Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πρέπει να διαβάσω κάποια κείμενα για μια παρουσίαση αυτή τη βδομάδα και θα ήθελα να δω δοκιμαστικά το πώς ακούγομαι. Μπορώ να ηχογραφήσω τη φωνή μου στο iphone; Τα κείμενα θα διαρκέσουν συνολικά 15-20 λεπτά και ανησυχώ ότι μπορεί να μην καταφέρω να τα διαβάσω μονοκόμματα στη δουλειά, οπότε προτιμώ να τα έχω καλού κακού ηχογραφημένα.

Υ.Γ. Ή αν δε γίνεται στο τηλέφωνο, μπορώ να το κάνω στο λάπτοπ μήπως; Κι αν ναι, πώς;

Thanks! :)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πρέπει να διαβάσω κάποια κείμενα για μια παρουσίαση αυτή τη βδομάδα και θα ήθελα να δω δοκιμαστικά το πώς ακούγομαι. Μπορώ να ηχογραφήσω τη φωνή μου στο iphone; Τα κείμενα θα διαρκέσουν συνολικά 15-20 λεπτά και ανησυχώ ότι μπορεί να μην καταφέρω να τα διαβάσω μονοκόμματα στη δουλειά, οπότε προτιμώ να τα έχω καλού κακού ηχογραφημένα.

Υ.Γ. Ή αν δε γίνεται στο τηλέφωνο, μπορώ να το κάνω στο λάπτοπ μήπως; Κι αν ναι, πώς;

Thanks! :)

To iPhone έχει "μαγνητόφωνο" και γράφει όσο θέλεις (αρκεί να έχεις χώρο στην μνήμη σου)

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορώ μετά να μεταφέρω το υλικό στον υπολογιστή της δουλειά όπου θα ξεκινήσει η επεξεργασία με εικόνες για να φτιαχτεί το βίντεο, σωστά;

Δημοσ.

Θα μπορώ μετά να μεταφέρω το υλικό στον υπολογιστή της δουλειά όπου θα ξεκινήσει η επεξεργασία με εικόνες για να φτιαχτεί το βίντεο, σωστά;

Εγώ όταν είχα το iPhone μεταφέρονταν μέσω iTunes

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω iTunes, όχι απαραίτητα το δικό σου αλλά πρόσεχε! Πριν το βάλεις σε άλλο iTunes απενεργοποίησε το auto sync. (iTunes>Preferences>Devices>prevent from autosync>check. Μετά το βισματώνεις, πας στα apps, scroll down στο πεδίο file transfer sharing εντοπίζεις την εφαρμογή και τα κάνεις "save as" στο desktop. 

Καλό είναι κατά την ηχογράφηση, εκτός από την προφανή ησυχία που χρειάζεσαι (αργά το βράδυ είναι καλή ώρα) θα βοηθήσει πολύ να κουκουλωθείς με μια κουβέρτα για να αποφύγεις τις πολύ ενοχλητικές αντανακλάσεις.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Θα πω την απόλυτη τρολιά.

Ένας χρήστης έδωσε 700 ευρώ για να πάρει smartphone και δεν ξέρει ότι μπορεί να ηχογραφήσει την φωνή του. Αν του πει κάποιος ότι τραβάει και βίντεο, τον χάσαμε τον πατριώτη.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω τα πάντα για κάτι που πριν δεν είχα.

Τέσπα, ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα έχω ολοκληρώσει την ηχογράφηση κειμένων, αλλά δεν βρισκω βάσει προαναφερθέντων οδηγιών πώς τα μεταφέρω τα κείμενα στο λάπτοπ για να τα αποθηκεύσω μετά και σε usb.

Φτάνω μέχρι app όπως εξηγεί ο CheOnWeb και δεν βρίσκω το file transfer. Ενώ όταν είμαι στο ''On this Iphone'' στο itunes, βλέπω 28 ηχογραφημένα κείμενα με τα οποία φοβάμαι να πειραματιστώ γιατί χρειάστηκαν τόσες μέρες για να τα ολοκληρώσω. Τί κάνω λάθος;

Υ.Γ. Ομολογώ ότι δεν χρησιμοποίησα καμία φορά το itunes (ντροπή και απογοήτευση το ξέρω, αλλά γενικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το κινητό μου) :mellow:

Δημοσ.

Σόρρυ, με καμμιά δεκαριά apps για sound recording κλπ. έχω χάσει τη μπάλα! Το Voice Memos είναι το προεγκατεστημένο ε; Θα πας λοιπόν στο Music και όχι στο apps και θα τσεκάρεις "Sync Music", "Selected playlists, artists, albums, and games", μην τσεκάρεις καμμιά αν δεν θες και το "Include voice memos". Μετά πατάς Sync κάτω δεξιά αφού ρίξεις μια ματιά σε όλες τις κατηγορίες (Summary,Apps,Tones,Movies,TV Shows,Books,Photos) για να ελέγξεις τι θες να κάνει Sync και τι όχι.

Όταν τελειώσει το Sync θα τα βρείς σε μια playlist με όνομα... "Voice Memos".

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! :)

Φτάνοντας στο 'Voice Memos' σύμφωνα με τις οδηγίες σου, τώρα πρέπει να πατήσω apply λογικά; (έχω την επιλογή revert ή apply).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! :)

Φτάνοντας στο 'Voice Memos' σύμφωνα με τις οδηγίες σου, τώρα πρέπει να πατήσω apply λογικά; (έχω την επιλογή revert ή apply).

Apply

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...