Προς το περιεχόμενο

dual channel DDR II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαίνει οτι η μητρική υποστηρίζει dual channel στις μνήμες , αν βάλεις / εχεις 2 μνήμες στα κατάλληλα slots τοτε εκμεταλεύεσαι οτι προσφέρει το dual channel , αν εχει πχ 1 ram τοτε δεν εχεις dual channel.

Ουσιαστικά σε ταχύτητα κερδίζεις (για τις μνήμες μιλάμε πάντα)

Δημοσ.

Σημαίνει οτι η μητρική υποστηρίζει dual channel στις μνήμες , αν βάλεις / εχεις 2 μνήμες στα κατάλληλα slots τοτε εκμεταλεύεσαι οτι προσφέρει το dual channel , αν εχει πχ 1 ram τοτε δεν εχεις dual channel.

Ουσιαστικά σε ταχύτητα κερδίζεις (για τις μνήμες μιλάμε πάντα)

Εχει θεσεις για 2 ram.και εχει και αυτην που την λεει οπως ανεφερα παραπανω.Αλλα δεν εχουν το ιδιο μεγεθος.Ειναι πιο μικρη αυτη.παιρνει κατι διαφορετικο?..Αυτο δεν καταλαβαινω ;/

Δημοσ.

To dual channel αφορα τις θέσεις που μπαίνουν οι μνήμες στην motherboard , αν πχ εχεις 2 θέσεις για 2 ram και βάλεις 2 τοτε εχεις αυτοματα dual channel (φυσικά πρέπει να υποστηρίζεται απο την motherboard) , δεν ξέρω ποσο ποιο απλα να το εξηγήσω :) . Υπάρχουν περιπτώσεις και motherboard που αν η μια ειναι 4 gb και η αλλη 2 θα εχεις dual channel , αλλα συνήθως τοτε λειτουργούν σε single channel  ή αλλιως dual channel asymmetric mode

• Like 1
Δημοσ.

To dual channel αφορα τις θέσεις που μπαίνουν οι μνήμες στην motherboard , αν πχ εχεις 2 θέσεις για 2 ram και βάλεις 2 τοτε εχεις αυτοματα dual channel (φυσικά πρέπει να υποστηρίζεται απο την motherboard) , δεν ξέρω ποσο ποιο απλα να το εξηγήσω :) . Υπάρχουν περιπτώσεις και motherboard που αν η μια ειναι 4 gb και η αλλη 2 θα εχεις dual channel , αλλα συνήθως τοτε λειτουργούν σε single channel  ή αλλιως dual channel asymmetric modνομιζω πως τωρα καταλαβα τι εννοεις.τωρα εχω δυυο θεσεις για ram και εχω στην μια 1gb και στην αλλη 2gb .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...