ririco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, πρόσφατα μου χάλασε το ribbon cable (για τα κουμπιά της έντασης mute on off).παραγγειλα από Κίνα καινούργιο το άλλαξα μόνος μου(Θεέ μου τι πακέτο!) και τώρα ενώ τα volume up-down δουλεύουν μια χαρά δεν έφτιαξε το όμως οn off.λετε να είναι χαλασμένη και αυτή η καλώδιο ταινία ?υπαρχει περίπτωση να φταίει η motherboard?
iMarilina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, πρόσφατα μου χάλασε το ribbon cable (για τα κουμπιά της έντασης mute on off).παραγγειλα από Κίνα καινούργιο το άλλαξα μόνος μου(Θεέ μου τι πακέτο!) και τώρα ενώ τα volume up-down δουλεύουν μια χαρά δεν έφτιαξε το όμως οn off.λετε να είναι χαλασμένη και αυτή η καλώδιο ταινία ?υπαρχει περίπτωση να φταίει η motherboard? Μήπως κάτι δε σύνδεσες καλά? Μεγάλη σύμπτωση μου φαίνεται .
ririco Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τι να πω.ενα βισμα που κουμπώνει στην μητρική έχει.
iMarilina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τι να πω.ενα βισμα που κουμπώνει στην μητρική έχει. μηπως έχει πάθει κάτι το βίσμα? και δεν κάνει καλή επαφή?
ririco Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το εχω βάλει και βγάλει πολλές φορές και μου κάνει τα ίδια.
matman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τοτε στην καλυτερη περιπτωση να ειναι χαλασμενη η καλωδιοταινια.Δοκιμασε να τν βγαλεις να το πατησεις με το δαχτυλο. Sent from my iPhone using Insomnia
sakis450 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τσεκαρε και το κουμπι του on off μην δεν εχει κατσει καλα το σιδερακι και δεν πιεζει σωστα το καλωδιο αλλιως καδωδιοταινια τυχαινει πολλες φορες!!!!
ramarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 RIBBON ΣΙΓΟΥΡΑ..ΧΑΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ririco Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αυτο λεω, το εχω αλλαξει το Ribbon cable και μου κανει τα ιδια...
ramarg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ολα τα κουμπια στα αειφον μπορει να χαλασουν,αλλαζονται ομως...εκτός από το ribbon δοκίμασες να αλλαξεις power button ? αποσο θυμαμαι τα κουμπια σε 3gs μπορουν να αλλαξουν..ειναι αυτονομα εξαρτηματα...
sakis450 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αυτο λεω, το εχω αλλαξει το Ribbon cable και μου κανει τα ιδια... αυτο λεω μπορει και το καινουριο να μη σου δουλευει!!! τυχαινει συχνα
ramarg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αυτο λεω μπορει και το καινουριο να μη σου δουλευει!!! τυχαινει συχνα ισχυει..δοκιμασε αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα