gidimosxari Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα.πανω στην μητρικη το dual channel DDR II που γραφει τι ειναι?..τι μπαινει εκει?.. Σορρυ αλλα δεν ξερω και πολλα απο pc
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σημαίνει οτι η μητρική υποστηρίζει dual channel στις μνήμες , αν βάλεις / εχεις 2 μνήμες στα κατάλληλα slots τοτε εκμεταλεύεσαι οτι προσφέρει το dual channel , αν εχει πχ 1 ram τοτε δεν εχεις dual channel. Ουσιαστικά σε ταχύτητα κερδίζεις (για τις μνήμες μιλάμε πάντα)
gidimosxari Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σημαίνει οτι η μητρική υποστηρίζει dual channel στις μνήμες , αν βάλεις / εχεις 2 μνήμες στα κατάλληλα slots τοτε εκμεταλεύεσαι οτι προσφέρει το dual channel , αν εχει πχ 1 ram τοτε δεν εχεις dual channel. Ουσιαστικά σε ταχύτητα κερδίζεις (για τις μνήμες μιλάμε πάντα) Εχει θεσεις για 2 ram.και εχει και αυτην που την λεει οπως ανεφερα παραπανω.Αλλα δεν εχουν το ιδιο μεγεθος.Ειναι πιο μικρη αυτη.παιρνει κατι διαφορετικο?..Αυτο δεν καταλαβαινω ;/
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 To dual channel αφορα τις θέσεις που μπαίνουν οι μνήμες στην motherboard , αν πχ εχεις 2 θέσεις για 2 ram και βάλεις 2 τοτε εχεις αυτοματα dual channel (φυσικά πρέπει να υποστηρίζεται απο την motherboard) , δεν ξέρω ποσο ποιο απλα να το εξηγήσω . Υπάρχουν περιπτώσεις και motherboard που αν η μια ειναι 4 gb και η αλλη 2 θα εχεις dual channel , αλλα συνήθως τοτε λειτουργούν σε single channel ή αλλιως dual channel asymmetric mode 1
gidimosxari Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 To dual channel αφορα τις θέσεις που μπαίνουν οι μνήμες στην motherboard , αν πχ εχεις 2 θέσεις για 2 ram και βάλεις 2 τοτε εχεις αυτοματα dual channel (φυσικά πρέπει να υποστηρίζεται απο την motherboard) , δεν ξέρω ποσο ποιο απλα να το εξηγήσω . Υπάρχουν περιπτώσεις και motherboard που αν η μια ειναι 4 gb και η αλλη 2 θα εχεις dual channel , αλλα συνήθως τοτε λειτουργούν σε single channel ή αλλιως dual channel asymmetric modνομιζω πως τωρα καταλαβα τι εννοεις.τωρα εχω δυυο θεσεις για ram και εχω στην μια 1gb και στην αλλη 2gb .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα