kostasdg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 1. Μετα απο επανεγκατασταση win 8 μου εμφανιστηκε ενας δισκος με εικονιδιο εκτυπωτη ο οποιος δεν αντιστοιχει πουθενα.Μπηκα στην διαχειρηση του Η/Υ εκανα απενεργοποιηση,απεγκατασταση σβηνει προσωρινα αλλα μετα απο λιγο ξαναεμφανιζεται. Τι αλλο πρεπει να κανω ; 2. Εχω κανει 3 Partition στον σκληρο μου δισκο και θελω να αυξησω τον ενα τομεα σε βαρος του γειτονικου του .Υπαρχει ευκολος τροπος ; 3.Οταν δημοσιευω νεο θεμα δεν μου εμφανιζεται οπως παλια η <υποβολη θεματος > με αποτελεσμα να φαινεται διπλο θεμα το οποιο τουλαχιστον ειναι σπαστικο.Τι πρεπει να κανω ; Ευχαριστω για τον χρονο σας.Κωστας.
Sirios8e Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 To dvd που εκανες reinstall τα 8, που το βρηκες. Ρωταω, γιατι αν ειναι απο torrent, υπαρχει περιπτωση να ειναι πειραγμενο. Στο 2ο, μπορεις με το EaseUS Partition, κοιτα εδω, διαφορα video
kostasdg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 To dvd που εκανες reinstall τα 8, που το βρηκες. Ρωταω, γιατι αν ειναι απο torrent, υπαρχει περιπτωση να ειναι πειραγμενο. Στο 2ο, μπορεις με το EaseUS Partition, κοιτα εδω, διαφορα video Το αγορασα απο τις προσφορες της Microsoft στην αρχη του χρόνου με τα 30 ευρώ.Κωστας,Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα