Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηχεια Roister steles 130, center 2/7, jamo surround 200, ενεργο woofer rel strata 2

Ενισχ. Τελικος Rotel RB985THX 5x100w  

Προεν.  AMC AV81HT THXr (προβλημα)

Πηγες DVD player μεσω εξωτερικου DAC- TV - CD player - Tuner - MDrec

Τα προβληματα. Ειχα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα να λειτουργησω το συστηματακι μου, για πολλους και διαφορους λογους. Η TV και το DVD player χαλασαν. Αποκλειω την επισκευη,παλαια μοντελα και θα αντικατασταθουν με κατι πιο μοντερνο.

Προενισχυτης. Στο μοντελο αυτο η επιλογη εισοδου/πηγης ( tv-dvd-tuner κτλ) γινεται μονο απο το τηλεκοντρολ, καθως και η επιλογη συστηματος ηχου (mono-stereo-dolby κτλ). Το τηλεχειρηστηριο χαλασε και δεν δινει εντολες. Ο προενισχυτης ενεργοποιειται κι εχει μηνει στις θεσεις "stereo kai CD" Συνδεσα ενα παλαιο CDP για δοκιμες, παιζει, αλλα στρεφοντας το κουμπι εντασης δυναμωνει ο ηχος αλλα ελαχιστα σε σχεση με παλαιοτερα, ακουγιεται ενα συνεχες βουητο απο τα mildrange μεγαφωνα των ηχειων. λειτουργει 5-10 λεπτα και σβυνει αυτοματα. Επιδει ειμαι λιγο βραχυκυκλομενος και τα χρηματα δεν τρεχουν απο τα μπαντζακια μου, θα ειθελα να κρατησω οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και να συμληρωσω οτι χρειαζεται. Θα εκτιμουσα καθε συμβουλη και γνωμη, φιλων που γνωριζουν.

Φταιει μονο ο προενυσχητης η υπαρχει πιθανο προβλημα στον τελικο η στα ηχεια>\? Τον τρεχω για επισκευες και που? η τον αντικαθιστω? Τι ελεγχο μπορω να κανω ωστε να εστιασω πιες συσκευες εχουν προβλημα. Αυτα που θελω συνδεδεμενα στο συστημα ειναι tuner που εχω, TV που θα αγοραστει, DVD player η blueray που θα αγοραστει, τι να επιλλεξω απο τα δυο? Δεν με ενδοιαφερει το 3D, Εχω μια συλλογη απο DVD και CD που δεν θαθελα να μενουν αχρησιμοποιητα στο ραφι. Τελος αν χρειαστει μπορω να συνδεσω καποιο παλαιο CDP που εχω.

Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας

Αφου, ειδαν το ποστ 460 ατομα και κανεις δεν εχει μια συσταση για το προβλημα, μαλλον θα ειναι ανιατη η ασθενεια και θα πρεπει να παει για θαψιμο το μηχανημα.

Επεξ/σία από Chris2756

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...