Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν αντεξα πια και τον ανοιξα...ειχε μαζεψει πολυ σκονη στην ψυχτρα..την καθαρισα και τωρα επεσαν οι θερμοκρασιες

30 κατι στο ανοιγμα και 50 κατι την ωρα που επαιζα 2κ

για να κανω καλυτερη την καταστη ειπα να βαλω μερικους ανεμηστηρες... για το air flow να φροντισω να γινεται κατι τετοιο;

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41yAZuuksOL.jpg

Ωραίος, μια χαρά. Ναι σωστά είναι αυτά που δείχνει η εικόνα. Πόσους ανεμιστήρες έχει τώρα το κουτί. Το πιο βασικό είναι να έχει μπροστά να βάζεις μέσα φρέσκο αέρα και πίσω να βγάζει. Μετά μπορείς να βάλεις επάνω να βγάζουν έξω τον ζεστό αέρα.

Δημοσ.

τωρα εχει μονο αυτον που βγαζει αερα απο πισω..

Βαλε οπωσδήποτε έναν μπροστά να βάζει μέσα φρέσκο αέρα . Από ότι βλέπω παίρνει 120 mm μπροστά οπότε με αυτόν εδώ είσαι καλυμμένος.

https://www.skroutz.gr/s/2272123/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Blue-LED.html?from=catspan

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0031572HA/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Δημοσ.

απλα επειδη ειναι λιγο στεναχωρα εκει υπαρχει καποιος ανεμιστηρας λιγο πιο λεπτος απο τους συνηθισμενους;

Δημοσ.

απλα επειδη ειναι λιγο στεναχωρα εκει υπαρχει καποιος ανεμιστηρας λιγο πιο λεπτος απο τους συνηθισμενους;

Αυτός ο CoolerMaster είναι λεπτός και θα κάνει μια χαρά.
Δημοσ.

εγω παλι θα σου προτεινω κατι ποιο αποτελεσματικο και αποδεδιγμενο. 

βγαλε την ψυχτρα του επεξεργαστη , ξεκουμπωσε και τον ανεμηστηρα απο πανω του και ΠΛΗΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΤΡΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ( ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗς ΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ..    το τονιζω για να το κανεις προσεχτικα.

μετα ασε την ενα βραδυ να στεγνωσει εξω και αφου την επομενη μερα δεις οτι ειναι στεγνη ξανα κουμπωσε την πανω ( με καινουργια παστα) . θα δεις πως θα πεσει η θερμοκρασια.  οι ανεμηστηρες στα κουτια ειναι ΜΟΝΟ για να πουλανε τα μαγαζια.

Δημοσ.

εγω παλι θα σου προτεινω κατι ποιο αποτελεσματικο και αποδεδιγμενο. 

βγαλε την ψυχτρα του επεξεργαστη , ξεκουμπωσε και τον ανεμηστηρα απο πανω του και ΠΛΗΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΤΡΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ( ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗς ΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ..    το τονιζω για να το κανεις προσεχτικα.

μετα ασε την ενα βραδυ να στεγνωσει εξω και αφου την επομενη μερα δεις οτι ειναι στεγνη ξανα κουμπωσε την πανω ( με καινουργια παστα) . θα δεις πως θα πεσει η θερμοκρασια.  οι ανεμηστηρες στα κουτια ειναι ΜΟΝΟ για να πουλανε τα μαγαζια.

:eek:

Δημοσ.

τι ακριβως δεν σου αρεσε?εγω σε ολους τους υπολογιστες μου εκτος απο εναν που τους ειχε απο μονο του, δεν εχω κανεναν αλλον ανεμηστηρα εκτος του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων.οι θερμοκρασιες σου ειναι αριστες.

το πλησημο της ψυχτρας που σου λεω γινετε σε πολλα ηλεκτρονικα μηχανηματα κατα τον καθαρισμο τους..

η δουλεια μου ειναι ηλεκτρονικος. επισκευαζω πολλα μηχανηματα εκτος απο υπολογιστες και αυτο που ειπα ειναι η καλυτερη μεθοδος καθαρισμου ψυχτρας

Δημοσ.

^εξαρταται το υλικο της ψυχτρας παντα.εκτος και εαν εχεις την εντυπωση οτι το αλουμινιο και ο χαλκος δεν οξειδωνονται.

δεν μιλησα τοσο για τον καθαρισμο.

ωραια αφου δεν εχεις ανεμιστηρακια στα κουτια,για βαλε για δοκιμη στο πιο ζεστο σου υπολογιστη 2 ανεμιστηρακια.ενα να βαζει και ενα να βγαζει.και δωσε φορτιο και σε επεξεργαστη και σε καρτα γραφικων και πες μου.

Δημοσ.

το εχω προνοησει και το εχω κανει , αλλα δεν ειδα διαφορες πανω απο 2 βαθμους.  ο υπολογιστης και σε ζορια δεν εχει περασει ποτε τους 50 βαθμους

Δημοσ.

Για ανεμιστήρες θα πάρω τους coolermaster...για ψυχτρα σκεφτόμουν κάτι σαν την coolermaster t2 blizzard...τι έχετε να πείτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...