Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φτιαξει ενα gameplay με fraps ωραια μεχρι εδω και εχω φτιαξει και ενα "gaming" intro.. και θελω να τα βαλω μαζι και να τα κανω ενα γ να το ανεβασω..αλλα γτι ομως οταν προσπαθω να τα φτιαξω το gameplay μ  με το intro, το βιντεο με το gameplay το δειχνει με χαλια ποιοτητα στο maker; δν ξερω τι παιζει γτο ρωταω.. το εχω προσπαθησει με κανα δυο makers αλλα παλι τα ιδια.. τι παιζει; 

Δημοσ.

Το δείχνει στο preview ή είναι χάλια και στο τελικό αποτέλεσμα;

Φαντάζομαι ότι το gameplay θα είναι σε αρκετά υψηλή ανάλυση ενώ το intro θα είναι σε κάποια standard 800χ600 ή 720χ576.

Δημοσ.

Το δείχνει στο preview ή είναι χάλια και στο τελικό αποτέλεσμα;

Φαντάζομαι ότι το gameplay θα είναι σε αρκετά υψηλή ανάλυση ενώ το intro θα είναι σε κάποια standard 800χ600 ή 720χ576.

το preview ε και φανταζομαι και στν τελικη ετσι θα ειναι το αποτελεσμα και ναι το intro στα standard ειναι.. 

Δημοσ.

Το capture από το παιχνίδι σε τι ανάλυση το έχεις;

Αν είναι σε πολύ υψηλή ανάλυση και το κάνεις με το wmm σε vga ανάλυση τότε θα πρέπει να πέσει πολύ σφαγή και το wmm δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δοκίμασε να μετατρέψεις το βίντεο με το freemake σε χαμηλότερη ανάλυση (επέλεξε την τελική ανάλυση που το θέλεις) και μετά ένωσε το με το intro.

Δημοσ.

Το capture από το παιχνίδι σε τι ανάλυση το έχεις;

Αν είναι σε πολύ υψηλή ανάλυση και το κάνεις με το wmm σε vga ανάλυση τότε θα πρέπει να πέσει πολύ σφαγή και το wmm δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δοκίμασε να μετατρέψεις το βίντεο με το freemake σε χαμηλότερη ανάλυση (επέλεξε την τελική ανάλυση που το θέλεις) και μετά ένωσε το με το intro.

σε 1240x1024 με fraps το εβγαλα και ειναι avi.. τεσπα.. τν λυση τν βρηκα.. εβαλα κατι hd plugins π λενε οτι πιανουν στο windows movie maker 2.6 .. εκανα μια δοκιμη στα 1280x720 και μου βγηκε μια χαρα αλλα μετα π το δοκιμασα στα 1440x1080 κ γενικως δν μ το ολοκληρωνει το making του βιντεο και μ λεει Cannot complete the save movie wizard.. τι στο κερατο παιζει τωρα για να δουμε.. 

βρηκα αλλα δν ξερω αμα αυτα π λενε ισχυουν ή οχι .. http://answers.microsoft.com/en-us/windowslive/forum/moviemaker-program/windows-movie-maker-error-when-trying-to-save/72e235e4-9c9a-48f6-bde1-3ca0292afbd4 αν και οτι κατεβασα κατι βιντεο για να φτιαξω το intro ναι ισχυει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...