmob οποτε θα παω σε αυτο!ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας! plz αν γινεται κανε ενα feedback για να πεις ποσο το μετανιωσες!!! για ποιο λογο να το μετανιωσω?μηπως ξες καλυτερα τις προτιμησεις μου σε interface?ή αμφισβητεις την ποιοτητα του κινητου?
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 για ποιο λογο να το μετανιωσω?μηπως ξες καλυτερα τις προτιμησεις μου σε interface?ή αμφισβητεις την ποιοτητα του κινητου? Ηumor εγω το ειδα γιατι απ οτι ειπε και ο ιδιος εχει το 925. Oπως και να χει ειναι εντελως περιττο σχολιο μιας και κανεις δεν σου ειπε να μη παρεις 925.
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 για ποιο λογο να το μετανιωσω?μηπως ξες καλυτερα τις προτιμησεις μου σε interface?ή αμφισβητεις την ποιοτητα του κινητου? δεν εχω την καλυτερη αποψη για το 925.. αλλα δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου... οποτε περιμενω το feedback
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 αφου δεν πας το 925 για ποιο λογο θες feedback?και αν οντως σε ενδιαφερει ρωτα καποιον που το εχει χρησιμοποιησει καιρο και ξερει καλυτερα.. αφου δεν πας το 925 για ποιο λογο θες feedback?και αν οντως σε ενδιαφερει ρωτα καποιον που το εχει χρησιμοποιησει καιρο και ξερει καλυτερα..
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 αφου δεν πας το 925 για ποιο λογο θες feedback?και αν οντως σε ενδιαφερει ρωτα καποιον που το εχει χρησιμοποιησει καιρο και ξερει καλυτερα.. αφου δεν πας το 925 για ποιο λογο θες feedback?και αν οντως σε ενδιαφερει ρωτα καποιον που το εχει χρησιμοποιησει καιρο και ξερει καλυτερα.. ενα ατομο ξερω που το ειχε και που εχει πει τα χειροτερα.. μιας που ειναι και γνωστης η γνωμη του μετραει (τουλαχιστον για μενα) και το feedback το θελω για να δω αν οντως ειναι ετσι η απλα επεσε σε μουφα. "αν και δεν το νομιζω" παντως μια δευτερη γνωμη ποτε δεν εκανε κακο..
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Eγω απ την αλλη αν και wp που δε τα πολυσυμπαθω θα λεγα οτι ειναι ενα εξαιρετικο κινητο,με παρα πολυ καλη καμερα.
kargo130 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αυτοι που συνηθως λενε ασχημα λογια ειναι αυτοι που περνανε σε win kai περιμενουν να δουν ενα android like κινητο. Αν θελεις να ασχολεισαι μονιμως με το κινητο και τα καλουδια παραμενεις σε android. Αν θελεις ενα κινητο που θα σου κανει 10-15 πραγματα αψογα και αποδεχτεις το γεγονος οτι δεν θα εχεις προσβαση σε ολα τοτε τη μεταβαση σε win τη κανεις ανετοτατα. 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Διαβαζοντας το θεμα με τιτλο 250 ευρο κινητο, και μεσα για το 925.. λογικα το μυαλο μου να παει στο 625.. κινητο που στο γερμανο αυτη την στιγμη κανει 269,90 για του λογου το αληθες.. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=64572&selectedCategoryId=93 λεω.. μαλλον εκανα πατατα.. οποτε μπηκα να δω το 925, ειναι τοσο καλο οπως λενε? και βρηκα αυτο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=64270&selectedCategoryId=93 500 ευρο το κινητο.. πως να μην ειναι καλο ρε παιδια? οσο ενα pc γραφειου κανει!! Μπαινω στα specs http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_925-5451.php Παθαινω ζημια! 1) 8mp καμερα? σε κινητο των 500 ευρο? και η αλλη στα 1,3mp? και λετε οτι ειναι καλη? καλη ειναι για ενα κινητο των 100-120ευρο!! εγω με το thl w100 εχω 8mp και 5mp η μπροστα 2) Θεωρω μεγαλο θυμα καποιον ο οποιος θα σκασει 500 ευρα και θα παρει 1gb ραμ.. και ακουω το θεικο "Δεν πειραζει" ρε φιλε, δεν τα λυπασαι 500 ευρο? ενας μισθος ειναι!! εδω ρε συ το ποταπο zte v975 των 145 ευρο εχει 2!!! 3) Χωρις retina screen.. χωρις λογια!! δινεις λεφτα ρε συ.. και μαλιστα πολλα.. δεν πρεπει να εχει και καποια top parts μεσα? 4) (card slot.. No) "καλα αυτο που το πας? 5) και cpu dual core.. παλι καλα δηλαδη που δεν εχει εναν! 6) μπαταρια Non-removable Li-Ion 2000 mAh battery δηλαδη σε ενα χρονο που θα πεσει η αποδοση της μπαταριας θα το φορτιζεις καθε 1 ωρα! Junior22, πραγματικα φιλε ευχομαι να ειμαι τοσο λαθος αν τελικα το παρεις! και να σου βγει σκυλος!! Για μενα αν σε ενδιαφερει να μαθεις θα αγορασω το πασχα "με το δωρο" ή το Jiayu g4 ή thl w8s ή το Huawei Ascend P6 δες λιγο τιμες δες τα specs και κανε την συγκριση μονος σου..
Junior22 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 1)εκτος του οτι τα mp δεν παιζουν το μονο ρολο,το 925 εχει μια απο τις 5 καλυτερες καμερες σε ολα τα κινητα λογω του φακου και αλλων χαρακτηριστικων..δες συγκριτικα στο youtube αν θες..<br> 2)τα winmob δεν εχουν μεγαλη απαιτηση σε ραμ..αυτο που εχω τωρα εχει 2 και πολλες φορες δεν φτανει!1 gb ram για winmob ειναι αρκετο<br> 3)δε με απασχολει η ρετινα..και amoled μια χαρα ειναι,αφου η ευκρινεια ειναι αρκετα υψηλη και με μεγαλο ppi(πιο υψηλη απο του 5s,το οποιο βεβαια εχει ρετινα)<br> 4)+5)+6)δε με απασχολει η μπαταρια γιατι πολυ απλα η διαρκεια ζωης του 925 ειναι πολυ μεγαλυτερη απο ολων των αλλων γνωστων κινητων(galaxy series,iphone,κλπ) και δε χρησιμοποιω τοσο το κινητο για αποθηκευτικο χωρο!επισης οι πυρηνες δε λενε και πολλα..αυτο που εχω τωρα ειναι 4πυρηνο και κολλαει!αλλο λογισμικο χρησιμοποιει το ενα αλλο το αλλο!<br> και τελος το κινητο κοστιζει 250 χωρις προγραμμα με την προσφορα της vodafone!
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειαζεται να μου τα λες αυτα...δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι.. αποψεις ζητησες και εγω σου ειπα την δικια μου και την δικαιολογησα συμφωνα με το πως τα βλεπω εγω..
kargo130 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αυτα τα περι επεξεργαστων και Ram τα προσπερνω. Αδιαφορω ,πλεον, για το εαν εχει 8 πυρινο επεξεργαστη εχει 4 Gb ram και εαν ειναι 16βαλβιδο. Αυτο που ενδιαφερει ειναι η εμπειρια που εχω ως χρηστης και αυτη ειναι αψογη, Για τη φωτογραφικη δεν θα πω τιποτα, μιλανε τα διαφορα τεστ. Και 8αρα με 8αρα εχει διαφορα και μεγαλη μαλιστα αναλογως την εταιρεια. Η μπαταρια εχει το ιδιο θεμα με ολα τα κινητα, δυσκολα κρατουν πανω απο 24 ωρες( και εδω μπαινει το κριτηριο τι ποιοτητας μπαταρια εχεις) Η ποιοτητα νοκια στη κατασκευη ειναι αριστη, μονο η apple τη ξεπερναει και ειναι στα ιδια επιπεδα με ΗTC kai σαφωσ πανω απο οτιδηποτε αλλο. Hd αναλυση σε αυτεσ τισ ιντσεσ ειναι υπεραρκετη, επειδη μας εβαλαν στο τριπακι οι εταιριες οτι πρεπει οποσδηποτε στισ 5 ιντσεσ να εχεισ 8Κ αναλυση δεν σημαινει οτι το χρειζομαστε κιολας. Στο sd εχεις δικιο αλλα το κινητο το προτειναμε με βαση τισ αναγκες του junior22, δεν βγαλαμε σκαρτα ολα τα υπολοιπα κινητα. Μας ειπε τισ αναγκες και τα λεφτα του και απλως του προτειναμε μια καλη επιλογη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα