Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά!

Ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε αξιόπιστες πηγές και links για να κατεβάσω τα Windows XP 32 Professional και τα Windows 2000 Professional. Αν δεν γίνεται να ειπωθούν δημοσίως (παρόλο που είμαστε σε όλα νόμιμοι) μέσω pm αν θέλετε.

Προφανώς δεν έχω τα cd τους και βασίζομαι σε αυτόν τον οδηγό 

Link.png Site: Windows XP Εγκατάσταση απο το USB

για να τα περάσω έπειτα από format. Τα serials τα έχω.

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για τα windows xp μπορείτε να κατεβάσετε και αυτον το οδηγό http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-usb-r75.

Για τα υπόλοιπα

http://www.insomnia.gr/forum-26/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Edit : Δεν νομιζω παντως να υπάρχουν official νόμιμα για κατέβασμα των xp , για τα 7 υπάρχει

• Moderators
Δημοσ.

Ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε αξιόπιστες πηγές και links για να κατεβάσω τα Windows XP 32 Professional και τα Windows 2000 Professional. Αν δεν γίνεται να ειπωθούν δημοσίως (παρόλο που είμαστε σε όλα νόμιμοι) μέσω pm αν θέλετε.

Για να μαστε ξεκαθαροι, καλως ή κακως "δεν ειμαστε σε ολα νομιμοι", απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν νομιμα links επι του θεματος.

• Like 3
Δημοσ.

καλησπερα

ερωτηση κανω κι εγω... εχω τα XP pro περασμενα στον υπολογιστη και δουλευε κανονικα ωσπου προχτες μου εβγαλε ενα μνμ NTLDR is missing για να το επαναφερω χρειαζομαι το cd των windows το οποιο πλεον δεν το εχω ή καπου ειναι χωμενο και δεν το βρησκω πουθενα

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Νομίζω πως το εχω κάνει παλιότερα και με τα 2 , τωρα δεν ειμαι και σίγουρος 100%,  δεν χάνεις κατι να το δοκιμάσεις :)

Δημοσ.

ξεκινησα να δοκιμασω με την ελληνικη εκδοση και πανω που εψαχνα τον κωδικο του admin με ειδοποιησε ενας φιλος οτι βρηκε cd με την αγγλικη εκδοση και το σταματησα για να παω στα σιγουρα

ετσι δεν ξερω αν θα δουλευε με την ελληνικη εκδοση  :unsure: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...