Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω ηχεία με μπάσο,να βαράνε δυνατά και από τιμή όσο πιο φτηνά γίνεται.. έχετε να μου προτείνετε τίποτα? Από Αθήνα είμαι

Δημοσ.

θέλω ηχεία με μπάσο,να βαράνε δυνατά και από τιμή όσο πιο φτηνά γίνεται.. έχετε να μου προτείνετε τίποτα? Από Αθήνα είμαι

Ποσο φτηνά δηλαδη, γιατι αυτο που ζητας δεν γινετε

...και οταν λες ηχεια, για που, και ποσα watt, και τι κωδικοποίηση

Δημοσ.

Για τον υπολογιστη τα θελω,δεν ξερω και πολλα ρε αδερφε απο ηχεια... για το δωματιο μου τα θελω να κανω λιγο νταπα ντουπα.. .εε στειλε μου 2-3 που εχεις στο μυαλο σου απο τα πιο φτηνα,και θα δω

Δημοσ.

Αν δε μας πεις τιμή δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε... Αναλόγως την τιμή υπάρχει κι η ποιότητα οπότε, κάνε τον κόπο κι πες μας.

Δημοσ.

Τι θες να πεις με το «προτείνεται μου»;

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ή τι θα σου προτείνουν.

Μήπως εννοείς «προτείνετε μου»;

Δημοσ.

εε μεχρι κανα 100ρι και πολυ δυσκολα,... 50-70 ειμαι κομπλε παντως. αλλα αν δεν υπαρχει κατι σε αυτα τα λεφτα,μεχρι 100 δυσκολα

Εσυ ρε arc εξυπνε δεν καταλαβαινεις τι λεω για ενα ορθογραφικό? Sorry κιόλας που κάνουμε λαθοι αλάνθαστε 

Δημοσ.

Εσυ ρε arc εξυπνε δεν καταλαβαινεις τι λεω για ενα ορθογραφικό? Sorry κιόλας που κάνουμε λαθοι αλάνθαστε 

Συνεχίζω να κάνω άπειρα ορθογραφικά και συνταντικά λάθη, αλλά χαίρομαι να τα ανακαλύπτω (άμεσα ή έμμεσα). Αντίθετα θεωρώ αδιανόητο ο μέσος έλληνας, που εχει τελειώσει τη δευτέρα γυμνασίου, να μη γνωρίζει τη διαφορά του -ε από το -αι στο τέλος ενός ρήματος. 

Θα σου πω ενα κόλπο να το βρίσκεις εύκολα. Όταν το ρήμα αφορά πολλούς ανθρώπους (εσείς) έχουν το ίδιο γράμμα (ε).

Π.χ. πείτε μου (εσείς)

φέρτε μου (εσείς)

Κάτι ακόμα. Στα ελληνικά δεν υπάρχει το σύμβολο «?»

• Like 1
Δημοσ.

το να βαραει καλα που λες διαφερει . εμενα ας πουμε το βαραει καλα ( μιας και ασχολουμε με ηχοσυστηματα αυτοκινητων ) ακομα και το z5500 η z906 πλεον , της logitech Που εχει πανω απο 300 ευρω.. μου φενετε μικρο. εσενα παλι ενα ηχειο των 30-40 watt ισως σε υπερκαληψει, αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις. επισης θες 5.1 ? 2.1 ? 2.0 ? αν θες κατι δυνατο τοτε φευγεις απο την τιμη που ειπες πριν και δινεις κατι ακομα και πας σε hifi

Δημοσ.

Τι να κανουμε arc εγω ειχα το μυαλο μου στην αλητεια και σε αλλα πραγματα δυστυχως οχι στο σχολειο...

stelio τωρα σου μιλαω για δωματιο,νταξει καταλαβαινεις έμμεσα τι θέλω να πω... να βαράει καλά για ένα δωμάτιο ρε παιδί μου,να τραντάζω λίγο γιατί γουστάρω την μουσικούλα... πια ειναι η διαφορα απο 5.1?2.1?2.0 ? 

Niko τα θελω με sub woofer τα ηχεια.

Δημοσ.
Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή μεχρι τα 100Ε ειναι αυτά...

http://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers.html?order_dir=asc&page=4&price_max=100%2C00+%E2%82%AC&price_min=70%2C00+%E2%82%AC

και αυτο γτ αποτι κατάλαβα δεν σε νοιαζει να ακους μουσική  αλλα νταπα ντουπα....

Αλλιως για μουσική σε αυτά τα χτηματα υπαρχουν αρκετές αξιολογες λύσεις σε 2.0 και monitor...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...