Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο καιρό την έψαχνα αυτη την εφαρμογή. Την κατέβασα, αν και σε version 1.0 έως τώρα είναι πολύ καλή. Ωραίιοι- μπράβο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην ομαδα της θεσσαλονικης.

Ειναι ωραιο να ακους 2000000 ενεργα μυαλα (ελληνες)σκεφτηκαν κατι που δεν προλαβαν να σκεφτουν ολα τ αλλα μυαλα του κοσμου

Δημοσ.

Πολλά μπράβο!!! Εκτός από τους Έλληνες που κλαίγονται και μιζεριάζουν, υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν μόνοι τους χωρίς να περιμένουν από άλλους να τους καλυτερέψουν τη ζωή...

Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν είναι by deafult η λήψη σε landscape όταν κρατάς κάθετα τη συσκευή. Έπρεπε να το έχουν υλοποιήσει ήδη οι εταιρείες. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο χέρια για να κρατάς τη συσκευή για να τραβήξεις video. Το ίδιο και στη φωτογραφία.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν είναι by deafult η λήψη σε landscape όταν κρατάς κάθετα τη συσκευή. Έπρεπε να το έχουν υλοποιήσει ήδη οι εταιρείες. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο χέρια για να κρατάς τη συσκευή για να τραβήξεις video. Το ίδιο και στη φωτογραφία.

Γιατι τοτε υποχρεωτικα θα ειχε χαμηλοτερη ποιοτητα το video/φωτογραφια, λογω οτι ο αισθητηρας ειναι οριζοντιος.

Επισης, οταν θα ηθελε καποιος να τραβηξει καθετα, πως θα το εκανε;

Τελος, με το volume button για shutter μια χαρα τραβας με το ενα χερι οριζόντια

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι τοτε υποχρεωτικα θα ειχε χαμηλοτερη ποιοτητα το video/φωτογραφια, λογω οτι ο αισθητηρας ειναι οριζοντιος.

Θα μπορούσε να υπάρχει επιλογή στο software να κλειδώνει σε κάθετη λήψη. Όσο για το volume button, δοκίμασε να το κάνεις σε Note να δεις πόσο εύχρηστο είναι :P

Δημοσ.

Ο αισθητήρας δεν είναι τετράγωνος και γίνεται crop; Λογικά θα μπορούσες να αλλάζεις το orientation κατά 90 μοίρες μέσω software...

Δημοσ.

Ο αισθητήρας δεν είναι τετράγωνος και γίνεται crop; Λογικά θα μπορούσες να αλλάζεις το orientation κατά 90 μοίρες μέσω software...

Μμ, δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...