Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ενα σκληρό 2,5' απο λαπτοπ και θέλω να τον κάνω εξωτερικό ! Βρήκα ένα κουτί στο ebay αλλα θέλω να μου πείτε αν υπάρχει καλώδιο plug and play για πιο γρήγορα χωρίς το βίδωνε - ξεβίδωνε. 

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-2-5-IDE-Hard-Drive-Disk-HDD-Case-Enclosure-Box-for-Laptop-PC-OH-/261340065960?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item3cd914f0a8

ο σκληρός είναι  IDE 

post-208976-0-84643700-1390606280_thumb.jpg

post-208976-0-42914400-1390606303_thumb.jpg

post-208976-0-46664200-1390606325_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο το κουτάκι που ειδες στο ebay, δυο βίδες εχει, στο μπροστινό μέρος. 

Για καλώδιο έχει στο ebay αυτο που κάνει για 2.5 - 3.5 δισκο και για sata/pata(ide).

$(KGrHqF,!ksE+7KpF5EfBQEkyoIHBw~~60_12.J

Δημοσ.

Οι εξωτερικοί δίσκοι/κουτια έχουν προβλήματα, αν αγοράσεις το κουτί από e-bay και πέσεις σε καμία κινεζιά, θα χάσεις τζάμπα τα δεδομένα σου. Αγόρασε κουτί από ένα ελληνικό κατάστημα, δώσε κάτι παραπάνω…

Δημοσ.

Οι εξωτερικοί δίσκοι/κουτια έχουν προβλήματα, αν αγοράσεις το κουτί από e-bay και πέσεις σε καμία κινεζιά, θα χάσεις τζάμπα τα δεδομένα σου. Αγόρασε κουτί από ένα ελληνικό κατάστημα, δώσε κάτι παραπάνω…

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει είναι τυχόν ασυμβατότητες...  

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει είναι τυχόν ασυμβατότητες...  

Η ασυμβατότητα δεν είναι τίποτα, ίσως και να είναι μέρος της τύχης…

Αν μπλέξει με κανένα κινέζικο/της πλάκας κουτί, μια δυο τρεις, και μετά δεν θα βλέπει τον δίσκο, θα είναι τυχερός αν μπορεί να σώσει τα δεδομένα του. Θα κάνει μεταφορά αρχείων που δεν θα τελειώνει πότε, θα αργεί, δεν θα μπορεί να κάνει delete αρχεία, θα ανοίγει/κλεινει ο δίσκος όποτε θέλει κτλ, μην μπλέξεις…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...