ppetr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Θα παραλαβεις το ΖΧΗΝ Η168Ν, το οποιο παιζει και σε adsl, απλα θα πρεπει να σου στειλουν (αλλους) κωδικούς για το vdsl Στα λεω αυτά γιατι εγω ενεργοποιηθηκα χτες. Ευτυχως την ιδια μερα πηρα το TP-LINK TD-W9980, οποτε το εβαλα κατευθείαν επανω και το σεταρα μαζι με τον τεχνικο από το τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όντως, το συγκεκριμένο ZTE διάβασα κι εγώ ότι δίνουν... Δεν θέλω βέβαια να κάνω και τίποτα ψαγμένα πράγματα με το δίκτυο (εδώ να φανταστείτε την έβγαλα 2 χρόνια με το CellPipe 7130). Τέσπα θα το δω στην πράξη... Πείραγμα μέσω telnet - DMT Tool σηκώνει; Άμα ξέρει κανείς, ας πει. Thanks για τα info παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όντως, το συγκεκριμένο ZTE διάβασα κι εγώ ότι δίνουν... Δεν θέλω βέβαια να κάνω και τίποτα ψαγμένα πράγματα με το δίκτυο (εδώ να φανταστείτε την έβγαλα 2 χρόνια με το CellPipe 7130). Τέσπα θα το δω στην πράξη... Πείραγμα μέσω telnet - DMT Tool σηκώνει; Άμα ξέρει κανείς, ας πει. Thanks για τα info παιδιά. ουτε για απλα πραγματα δεν ειναι το zte ειδικα τα adsl modem.τα vdsl ναι ειναι λιγο καλυτερα. Θα παραλαβεις το ΖΧΗΝ Η168Ν, το οποιο παιζει και σε adsl, απλα θα πρεπει να σου στειλουν (αλλους) κωδικούς για το vdsl Στα λεω αυτά γιατι εγω ενεργοποιηθηκα χτες. Ευτυχως την ιδια μερα πηρα το TP-LINK TD-W9980, οποτε το εβαλα κατευθείαν επανω και το σεταρα μαζι με τον τεχνικο από το τηλεφωνο Να διορθωσω την εκφραση.θα παραλαβεις αυτο το @$#$#$# χαλια zte το οποιο μπορεις να το αλλαξεις με κανα σωστο Tp link,draytek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Είμαι 2 μέρες τώρα με το ZTE ΖΧΗΝ Η168Ν. Ακόμα δε μπορώ να κρίνω τη λειτουργία του, το interface του πάντως δε με χάλασε. Σαν κατασκευή, ντακς φαίνεται ψεύτικο. 1). Να ρωτήσω κάτι... Σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες για port forward, λέει σε κάποιο σημείο: Στο πεδίο WAN Connection επιλέγετε HSIv αν συνδέεστε μέσω VDSL ή HSIa αν συνδέεστε μέσω ADSL. Το ίδιο πρέπει να κάνω και στο παρακάτω που αφορά το UPnP (αν αποφασίσω βεβαίως να θέσω enabled το UPnP);; (Κι εννοείται με την προϋπόθεση να αλλάξει η γραμμη σε VDSL... Γιατί ακόμα σε ADSL είμαι.) 2). Αν θελήσω να πάρω στο μέλλον άλλο router... Π.χ. η κατηγορία με τα routers στο skroutz είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html Πως καταλαβαίνω ποιο υποστηρίζει VDSL / VDSL2; Τι πρέπει να γράφει δηλαδή στα χαρακτηριστικά για να το καταλάβει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Είμαι 2 μέρες τώρα με το ZTE ΖΧΗΝ Η168Ν. Ακόμα δε μπορώ να κρίνω τη λειτουργία του, το interface του πάντως δε με χάλασε. Σαν κατασκευή, ντακς φαίνεται ψεύτικο. 1). Να ρωτήσω κάτι... Σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες για port forward, λέει σε κάποιο σημείο: Το ίδιο πρέπει να κάνω και στο παρακάτω που αφορά το UPnP (αν αποφασίσω βεβαίως να θέσω enabled το UPnP);; Untitled.jpg (Κι εννοείται με την προϋπόθεση να αλλάξει η γραμμη σε VDSL... Γιατί ακόμα σε ADSL είμαι.) 2). Αν θελήσω να πάρω στο μέλλον άλλο router... Π.χ. η κατηγορία με τα routers στο skroutz είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html Πως καταλαβαίνω ποιο υποστηρίζει VDSL / VDSL2; Τι πρέπει να γράφει δηλαδή στα χαρακτηριστικά για να το καταλάβει κάποιος; αν και στο Upnp σε ρωταει το ιδιο δηλαδη να διαλεξεις wan ναι θα το κανεις και εκει.εσενα πρεπει να γραφει οτι υποστηριζει vdsl2. σε καλο πας σε draytek 2760 που ειναι στα 150 ευρω περιπου(εκδοση delight) και μετα σε ποιο φτηνο παιζει tp link 9980. υπαρχει και το zyxel που εχει γινει Review οπως υπαρχει και το fritz επισης ακριβο οπως το draytek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πολυ καλο για τα λεφτα του το 9980, συστηνεται με κλειστα ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για πείτε κι άλλα για το 9980, γιατί είμαι με το Speedport W 724V που δίνει ο ΟΤΕ και μου την έχουν σπάσει κάτι μαλακίες που κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Taperakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το Πιο Καλο απο ολα το Asus dsl ac68u που εχει και παραμετροποιηση του SNR και δεν εχει αναφερθει απο κανεναν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αν δεν σε νοιαζε το να πειραζεις το margin θα διαλεγα draytek με κλειστα τα ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 To Draytek 2760 έχει μεγάλη διαφορά απ' το TP-LINK W9980; Απλός χρήστης είμαι, αν και βασικά δε γνωρίζω τι παραπάνω προσφέρουν τα ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 τα draytek ειναι πιοstate of the art.δεν σημαινει οτι υποχρεωτικα θα χρησιμοποοιησεις ολα αυτα που εχει.εχει bandwidth manager αλλα νομιζω και το 9980 εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πάντως σε σχέση με το Speedport του ΟΤΕ είναι η μέρα με τη νύχτα ή δεν είναι τεράστιες οι διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ακομα και το Tp link ειναι μερα με την νυχτα με κατι vdsl zte,speedport και παει λεγοντας.παντα εξαρτατε και η χρηση που το θελει καποιος.αν καποιος βαλει vdsl για να βλεπει email ε οκ εκει ναι δεν θα δει καμια διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για πείτε κι άλλα για το 9980, γιατί είμαι με το Speedport W 724V που δίνει ο ΟΤΕ και μου την έχουν σπάσει κάτι μαλακίες που κάνει. Αυτα που εχει λειτουργουν σωστα Το Πιο Καλο απο ολα το Asus dsl ac68u που εχει και παραμετροποιηση του SNR και δεν εχει αναφερθει απο κανεναν.... Αυτο στο Vdsl δε χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αυτα που εχει λειτουργουν σωστα Αυτο στο Vdsl δε χρειαζεται αν ο παροχος δινει 8 και μπορει να το ριξει στο 6 δεν ειναι κακο.αφου βεβαια πρωτα εχει φτιαξει την καλωδιωση σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα