washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 500 δεν συμφέρουν, Da. Σύνολο θα πρέπει να σκάσεις 52x2 Ε (για δυο έτοιμους εξωτερικούς Α-DATA που έχουν 3 χρόνια εγγύηση - μαλακία είναι να πάρεις με 45 Eυρώ έκαστος, δίσκους 2χρονης εγγύησης. Ακόμη κι αν πρόκειται για μπακάπ αρχεία). Γνώμη μου, πάρε 2 750άρηδες WD Black που έχουν 5ετή εγγύηση, και είτε δύο θήκες και βαλ' τους μέσα, ή αν βολεύεστε, μία θήκη και να εναλλάσσετε τους σκληρούς για να βγει λίγο πιο οικονομικά. 138 το πλήρες κοστούμι, αλλά "κερδίζεις" 2 επιπλέον χρόνια εγγύηση, ΚΑΙ επιπλεόν 500GB σύνολο. Το οποίο το ρίχνεις στα 130, αν πάρεις μία θήκη τελικά. *...η συγκεκριμένη θήκη είναι USB 2.0 βέβαια. Αν έχεις USB 3.0 μητρικές ΚΑΙ όντως χρειάζεσαι την εξτρά ταχύτητα, αλλάζει το πράγμα (πάμε στο 10άρι για κάθε θήκη). ** Μπορείς βέβαια και να την βγάλεις γενικώς στην ακόμη πιο φτήνια (90άρι σύνολο), με 500άρηδες (αν στα επόμενα 3-4 χρόνια δε θα χρειαστείς τα +250G) έτοιμους και 2χρονης εγγύησης και να ελπίζεις ότι θα πάνε όλα καλά για τουλάχιστον 4 χρόνια με δαύτους. ΑΝ υπάρχει οικονομική στενότης, πάσο και πάρε τέτοιους (όποιους θες - πχ αυτούς της HGST=Hitachi, υπό την αιγίδα της WD πλέον). Αλλά το πιο συμφέρον (αναλογικά) είναι αυτό με τους 750άρηδες και την θήκη, στα 130... *** eShop, για να γλυτώσεις μεταφορικά - παραλαβή από point τους. **** ...βασικά, τώρα θυμήθηκα τους 1ΤΒ έτοιμους της Samsung (= Seagate στην ουσία, πια), στα 3 χρόνια εγγύησης. Κι έχουν και καλή τιμή (60άρι). Από τη στιγμή που θες χώρο για μπακάπ, δεν σε χαλάει έτοιμος εξωτερικός, και τα 3 χρόνια εγγύησης αντικατάστασης είναι ικανοποιητικά. Αν μάλιστα βολευτείτε και οι δυο σας με έναν του 1ος ΤΒ αντί με 2 500άρηδες, είναι σούπερ φάση για τα λεφτά σας... Αναλόγως φθηνά μπορείτε βέβαια να την βγάλετε και με μια καλύτερη υλοποίηση, ΕΝΑΝ 750 Black + θήκη που έλεγα, αρκεί ο χώρος να σας είναι αρκετός για δύο άτομα, για τα επόμενα 3-4 χρόνια όπως είπα (οπότε και θα χρειαστείς να πάρεις νέο σκληρό για να τον βάλεις στην θήκη). Με ένα 70άρι δλδ και θα έχεις ένα σκληρό γρηγορότερο (7200RPM) θεωρητικά ανθεκτικότερο, θήκη που θα μπορείς να την ανοίξεις από την 1η στιγμή χωρίς να ακυρώσεις καμμιά εγγύηση, και επιπλέον 2 χρόνια ξεγνοιασιάς για την "επένδυσή" σου. Όπως βλέπεις, από τις ανάγκες και τις οικονομικές σου δυνατότητες εξαρτάται το τί να διαλέξεις... 1
Henry3GR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με μια θήκη 2,5 lc-power lc25u3-diadem. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν θήκες για 2,5 αλλά και στις δύο άκρες το usb να είναι το κανονικό, όχι το μικρό και να εφαρμόζει καλά.
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με μια θήκη 2,5 lc-power lc25u3-diadem. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν θήκες για 2,5 αλλά και στις δύο άκρες το usb να είναι το κανονικό, όχι το μικρό και να εφαρμόζει καλά. Άνοιξε καινούργιο θέμα , εκτός οτι ειναι παλιό το συγκεκριμένο ειναι και αλλη η θεματολογία του
Henry3GR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Άνοιξε καινούργιο θέμα , εκτός οτι ειναι παλιό το συγκεκριμένο ειναι και αλλη η θεματολογία του Ναι το έκανα. Απλά εδώ λένε για εξωτερικούς δίσκους και είπα μήπως το κοιτάξει κάποιος που γνωρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα