Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα η κολλητή μου μου δάνεισε το παλιό της κινητό, ένα xperia U ώστε να αρχίσω να πειραματίζομαι με Root και flashing. Δεν ήθελα να αρχίσω τα πείραματα στο One μου καθώς το κρίνω αρκετά πολύτιμο για έναν άσχετο να πειραματιστει.

Μετά από αρκετό κόπο (λόγω Windows 8) έκανα unlock τον bootloader, έκανα root, εγκατέστησα το τελευταίο clockworkmod. Κατέβασα το flashtool από το xda και 2 rom, μια για 4.4 και μια miui για το 4.04.

Ακολουθώ τις οδηγίες, κάνω format system, data, wipe kernel και battery stats κάνω reboot σε fastboot και flashαρω την rom. Επιτυχές flashaρισμα μπλα μπλα κάνω reboot και αμέσως μετά το logo Sony (μετά θα έβγαζε xperia και θα άνοιγε) μου βγάζει Black screen με backlight από πίσω αλλά μαύρη. Τίποτα, περνάει ένα 20 λεπτό τίποτα. Βγάζω μπαταρία, restore από cwm Όλα καλά.

Κάνω τα ίδια, βάζω την 2η (miui). Reboot, μετά το Sony βγάζει transcendence (το logo δημιουργού λογικά) και κολλάει εκεί. Restore πάλι και back to zero.

Κατι κάνω λάθος, αλλά δεν ξέρω τι . Πως θα καταφέρω να flashαρω επιτέλους μια rom?

Όποιος μπορεί βοηθάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...