Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,βρισκομαι στον δευτερο οροφο οπου εχω τραβηξει απ το ρουτερ στο πατρικο μου στο ισογειο καλωδιο και ερχετε εδω σε ενα ρουτερ thomson οπου εχω αλλαξει τις ρυθμησεις μετατρεποντας το σε acces point..θελω να παρω μια τηλεωραση σμαρτ και απ οτι εχω δει για να λειτουργησει θελει γυρω στα 10μπς ταχυτητα,απο μετρηση στο λαπτοπ σε σελιδα μου βγαζει 7 και κατι,θα μπορουσα να κανω κατι για να αυξησω την ταχυτητα μου?

Δημοσ.

Καλημερα,βρισκομαι στον δευτερο οροφο οπου εχω τραβηξει απ το ρουτερ στο πατρικο μου στο ισογειο καλωδιο και ερχετε εδω σε ενα ρουτερ thomson οπου εχω αλλαξει τις ρυθμησεις μετατρεποντας το σε acces point..θελω να παρω μια τηλεωραση σμαρτ και απ οτι εχω δει για να λειτουργησει θελει γυρω στα 10μπς ταχυτητα,απο μετρηση στο λαπτοπ σε σελιδα μου βγαζει 7 και κατι,θα μπορουσα να κανω κατι για να αυξησω την ταχυτητα μου?

ελπιζω να μην μετρας το ιντερνετ.αλλο θεμα η ταχυτητα του ιντερνετ αλλο θεμα η ταχυτητα του δικτυου.αν εχεις θεμα συνδεσε την τηλεοραση με καλωδιο αν δηλαδη το access point δεν δινει παραπανω.αλλιως βρες ενα ρουτερ access point Που να ειναι 802.11n αντι για 802.11g.

Δημοσ.

Δεν ξερω και πολλα ετσι μπηκα σε μια απ τις γνωστες σελιδες που μετρανε download/upload κ μ εβγαλε αυτη τη μετρηση, με καλωδιο δυστηχως δεν γινετε λογω αισθητικης οποτε εχεις να μου προτεινεις κανενα ρουτερ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...