dkotanid Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Πόσο καιρό την έψαχνα αυτη την εφαρμογή. Την κατέβασα, αν και σε version 1.0 έως τώρα είναι πολύ καλή. Ωραίιοι- μπράβο.
agrimi_pontios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Συγχαρητηρια στην ομαδα της θεσσαλονικης. Ειναι ωραιο να ακους 2000000 ενεργα μυαλα (ελληνες)σκεφτηκαν κατι που δεν προλαβαν να σκεφτουν ολα τ αλλα μυαλα του κοσμου
athankar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Πολλά μπράβο!!! Εκτός από τους Έλληνες που κλαίγονται και μιζεριάζουν, υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν μόνοι τους χωρίς να περιμένουν από άλλους να τους καλυτερέψουν τη ζωή...
Applefun Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ωραια εφαρμογη ελληνικη κ χρηζει υποστηριξης.
dali13gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν είναι by deafult η λήψη σε landscape όταν κρατάς κάθετα τη συσκευή. Έπρεπε να το έχουν υλοποιήσει ήδη οι εταιρείες. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο χέρια για να κρατάς τη συσκευή για να τραβήξεις video. Το ίδιο και στη φωτογραφία. 1
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν είναι by deafult η λήψη σε landscape όταν κρατάς κάθετα τη συσκευή. Έπρεπε να το έχουν υλοποιήσει ήδη οι εταιρείες. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο χέρια για να κρατάς τη συσκευή για να τραβήξεις video. Το ίδιο και στη φωτογραφία. Γιατι τοτε υποχρεωτικα θα ειχε χαμηλοτερη ποιοτητα το video/φωτογραφια, λογω οτι ο αισθητηρας ειναι οριζοντιος. Επισης, οταν θα ηθελε καποιος να τραβηξει καθετα, πως θα το εκανε; Τελος, με το volume button για shutter μια χαρα τραβας με το ενα χερι οριζόντια 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μπράβο στα παιδιά και απο μένα. Εδώ θα δείτε τη συνέντευξη που τους πήραν
dali13gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γιατι τοτε υποχρεωτικα θα ειχε χαμηλοτερη ποιοτητα το video/φωτογραφια, λογω οτι ο αισθητηρας ειναι οριζοντιος. Επισης, οταν θα ηθελε καποιος να τραβηξει καθετα, πως θα το εκανε; Τελος, με το volume button για shutter μια χαρα τραβας με το ενα χερι οριζόντια Θα μπορούσε να υπάρχει επιλογή στο software να κλειδώνει σε κάθετη λήψη. Όσο για το volume button, δοκίμασε να το κάνεις σε Note να δεις πόσο εύχρηστο είναι
iliasmach Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 συγχαρητηρια στους δημιουργους,καλη δουλεια .
michael92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γιατι τοτε υποχρεωτικα θα ειχε χαμηλοτερη ποιοτητα το video/φωτογραφια, λογω οτι ο αισθητηρας ειναι οριζοντιος. Επισης, οταν θα ηθελε καποιος να τραβηξει καθετα, πως θα το εκανε; Τελος, με το volume button για shutter μια χαρα τραβας με το ενα χερι οριζόντια Ο αισθητήρας δεν είναι τετράγωνος και γίνεται crop; Λογικά θα μπορούσες να αλλάζεις το orientation κατά 90 μοίρες μέσω software...
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ο αισθητήρας δεν είναι τετράγωνος και γίνεται crop; Λογικά θα μπορούσες να αλλάζεις το orientation κατά 90 μοίρες μέσω software... Μμ, δεν ξέρω.
fuku Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 παμε δυνατα μωρη ΣΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΝΙΚΑΑΑ ΠΑΤΡΙΔΔΑΑΑΑΑΑ 1
kxs14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Να ναι καλά τα παιδιά και εις ανώτερα Sent from my RM-914_eu_hungary_422
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα