Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι κατοχος του LG optimus 4x HD και δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος..χρησιμοποιω λιγες εφαρμογες(skype,viber,youtube,insomnia,messenger),browser και καμερα..δεν εχω περασμενες πολλες φωτογραφιες ή τραγουδια ωστε να κολλαει αλλα ακομα και με αυτα τα ελαχιστα τρωει γερα κολληματα και ωρες ωρες με βγαζει απο τα ρουχα μου!θελω λοιπον ενω κινητο σε αυτα τα λεφτα που να μην κολλαει σε τοσο μεγαλο βαθμο οταν χρησιμοποιω τα παραπανω που ζητησα..παντοτε απεφευγα iphone λογω της τιμης τους,αλλα επειδη εχω δει σε πολλους φιλους μου να μην κολλανε σχεδον καθολου στρεφομαι προς τα εκει αφου απο τα android των 250-300Ε δεν εμεινα ευχαριστημενος οσον αφορα επιδοσεις..φυσικα αναφερομαι σε iphone 4,4s ή πολυ δυσκολα σε 5..1)το lg που εχω (σε αριστη κατασταση βρισκεται,εντος εγγυησης) ποσο περιπου κοστολογειται?2)iphone απο amazon.uk θα βγει πιο φθηνο απο οτι στην Ελλαδα?φυσικα οποιαδηποτε αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα ειναι ευπροσδεκτη!ευχαριστω 1
kargo130 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σε αυτα τα χρηματα καλυτερα να στραφεις σε winphone. Να δωσεις 300€ για να αγορασεις κινητο 3ετιας δεν αξιζει το κοπο. Τα winphone δεν λαγγαρουν καθολου και το μονο θεμα που εχουν σχετικα με τις applications δεν σε απασχολει εφοσον τισ εχουν ολεσ αυτες. Το nokia 925 στα 250 ευρω τησ vodafone ειναι εξαιρετικη επιλογη.
GianniSM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σε βεβαιώ πως το Moto G δεν κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ και πουθενά ειδικά με το 4.4.2 1
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 χμμ εψαξα λιγο και ψηθηκα πολυ για το 925 ή το 1020!απλα δεν ξερω αν αξιζει τα 100Ε παραπανω..θα δω μεγαλες διαφορες στη καθημερινη χρηση?επισης θελω να κρατησει καποια χρονια οποτε ισως τα 2 gb του 1020 να χρειαζονται..τι λετε?
kargo130 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Η βασικη διαφορα μεταξυ των 2 ειναι η camera! Γι αυτο νομιζω και αυτη η διαφορα στη RAM. Αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα, το 925 εχει καταπληκτικη καμερα αλλα το 1020 τη κορυφαια αυτη τη στιγμη στη αγορα, πηγαινεις στο 925. Μη συγκρινεις το θεμα της RAM οπωσ κανεις σε androidphone. Αγορασα στη αδελφη μου το lumia 520 στα 120€ και δεν λαγκαρει πουθενα ουτε καν στο gps. που ειναι και δωρεαν στα nokia. Και πριν μου βγει η ρετσινια του νοκια fanboy να πω οτι επι χρονια ειχα κινητα τησ σειρας galaxy S τα οποια ηταν καλα κινητα αλλα καποια στιγμη βαρεθηκα να αλλαζω ROM και με ψιλοκουρασε η πολιτικη της google και ειπα να παω σε apple αλλα εν αναμονη ενος iphone με μεγαλη οθονη αγορασα ενα samsung ativ S για να δοκιμασω και τα winphone. Παρα πολυ ευχαριστημενος απο winphone, μπορουν φυσικα να γινουν ακομη καλυτερα,το μονο που μετανοιωσα που δεν πηρα νοκια. Και δεν με βλεπω να περναω σε iphone συντομα.
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 η καμερα δε με ενδιαφερει!ετσι κι αλλιως το 925 εχει πολυ καλη και αυτο..απλα το μονο που με τρωει λιγο ειναι η ραμ,αλλα οπως λες δεν παιζει μεγαλο ρολο!
kargo130 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα και το δικο μου εχει 1GB ram και δεν υπαρχει κανενα προβλημα και θα παρουμε και κανονικα το update winphone8.1 το πρωτο εξαμηνο. Τωρα ειναι λογικη η απορια σου αλλα για να κανεις αυτα που θελεις δεν θα εχεισ κανενα προβλημα ουτε σε 2-3 χρονια. Τωρα αν σε 2 χρονια θελεις να αρχισεις να παιζεις τα πιο "βαρια" παιχνιδια εκει ναι μαλλον θα εχεισ θεμα
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 οχι δεν ασχολουμαι με παιχνιδια στο κινητο παρα μονο arcade μια φορα το χρονο οποτε ειμαι καλυμμενος με το κινητο!σε ευχαριστω πολυ!
GiannisWalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 είμαι κάτοχος του 925 , δεν θα έχεις κανέναν θέμα . Και απο camera θα είσαι μια χαρά , τα 100 ευρο πάνω αξίζει να τα δώσεις αν θέλεις το 1gb + ram παραπάνω και καλύτερη camera. 1
stamatinho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αν "φοβασαι" οτι δε θα βολευτεις με wp υπαρχει και το s3 με επισης πολυ καλη καμερα.Και εκει δε θα δωσεις 100 ευρω παραπανω θα δωσεις 20-30 ευρω παραπανω.Aν θες οπωςδηποτε 2gb ραμ υπαρχει και το note 2 με επισης πολυ καλη καμερα αλλα ειναι 5.5ρα οθονη.Και τελος υπαρχει και το nexus 4 σε android με 2gb ram αλλα σε καμια περιπτωσει δεν φτανει την καμερα των πιο πανω που ανεφερα αλλα και τον lumia που ειπαν οι πιο πανω χρηστες. Ολα αυτα σε περιπτωση που δε θες wp.
GiannisWalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ρίξε και μια ματιά και στο lg l9 ii σε android.
Junior22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 οχι κατασταλλαξα στο lumia..ειδα reviews και μου φαινεται παρα πολυ γρηγορο και χωρις να κολλαει!δεν εχω θεμα με το interface των winmob οποτε θα παω σε αυτο!ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας!
kargo130 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σωστη επιλογη πιστευω Για να στο κανω πιο λιανα σε σχεση με τηv αποδοση και τη ram. Εχω το δικο μου 6 μηνες, εχει καμια 30 applications γυρω στα 4gb μουσικη και καμια 250 γωτογραφιες και δουλευει οπως τη πρωτη μερα. Σε αυτα τα λεφτα και με αυτη τη προσφορα δεν υπαρχει αλλη επιλογη αν εισαι ανοιχτος σε θεμα interface. Στα 400 ευρω να μιλουσαμε και για nexus και πιο ψηλα για iphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα