Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους...εχω ενα προβλημα...επειδη το πιατο βρισκεται στην ταρατσα οπως ολα και εκει η η γυναικα μου απλωνει και τα ρουχα περασε κοντα απο το lnb του πιατου και επσασε η βαση που κραταει το lnb....τωρα το θεμα ειναι το εξης...υπαρχουν στο εμποριο βασεις για lnb?αυτο το μπρατσο δηλαδη που κουμπωνει στο σιδερο που ερχεται προς τα εξω απο την βαση του πιατου? μετρησα το σιδερο και ειναι 2*2 τετραγωνο...υπαρχει περιπτωση να βρω καινουριο μπρατσο για να κουμπωσω και παλι το lnb?και βεβαια θα πρεπει να ρυθμισω ξανα απο την αρχη το πιατο ετσι?

Δημοσ.

Λογικα πρέπει να πουλάνε σκέτα μπράτσα. Εσύ αποτι κατάλαβα ψάχνεις την άκρη του μπράτσου η οποία έχει αυτό το στρογγυλό κλιπ στο οποίο βάζεις το lnb. Βγάλε την άκρη αν βγαίνει και πήγαινε την σε ένα κατάστημα με δορυφορικά για να σου δώσουν κάτι αντίστοιχο

Αν δεν έχει κουνηθει το πιάτο και το μπράτσο λογικά θα ρυθμίσεις μόνο το Lnb για να επιτύχεις το καλύτερο σήμα.

Αν εχεις κινητό android κατέβασε το satellite finder (δωρεαν) και προσπάθησε να το ρυθμίσεις για το δορυφόρο που θες. Στο λέω σε περίπτωση που δεν θες να φωνάξεις τεχνικό και να δώσεις χρήματα

Δημοσ.

Δυστυχώς το satellite finder όταν πλησιάζεις στο σίδερο, "ψιλοτρελαίνεται" και έχει απόκλιση 2-3 μοίρες.Κατ' εμέ, φώναξε τεχνικό να στο φτιάξει.Ειδικά αν δεν έχεις ιδέα, θα χαλάσεις κόπο και χρόνο και στην πρώτη συννεφιά θα αναρωτιέσαι γιατί μαύρισε η τηλεόραση.

Δημοσ.

αν δεν θες να κατεβασεις εφαρμογες υπαρχει ενα μηχανηματακι που μου διαφευγει το ονομα οπου συνδεις τα καλοδια τους πιατου και απλα γυρνας το πιατο και εχει ενα δεικτει που σου δειχνει την εμβελεια συματος αν ειναι καλη η οχι

Δημοσ.

αν δεν θες να κατεβασεις εφαρμογες υπαρχει ενα μηχανηματακι που μου διαφευγει το ονομα οπου συνδεις τα καλοδια τους πιατου και απλα γυρνας το πιατο και εχει ενα δεικτει που σου δειχνει την εμβελεια συματος αν ειναι καλη η οχι

sat finder

Εχω ρυθμίσει 4-5 πιάτα έτσι αλλα η σωστη εγκατάσταση θέλει τεχνικό.

To πιάτο που μου πέρασε και μου ρυθμισε τενικός κατεβαζει αψογα ανεξαρτητως καιρού/αερα κλπ, τα υπολοιπα δεν ειναι και τόσο αποδοτικά...

Δωσε ένα εικοσάρικο να γίνει η δουλειά σου αντι να αγοράζεις εξαρτηματα και να σπαταλας χρόνο και κόπο, κάποιο φθηνό θα βρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...