smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΛΛΕΡΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΝΗΝΗ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ Μ ΑΠΟ 2 ΝΑ ΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΩ 4 ... ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? http://www.ebay.com/itm/New-4GB-1X4GB-DDR3-1333-Memory-HP-Compaq-Presario-CQ57-212NR-/370576049634?pt=US_Memory_RAM_&hash=item56480dc5e2 ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΨΑΧΝΨ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΤΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝΗ ΡΑΜ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ... ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΕΚΩ .... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣΕΤΕ....
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Θα παρακαλουσα και γω με τη σειρα μου να μην γραφεις με κεφαλαια και να ποσταρεις στο σωστο φορουμ. /moved 1
smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Κανενας ρε παιδια... χρειαΟμαο Την βοηθεια σασ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα