Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , με ενα φιλαρακι θελουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι ,συγκεκριμενα ο φιλος μου εχει το παιχνιδι κ εγω μπηκα απο το σπιτι μου με teamviewer κ ετσι προσπαθησαμε να παιξουμε μαζι ... το παιχνιδι ειναι το football manager κ το αποτελεσμα ηταν τραγικο διοτι κολαει πανω στον αγωνα κ δεν βλεπεις κομμενες τις φασεις .

Μηπως λοιπον υπαρχει κανα προγραμμα που να κανει αυτη του δουλεια καλυτερα ?

Δημοσ.

σωστος φιλε αλλα 35ε για το συγκεκριμενο παρα ειναι πολλα κ εχει χαρη που το φιλαρακι δεν παιζει το fm 2012 επειδη δεν εχει ελληνικα αλλιως...

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω είναι παρά πολλά. Δεν το είπα ειρωνικά. Όντως πολύ κρίμα που δεν αρκεί το προγράμματακι. Θα μας έλυνε τα χέρια.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Τα Hamachi και tunngle θέλουν να έχουν και οι 2 το παιχνίδι, εδώ τα παιδιά λένε ότι παίζει από το pc του ενός με 2 προπονητές αλλά ο AKISHELLAS1 παίζει την σειρά του με remote desktop μέσω teamviewer. 
Γενικά τα remote desktop δεν είναι για να παίζεις remote games ή για να βλέπεις ταινίες, εκτός αν έχετε και οι 2 καμιά οπτική μεταξύ σας :P
περιμένετε μήπως και μπει σε προσφορά πουθενά και το πάρεις πιο φθηνά.

Mod edit: Αποφεύγετε συζήτηση για θείους και προτάσεις για τέτοιες λύσεις, παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

hamachi δοκιμασα (το εβαλα κ στο δικο μου υπ.στη) αλλα μαλλον για προφανες λογους δεν... εκτος αν δεν εκανα κατι σωστα ,αν εχει καποιος καμια ιδεα οποιος θελει p.m. για να μην αναφερομαστε σε θειους κ τετοιες προτασεις οπως λεει ο μοντ...

Επισης για να αλλαξουμε λιγο την συζητηση μου ελανε εντυπωση που το teamviewer οταν το κατεβασα στο κινητο μου κ μπηκα απο το κινητο δεν κολαγε τοσο πολυ οσο το pc π.χ. τις φασεις τις εδειχνε με πολυ πιο λιγα κολληματα ,γιατι αυτο ρε παιδια?

Δημοσ.

Ναι έχει δίκιο ο mod μου ξέφυγε χεχε 

ίσως επειδή το κινητό έχει πιο μικρή οθόνη και κάνει stream το teamviewer πιο μικρό τμήμα να έχει λιγότερο lag

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάρεις το dvd του game από τον φίλο σου, θα το εγκαταστήσεις στο δικό σου pc αφού πρώτα έχεις κλείσει το router. Θα βρεις όλες τις ip των gameserver/server που επικοινωνεί το game, θα μπλοκάρεις τις ip από το host file των windows, θα κλείσεις ότι update έχει μέσα στο menu του game, και θα βρεις ένα third party πρόγραμμα για να παίζεις το game με τον φίλο σου μέσω ιντερνέτ… :)

Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται…

Δεν έχει σχέση με θείο κτλ, μιλάω για γνήσιο game...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά έτσι δεν θα μπορεί να παίξει με τον φίλο του multiplayer που θέλει αλλά από το δικό του pc μόνος του :( 

Για μένα λίγο υπομονή το steam το βάζει σε προσφορά που και που ή το amazon γιατί έχω την εντύπωση ότι αν βάλει το dvd του φίλου του και ας μην το κάνει steam install δεν θα μπορούν να παίζουν διπλό λόγο ίδιου cd-key...

Δημοσ.

Ναι αλλά έτσι δεν θα μπορεί να παίξει με τον φίλο του multiplayer που θέλει αλλά από το δικό του pc μόνος του :(

θα βρεις ένα third party πρόγραμμα για να παίζεις το game με τον φίλο σου μέσω ιντερνέτ

Με το third party πρόγραμμα μέσω ίντερνετ θα παίζουν multiplayer. Είναι σαν να έχεις 2 pc και να παίζεις σε lan.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...