Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Samsung Galaxy Fit και τελευταια εχει παρουσιασει ενα περιεργο προβλημα. Στα αρχεια .txt τους ελληνικους χαρακτηρες δεν τους αναγνωριζει και αντι γι'αυτους δειχνει διαφορους αλλους περιεργους χαρακτηρες.

Το προβλημα δεν υπηρχε μεχρι πριν μερικους μηνες. Αυτο που περιεγραψα το παθαινει μονο στα καινουρια txt που του βαζω. Εχω καποια txt ηδη αποθηκευμενα απο πιο παλια, στα οποια οι ελληνικοι χαρακτηρες εμφανιζονται κανονικα ακομα και τωρα. Το προβλημα το παθαινει στα καινουρια txt που του βαζω, που εχουν ελληνικους χαρακτηρες.

Τα txt οταν παταω για να τα ανοιξω, μου βγαζει δυο επιλογες, HTMLViewer και Quickoffice (το HTMLViewer ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιουσα ποτε, γιατι χαλαει το layout του κειμενου κλπ., κι αυτο τωρα εχει το προβλημα που περιγραφω με το encoding, επισης) και χρησιμοποιω το Quickoffice.

Σκεφτομαι οτι το θεμα πρεπει να εχει να κανει με καποιο update του Quickoffice, που θα εγινε απο μονο του, καποια φορα που θα μπηκα στο ιντερνετ. Εψαξα μηπως βρω καμια πιο προσφατη εκδοση του Quickoffice μηπως και δεν εχει αυτο το προβλημα, βρηκα την τελευταια και οταν πηγα να την κανω εγκατασταση, μου ζητουσε email, και κατι ελεγε νομιζω οτι θα αποθηκευονται και σε cloud storage η κατι τετοιο και γενικα διαφορα που με απωθησαν και το απεγκατεστησα. Πιθανοτατα βεβαια αυτο που εκανα δεν ειχε και καμια σχεση με το προβλημα.

Εχετε καμια ιδεα τι να κανω;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...