madru Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια να ρωτήσω κατι αν πάρω εναν εξωτερικό σκληρό ιδιο μοντελο απο την ιδια εταιρια αλλα ο ενας ειναι 1τερα και ο αλλος 500 giga ειναι ακριβως ιδιοι π.χ. πλακετες γιατι εχω εναν 1 τερα που μου χαλασε η υποδοχη του usb αλλα ο σκληρος δουλευει αν παρω τον 500 θα μπορω να κανα τραμπα?
Henry3GR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια να ρωτήσω κατι αν πάρω εναν εξωτερικό σκληρό ιδιο μοντελο απο την ιδια εταιρια αλλα ο ενας ειναι 1τερα και ο αλλος 500 giga ειναι ακριβως ιδιοι π.χ. πλακετες γιατι εχω εναν 1 τερα που μου χαλασε η υποδοχη του usb αλλα ο σκληρος δουλευει αν παρω τον 500 θα μπορω να κανα τραμπα? Καλύτερα γράψε και το δίσκο που έχεις. Όταν λες ότι "χάλασε η υποδοχή του usb αλλά ο δίσκος δουλεύει" προφανώς εννοείς την υποδοχή του case αφού μπόρεσες και δοκίμασες τον δίσκο και είδες ότι δουλεύει. Τότε γιατί να μην πάρεις case και να έχεις τον δίσκο σου;
Henry3GR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, αν κατάλαβα καλά, εάν πάρω δίσκο 2.5 δεν απαιτεί τροφοδοσία ρεύματος χώρια ενώ αν πάρω 3.5 απαιτεί ή έχει να κάνει με την θήκη που θα πάρω. Γιατί ενδιαφέρομαι για 1ΤΒ δίσκο. Ο υπολογιστής μου είναι εφταετίας και το usb 3 προφανώς δεν με απασχολεί αλλά πια η διαφορά ανάμεσα σε 2.5 και 3.5 πέρα του χώρου και της τροφοδοσίας; Εννοώ επηρεάζει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ή και την θερμοκρασία;
vasilisx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304698 αυτος και με 3 χρονια εγγυηση δεν ειναι καλος; ψαχνω κ εγω σκληεο, γιαιτ χθες μου επεσε ενας και "πέθανε"
Henry3GR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τα παιδιά εδώ λένε πως είναι καλύτερο να πάρεις εσωτερικό και με μια θήκη να τον κάνεις εξωτερικό. Το θέμα είναι να αποφύγουμε και τίποτα ελαττωματικούς αν γίνεται. Διάβασε την πρώτη σελίδα να δεις κάτι προτάσεις που έχει. http://www.insomnia.gr/topic/515708-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF/?do=findComment&comment=52936232 Αυτό κράτησα εγώ. Μόνο που θα ήθελα 1ΤΒ.
vasilisx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι τα ειδα ολα τα υπολοιπα απο το θεμα αυτο, εχω 3 εξωτερικους 3.5 (ενας μου επεσε) και θελω εναν 2.5 για συχνη μεταφορα, γι'αυτο ψαχνομαι γενικοτερα. και εγω πρωτειμω εσωτερικους με θηκη, ετσι ειναι ολοι μου οι εξωτερικοι δισκοι, αλλα σκεφτομαι να παρω και εναν ολοκληρομενο σκληρο.
Henry3GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι τα ειδα ολα τα υπολοιπα απο το θεμα αυτο, εχω 3 εξωτερικους 3.5 (ενας μου επεσε) και θελω εναν 2.5 για συχνη μεταφορα, γι'αυτο ψαχνομαι γενικοτερα. και εγω πρωτειμω εσωτερικους με θηκη, ετσι ειναι ολοι μου οι εξωτερικοι δισκοι, αλλα σκεφτομαι να παρω και εναν ολοκληρομενο σκληρο. Καλός φαίνεται. Βέβαια αν κάποιος τον έχει και μας έλεγε εντυπώσεις.
vasilisx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εγω τον παραγγειλα τελικα σε μαυρο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304696 στα 76,9€ και με ενα κουπονι(κωδικο) που ειχα απο e-shop κατεβηκε στα 69.99! και με 3 χρονια εγγυηση, και WESTERN DIGITAL μια χαρα! αυριο ερχετε
pavlos88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα τον σκληρό δίσκο και την θήκη ( μήνυμα 40 ) . Δεν τα έχω βάλει ακόμα σε λειτουργία γιατί ήθελα πριν να ρωτήσω μερικά πράγματα όσον αφορά την σύνδεση με τον υπολογιστή. Η αφορμή βασικά είναι ότι είχα διαβάσει κάπου ότι ο εξωτερικός θα πρέπει να είναι τελείως ακίνητος όση ώρα είναι σε λειτουργία. Το καλώδιο όπως βλέπετε είναι αρκετά άκαμπτο και έχει μήκος 60 εκατοστά. Στην θήκη δεν υπάρχει διακόπτης λειτουργίας . Οπότε πως κάνω την σύνδεση; 1, Πριν ανοίξω τον υπολογιστή; 2, Μπορώ να τον συνδέσω με τον υπολογιστή σε λειτουργία όποτε θέλω; Σε αυτήν την περίπτωση όμως η κίνηση στο βύσμα θα μεταδοθεί και στην θήκη με τον σκληρό. Όταν πάλι θελω να τον σταματώ, θα χρησιμοποιώ την (ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού); Στις οδηγίες δεν υπάρχει κάτι όσον αφορά τα παραπάνω. 3, Επίσης υπάρχει στην θήκη ένα βύσμα ( φαινεται λιγο στα αριστερα του USB βσματος ) για την ύπαρξη του οποίου δεν γνωρίζω τίποτα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτά τα ερωτήματα! Ευχαριστώ.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 1) Το ότι καλό είναι να μην...παρακουνιέται η θήκη ενόσω ο δίσκος είναι σε λειτουργία, δε σημαίνει ότι "πρέπει να είναι εντελώς ακίνητη". Μια χαρά πχ μπορείς να την κρατάς στο χέρι και να την μετακινείς, ακόμη κι αν εκεινη τη στιγμή ΓΡΑΦΕΙ ο δίσκος. Αρκεί να μην υπάρχει "πρόσκρουση", ακόμη και από έναν πόντο ύψος. 2) ^...συνεπώς την συνδέεις Ο,ΠΟΤΕ θες. Και χωρίς χρήση "ασφαλούς κατάργησης". 3) Η υποδοχή που αναφέρεις (εσφαλμένα ως "βύσμα"), είναι για τυχόν εξωτερική τροφοδότηση (...δεν την χρειάζεσια πάντως). 4) Έχω κι εγώ ένα τέτοιο σεντόνι.
pavlos88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ washcloud. Λέγοντας (ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού) εννοούσα για το σταμάτημα του σκληρού όταν ο υπολογιστής είναι ακόμα σε λειτουργία. (Εχω Windows XP) Φαντάζομαι (διορθώστε με) όταν ο υπολογιστής σταματά με εναν 2,5 εξωτερικό δισκο συνδεδεμενο ακομα, ο εξωτερικός (οι γραφίδες, πως λεγονται τελος παντων,) δεν μπαινουν στην κανονικη τους θεση, όπως και ο κανονικός σκληρός του υπολογιστή σε περίπτωση που αυτός κλείσει από έλλειψη ρεύματος. Τι εννοείς με σεντόνι; Τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο και την συγκεκριμένη θήκη; Είσαι ικανοποιημενος;
silverado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ washcloud. Λέγοντας (ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού) εννοούσα για το σταμάτημα του σκληρού όταν ο υπολογιστής είναι ακόμα σε λειτουργία. (Εχω Windows XP) Φαντάζομαι (διορθώστε με) όταν ο υπολογιστής σταματά με εναν 2,5 εξωτερικό δισκο συνδεδεμενο ακομα, ο εξωτερικός (οι γραφίδες, πως λεγονται τελος παντων,) δεν μπαινουν στην κανονικη τους θεση, όπως και ο κανονικός σκληρός του υπολογιστή σε περίπτωση που αυτός κλείσει από έλλειψη ρεύματος. Τι εννοείς με σεντόνι; Τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο και την συγκεκριμένη θήκη; Είσαι ικανοποιημενος; Λεει οτι εχει τετοιο σεντονι και αυτος στο κρεβατι. Εγω παντως πηρα τωρα και δευτερη ιδια θηκη.
pavlos88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχα. Και εγώ για να μην δείξω πολύ "out" νόμιζα ότι θα εννοούσε κάτι σαν την εννοια "combo". Τι έγινε; Τοποθέτησα το usb άναψε το λαμπάκι αλλά ακόμα να δω τον δίσκο! Πρέπει να γίνει καμιά επανεκκίνηση η κανένα φορματ του δίσκου; Μήπως παίζει ρόλο που έβαλα το usb στις υποδοχές της οθόνης; Οταν ομως ανοίξω το εικονιδιο της "ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού" φαινεται η συσκευη USB. Επισης και όταν πρωτοτοποθετησα το usb βγήκε μηνυμα οτι εγκαθιστάτε νέο υλικό. Εκανα επανεκινηση, τοποθετησα το καλωδιο σε αλλη θυρα αλλα τιποτα ακομα. Το μονο που μου δειχνει οτι εχω συνδεσει κατι στον υπολογιστη εινα ιτ ο εικονιδιο που ανοιγει αν κανω κλικ στο "ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού" που βρισκεται στην κατω μερια της οθονης. Καποια βοηθεια; Το προγραμμα Sentinel τον βλεπει και μετραει θερμοκρασια και οτι ειναι health 100%. Παρολαυτα συνεχιζω να μην μπορω να τον δω. Δοκιμασα και τις θυρες USB στο πισω μερος του υπολογιστη αλλα τιποτα. Στην διαχειρηση υπολογιστη, διαχειρηση δισκων φαινεται ο Δισκος 1 με ΜΑΥΡΟ χρωμα, 698,63 GB και την σημειωση "Δεν εχει εκχωρηθει"! Πρεπει να κανω φορματ; Και πως; αφου δεν βλεπω τον δισκο; Αντε ρε παιδια. Κανενας δεν διαβαζει τοση ωρα;
silverado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχα. Και εγώ για να μην δείξω πολύ "out" νόμιζα ότι θα εννοούσε κάτι σαν την εννοια "combo". Τι έγινε; Τοποθέτησα το usb άναψε το λαμπάκι αλλά ακόμα να δω τον δίσκο! Πρέπει να γίνει καμιά επανεκκίνηση η κανένα φορματ του δίσκου; Μήπως παίζει ρόλο που έβαλα το usb στις υποδοχές της οθόνης; Οταν ομως ανοίξω το εικονιδιο της "ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού" φαινεται η συσκευη USB. Επισης και όταν πρωτοτοποθετησα το usb βγήκε μηνυμα οτι εγκαθιστάτε νέο υλικό. Εκανα επανεκινηση, τοποθετησα το καλωδιο σε αλλη θυρα αλλα τιποτα ακομα. Το μονο που μου δειχνει οτι εχω συνδεσει κατι στον υπολογιστη εινα ιτ ο εικονιδιο που ανοιγει αν κανω κλικ στο "ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού" που βρισκεται στην κατω μερια της οθονης. Καποια βοηθεια; Το προγραμμα Sentinel τον βλεπει και μετραει θερμοκρασια και οτι ειναι health 100%. Παρολαυτα συνεχιζω να μην μπορω να τον δω. Δοκιμασα και τις θυρες USB στο πισω μερος του υπολογιστη αλλα τιποτα. Στην διαχειρηση υπολογιστη, διαχειρηση δισκων φαινεται ο Δισκος 1 με ΜΑΥΡΟ χρωμα, 698,63 GB και την σημειωση "Δεν εχει εκχωρηθει"! Πρεπει να κανω φορματ; Και πως; αφου δεν βλεπω τον δισκο; Αντε ρε παιδια. Κανενας δεν διαβαζει τοση ωρα; Με δεξι κλικ πανω του δωστου γραμμα και κανε format.
pavlos88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω silverado Για καμποση ωρα νομιζα οτι μου ετυχε κατεστραμενος δισκος. Κανω κλικ και μετα εχω 2 επιλογες 1, Πρωτευων διαμερισμα και 2, Εκτεταμενο διαμερισμα. Η τριτη επιλογη Μοναδα λογικου δισκου ειναι γκριζα. Ονομα πως μπορω να βαλω; Με δεξι κλικ πανω στον δισκο εχω τις επιλογες Νεο Διαμερισμα, ιδιοτητες και βοηθεια. Δεν ειδα πουθενα να μπορω να αλλαξω ονομα. Μαλλον πρεπει να κανω πρωτα φορματ. Για να βαζουμε διαφορα αρχεια δεν πρπει να ειναι φορμαρισμενος σε Μοναδα λογικου δισκου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα